Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е нужно, за да бъдем щастливи...?:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Доста време трябва да мине, за да научиш себе си на тази дума - " щастие ",
    но в крайна сметка, май всеки се бори за това. Това според мен, а иначе по темата:
    То е ясно, че когато на човек му е добре, всичко наоколо го радва. Аз, за момента си имам всичко, колкото и налудничиво да звучи, мен, например колата ми ме прави щастлив , но естествено най вече ме прави щастлив човекът, който винаги е до мен и който винаги ми помага.
    Така че, то излиза май, че без половинка нищо не въри,
    та в този дух, да пожелая късмет в тази насока на колегите с рабзити сърца. Всички сме минали по този път.
    Поздрави.

Comment

delete
      Last edited by viki; d.m.y г., 16:24.
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ъдъптация към обстановката в страната: за да съм щастлив ми е нужо температура от 25-30 градуса и иделани пътища!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Вики,не знам откъде намираш тези приказки,но тоя път просто-уникални са,не знам.Всичко е така,но толкова пъти човек на вижда тези неща,толкова пъти стават скандали за най-малките простотии.В един момент хората са толкова далече един от друг-дори и да вървят заедно по улицата(примерно),забравят за всичко и се изолират в тяхна си черупка-странят,не споделят,правят най-големите си грешки-непоправими,нз просто.Наистина на човек ми трябва нещо различно в различните моменти за да е щастлив,аз не знам какво ми трябва за да съм щастлив,ако говорим за живота като цяло-да знам,но просто за един отделен ден,или част от деня,нещо адски малко-един жест,една усмивка,среща с приятели-много неща могат да ме направят щастлив.В живота трябва да се намират малките радости,всички което те заобикаля има своя чар и уникалност,всяко преживяване.....
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

delete
            Last edited by viki; d.m.y г., 16:24.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

delete
              Last edited by viki; d.m.y г., 16:25.

Comment

Това е част от текста на една песен - по точно на "Испанска песен" на групата "Джендема" :

Свободата брат е нещо приблизително.
                Свободата брат е нащо съблазнително.
                Свободата брат е нещо относително.
                Свободата брат е нещо изключително.

Моето мнение е, че свободата не е самоцелна даденост - всичко се заплаща по нематериален начин и е в рамките на определена ценност.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 01:25.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Свободата е точно толкова, колкото всеки от нас отреди за себе си.
                  Външните ограничения са ала-бала.
                  Най-здравите окови са нашите собствени.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Според ме н ,тоест за мен ,какво ми трябва да бъда щастлив ....Ще ви кажа
                    1... Хубава къща на 2 етажа с двор един декар ,с басейн ,с гараж за две коли (които да ги има),на първия етаж на къщата да имам снукър маса "Райли" ,в гаража една 159 и един спойдър,а отзад зад тях един джет.
                    2... Един достатъчно доходен бизнес ,с който да мога да покривам месечните си изисквания 15-20 хилки
                    3... Едната стая ще направя джунгла за моите чинчили ,да си играят и да се чувстват добре

Е много ли искам хе хе

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ще цитирам една мисъл :
                      Щастието е като здравето. Ако не го забелязваш, го имаш.
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        Според ме н ,тоест за мен ,какво ми трябва да бъда щастлив ....Ще ви кажа
                        1... Хубава къща на 2 етажа с двор един декар ,с басейн ,с гараж за две коли (които да ги има),на първия етаж на къщата да имам снукър маса "Райли" ,в гаража една 159 и един спойдър,а отзад зад тях един джет.
                        2... Един достатъчно доходен бизнес ,с който да мога да покривам месечните си изисквания 15-20 хилки
                        3... Едната стая ще направя джунгла за моите чинчили ,да си играят и да се чувстват добре

Е много ли искам хе хе
                        Колко малко му трябва на човек.

А, нещо да споменеш за здравето или присъствието на близките ти хора.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Това е част от текста на една песен - по точно на "Испанска песен" на групата "Джендема" :

Свободата брат е нещо приблизително.
                          Свободата брат е нащо съблазнително.
                          Свободата брат е нещо относително.
                          Свободата брат е нещо изключително.

Моето мнение е, че свободата не е самоцелна даденост - всичко се заплаща по нематериален начин и е в рамките на определена ценност.
                          Е как я уцели бе, колега, без да съм чел темата днес цял ден си я пея тая песен!
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Свободата е точно толкова, колкото всеки от нас отреди за себе си.
                              Външните ограничения са ала-бала.
                              Най-здравите окови са нашите собствени.
                              ...абе в затвора не е баш така

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

с това чудо на техниката, няма ли да е кратко щастието...?
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

гледай ти каква интересна тема имало тука.. аз чак сега я виждам...
                                явно доста мислители си имаме във форума, което никак не е лошо... готини неща сте изписали и най-якото, което прочетох беше нещо от рода на "материалното не може да донесе вечно щастие" с което съм напълно съгласен, обаче не виждам някой каза ли с какво си запълва душевната празнота ?

Comment

Working...
                                X