If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снимано е с GSM ,доколкото се разбра,та нищо не пречи на човек просто да си държи спуснат в ръката телефона и да си снима.
Та май и в края на клипчето забелязаха че се снима и веднага свърши видеото.
Aбе нз по скоро ако бяха забелязали и снимащия щеше да го последва същото че и по зле и клипчето нямаше да го има както и телефона Ама знае ли човек ...
Aбе нз по скоро ако бяха забелязали и снимащия щеше да го последва същото че и по зле и клипчето нямаше да го има както и телефона Ама знае ли човек ...
Да, направо се чудя, как са го заснели, евала.
А иначе има много простаци с униформи, които се кланят на истинските престъпници, служат единствено на джоба си и се правят на мъже пред кокошкари има доста сред милиционерите и трябва да се изринят докрай, за да имаме полиция.Сигурно тоя и подбните на него преди време /като бяха протестите на полицаи за заплати/ също са се изказали колкоо "отговорна е работата им" и как "съвестно" я вършат срещу еди колко си лева.
Такива трябва освен да се уволняват и да бъдат съдени.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Полицая е за бой, ама не и заради причините, които изброявате. Просто е тъп.
Вкарваш го в малката стаичка за респектиране, респектираш го и той си излиза респектиран. Тоя е тръгнал да се прави на отворен пред сумати народ и в стая която адски много ми прилича на приемна.
Ах как мразя хора започващи с "Ти знаеш ли кой съм"
Ми не те знам, през *** ми е кой си.
Ся нека го уволнят като си верва толкова.
А пишлемето наистина се държи предизвикателно щото знае че го снимат. Нагласена работа.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
абе хора , какво нападате полицая като на него му е писнало да ги лови и да след 24 да ги пуска
после онова 22 годишно лайно ще хване ще изнасили някойа момиче и какво , после е пак на улицата
е за това полицая го налага за да му вземе страха поне малко защото държавата от правосъдие я НЯМА
не бъркайте катаджиите със полицайте
едните под 100000 годишно се водят бедни и спят във храсталака а другите са на 500 лева и гонят крадците и се стрелят
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
абе хора , какво нападате полицая като на него му е писнало да ги лови и да след 24 да ги пуска
после онова 22 годишно лайно ще хване ще изнасили някойа момиче и какво , после е пак на улицата
е за това полицая го налага за да му вземе страха поне малко защото държавата от правосъдие я НЯМА
не бъркайте катаджиите със полицайте
едните под 100000 годишно се водят бедни и спят във храсталака а другите са на 500 лева и гонят крадците и се стрелят
Не съм съгласен, така ли се държи с Маргините?Или с Демби и т.н?Ако е така, с две ръце го защитивам.
sigpic
Не съм съгласен, така ли се държи с Маргините?Или с Демби и т.н?Ако е така, с две ръце го защитивам.
проблема е че ако така се държи със тях ще е мъртъв - пак проблема е във правосъдната система защото още не са осъдени
а за това келеме дето може да изнасили дъщеря ти например той може да му повлияе поне малко щото пак правосъдна система нямя и ще остане безнаказан
Volvo S80 2.0 T5 180hp
проблема е че ако така се държи със тях ще е мъртъв - пак проблема е във правосъдната система защото още не са осъдени
а за това келеме дето може да изнасили дъщеря ти например той може да му повлияе поне малко щото пак правосъдна система нямя и ще остане безнаказан
И това е така - но като не може да си сдържа нервите, да не работи в полицията,защо да му плащаме?За да бие разни отрепки ли?
А колко от тия полицаи са в пряко сътрудничество с бандити, заедно крадат и лъжат.Не нападам полцията като цяло, но е пълно с хора, които не трябва да са полицаи.
А ако провосъдната ни система бе в ред- и тоя трябваше вече да е вътре.
sigpic
Идващото поколение са още по зле а дори не са завършили,имам един познат в Симеоново,къде ли не се праска с Синята си карта,вади я из Дискотеки, на магистрали(не веднъж е карал с превишена скорост,без винетка и като го спрат ,първата работа е да Рече "Колеги " и да извади картата) ,това му дава една свобода на действие и известно самочувстрие.
Някой хора като видят малко власт или удобна възможност се самозабравят.
Добре че на транвая не са го закачили че там немаше да може да си каже името от бой
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Независимо дали лапетията е виновна или не, не е куката ограна дето ще го решава това, то ако ще е тъй, да земем да закрием цялата съдебна система, и само полицеиските да бачкат, карат хайванина при плужека в приемната, и той решава на място и със или без малко(или много) кьотек дали хайванина е за затвора, дали само за 24 часа, или да го пускат.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Независимо дали лапетията е виновна или не, не е куката ограна дето ще го решава това, то ако ще е тъй, да земем да закрием цялата съдебна система, и само полицеиските да бачкат, карат хайванина при плужека в приемната, и той решава на място и със или без малко(или много) кьотек дали хайванина е за затвора, дали само за 24 часа, или да го пускат.......
ми то релано е така сега
правосъдна систем няма , иначе и двамата във панделата и всичко ще е мирно , нито полицията ще бие , нито крадците ще крадат
така че да им еба мамата на онези следователи прукорори дето треба да си вършат работата ама ги мързи
и трябва да ги направят на процент разкрити случай
разкрит имаш заплата и предмия , неразкрит - режат със ножицата
Volvo S80 2.0 T5 180hp
ми то релано е така сега
правосъдна систем няма , иначе и двамата във панделата и всичко ще е мирно , нито полицията ще бие , нито крадците ще крадат
така че да им еба мамата на онези следователи прукорори дето треба да си вършат работата ама ги мързи
и трябва да ги направят на процент разкрити случай
разкрит имаш заплата и предмия , неразкрит - режат със ножицата
Тъкмо бях започнал да се изнервям и прочетох коментарa на Old Fox и твоя и си казах "не всички са си изгубили ума"
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
добре че изобретиха камерите, че да види об-вото.........а пък всички се правите все едноооо........те ги псуват полицаите и нямат грам уважение, а искат братче обратното.Е и случая с Чората......бе к'во коментирам и аз.Ебати фарса е всичко.
"Милиционер се прави на мъж".........а оня дето се прави на мъж пред милиционера.Или може би знае, че го снимат и се чуди как да го изкара още по-вече от равновесие.Не им знам случая, но се убеждавам за пореден път, че ако не си сдържиш нерви на момент, после някое лай*но става голям герой.....той не че чичко поничка не беше сложил наметелото на супер герой.Бе живи здрави да са двамата, че журналистите умреха отглади.
Идващото поколение са още по зле а дори не са завършили,имам един познат в Симеоново,къде ли не се праска с Синята си карта,вади я из Дискотеки, на магистрали(не веднъж е карал с превишена скорост,без винетка и като го спрат ,първата работа е да Рече "Колеги " и да извади картата) ,това му дава една свобода на действие и известно самочувстрие.
Някой хора като видят малко власт или удобна възможност се самозабравят.
Точно така е, освен ако не засилят това звено вътрешен контрол или каквото и да е там.
А в конкретния случай работата може и да е нагласена, ама тоя явно не му е за първи път, все някога е щял да изгори, евала на тия че са му лъснали "имиджа".
sigpic
Comment