Известие

Collapse
No announcement yet.

20 години от 10-ти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
    А някой спомня ли си режима на водата през демокрацията.Пенсионерите и безработните могат ли да си купуват банани когато поискат?Така че и преди и след демокрацията стандартът на живот е бил различен за хората.
    Браво, колега! Ето един благороден човек, който е готов да заложи себе си за доброто на другите! Ах, горките пенсионери, не могат един банан да си купят. Лоша, лоша демокрация! Всяка секунда от живота на лир. героя е отправена към мислите на всички страдащи по света, и най-вече в България, жертви на гнилия капитализъм и лошите американци. Защо ли всички не мислим като теб, колега?
    Само че от този ЛИЦЕМЕРЕН алтруизъм ми се повръща, защото знам, колега, че пускаш постове само, за да ми опонираш по добрата стара БГ логика - аз винаги съм правия, а онези които не могат банан да си купят - кучета ги яли всъщност, нали така.
    И в зората на нашата демокрацияв имаше режими - да, така е, но това не е заради лошите капиталисти от Запада, а заради местните червенотиквеновченца, които управваха тогава и продължават да управляват тази окаяна страна.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

И каква е разликата?Че и преди и сега ни управлават едни и същи величия и техните разклонения,иначе разликата е малка.Със дърти курви бърдак не се прави,и държавата все повече и повече ще си тъне във мизерия все едно дали управляващия ще се казва Борисов,Костов или Станишев проблема е друг.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ей сега ако можеш да се пренесеш преди 25 години, толкова разлики ще видиш, че сам ще се учудиш и съм сигурен, че един ден няма да искаш да живееш тогава, но така е устроен човека...
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

НЕ!
          Хората са устроени така, че да се кецат един-друг през гащите, но за разлика от всички други човеци на планетата, на българина му харесва....
          sigpic

Comment

За изпитващите носталгия ще каже , че те НЕ изпитват носталгия по соца, а по отминалата младост или детство.

А относно факта , че много хора искат да се върне соца.......няма как......те са като тази част от българите 20 години след 1878 година, които са искалида се върне османското управление. Да много хора(българи) са изпитвали носталгия по Османската имеприя след 1878

Аз пък съм от тези, които искат да живеят в демокрация, ама истинска , а не като сега - хората от соца и ДС да правят псевдодемокрация
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Комунизма ........ си отиде безвъзвратно.
              Де да беше ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За комунизма- отиде си в исторически план, от наша гледна точта-по бавно

Както отбелязва и Bat Vas тъгата по комунизма е носталгия по младостта, а от друга страна папагалстване от локумите на някои по възрастни членове на обществото.
                А и тия кебачета и качество на салами и какво ли не-в момента имаме много по добри и качествени продукти в почти всички области.Например българските колбаси на Майстор Каров, не знам кой е точно производителя, както и на много други български фирми, са абсолютно на равнището на италианските качествени колбаси, за които преди няколко години само можехме да мечтаем
                Да не говорим за скапаното прясно мляко от едно време, само киселото бе по-добро и то пак, от някои настоящи млека, не от всички.Да не говорим за месото, а плодове у нас имаше само през сезона и то нашенски и т.н.Сега кеф ти български дини, кеф ти турски, кеф ти аржентински, който обича диня
                Last edited by fred; d.m.y г., 19:52.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  За комунизма- отиде си в исторически план, от наша гледна точта-по бавно

Както отбелязва и Bat Vas тъгата по комунизма е носталгия по младостта, а от друга страна папагалстване от локумите на някои по възрастни членове на обществото.
                  А и тия кебачета и качество на салами и какво ли не-в момента имаме много по добри и качествени продукти в почти всички области.Например българските колбаси на Майстор Каров, не знам кой е точно производителя, както и на много други български фирми, са абсолютно на равнището на италианските качествени колбаси, за които преди няколко години само можехме да мечтаем
                  Да не говорим за скапаното прясно мляко от едно време, само киселото бе по-добро и то пак, от някои настоящи млека, не от всички.Да не говорим за месото, а плодове у нас имаше само през сезона и то нашенски и т.н.Сега кеф ти български дини, кеф ти турски, кеф ти аржентински, който обича диня
                  Тука вече не си много прав но нека да не дълбаем.Обаче за комунизна си прав че си е отишъл безвъзвратно само че не и неговите разклонения които са пуснали дълбоко пипала не само във управлението на държавата но и като цяло във обществото и точно заради това държавата ни продължава да си плува надолу към дъното дори се окопава във него.
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

И двете системи изобилстват от олигофренски изкривявания на основната си идея. В българия нито една от тези системи на управление не би могла да съществува без да се изроди... Мисля че е излишно да казвам ,че и тогава и сега е имало лоши и хубави явления. Медийте са манипуативни купени ку*ви, казано най-директно...

Извода Спенс го е възпял: ...Или си беден или къде да си похарчиш парите няма...
                    Cuore Sportivo...

Comment

Първоначално публикувано от CeCko2 Покажи съобщение
                      Медийте
                      Медий е римски сенатор. Братовчед на Батерий и брат на Администраций.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Медий е римски сенатор. Братовчед на Батерий и брат на Администраций.
                        А Акций и Облигаций са били най-видните финансисти по онова време. Най-големият майстор на ауспуси пък се е казвал Генераций, а партньорът му Федераций е проектирал и изработвал ходовата част на прословутите римски колесници.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Един бегъл поглед върху темата ми бе достатъчен да възкликна: "Боже, колко мъка има по тоя свят!".

Жалко, че е трудно да се докаже, но съм 100% убеден, че всички вие, които сега усилено плюете "демокрацията" и хвалите "доброто старо време", ако сега се телепортирате там/тогава ще ви трябват между 2 и 48 часа да започнете да плюете отново, този път по тамошната/тогавашната заобикаляща ви среда. Гарантирам! С това искам да илюстрирам факта, че социализЪма има една хубава черта - винаги има вЪлна. Нали се сещате: вЪлната е онова, което му пречи на кривия ... А при демокрацията се явява голям проблем: вЪлната е дефицит и Кривият няма на кого да прехвърли отговорността за собствените си неуспехи. Да, тогава за всичко бяха виновни "те", понеже не се сменяха, а сега ... разни се сменят и "всички са маскари" (еба ти колко клишета се събраха в тоя пост). Само че има една тъъъничка разлика: тогава "те" ни се натрапваха и чрез сенатор Медий бълваха разни клишета за бъдещето на работническата класа, докато сега тези дето се се сменят нагло ни сочат с пръст от екрана на телевизора с думите "ТИ ме избра" ... С какво ще се оправдае сега Кривият?
                        Last edited by Коки; d.m.y г., 19:59.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ей тая тема ми втръсна в последните дни...къде ли не я въртят
                          Сам ли не се оправиш, чакай друг да те оправи!
                          Кой, както иска да ме разбира
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                          X