В ТОП ГИЪР само глупости,аз затова не го гледам това предаване.За тях най-добро е английското и това.А стане ли въпрос за Алфа Ромео винаги гледат да покажат недостатъците й или колко е бавна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
TOP GEAR Present ALFA ROMEO 8C COMPETIZIONE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеВ ТОП ГИЪР само глупости,аз затова не го гледам това предаване.За тях най-добро е английското и това.А стане ли въпрос за Алфа Ромео винаги гледат да покажат недостатъците й или колко е бавна.
Понякога наистина прекаляват с хвалбите към английските марки, но също така никога не им спестяват критиките.
Eто нещо в подкрепа на думите ми:
Аlfa Romeo Challenge Part 1
Аlfa Romeo Challenge Part 2Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Ето всички времена от топ гиър на 8с пише Very wet под нея е Bentley Arnage T с 457 кс и същевременно там някъде е сузуки лиана с 106кс ,ПАК КАЗВАМ ТОВА НЕ СА НАЙ ДОБРИТЕ ВРЕМЕНА НА КОЛИТЕ гледал съм доста клипчета коли излизат от пистата ,завъртат се и какво ли не но те не започват от начало а продължават и сегуби много време ,друго е че пистата не е бърза с къси прави и много кофти завои е като време ще е до ферари ф430 не под /великия/ гоуфAttached Files
Comment
-
Не виждам смисъл повече да се спори, тази кола си е лимитед и за ценители и фенове на марката, никой не твърди , че като е такава трябва да е най-бързата и прочие? Ако имаш пари за тази кола значи не си случаен, пък да искаш да караш най-бързата кола както някой колеги казаха , че тази е бавна нали... Американците изкараха 2500 к.с. количка в добри условия дига 600 км/ч че и малко нагоре.
ПоздравиAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Здравейте! Виждам големия интерес към постинга ми и от всичко прочетено имам чуство, че стигам до едно не много хубаво заключение. А то е, че Топ Гиър са направили поръчково предаване от страна на нечия конкуренция и аз не знам точно каква е тя и коя е, но определено е направена с цел да се смачка ФАСОНА на 8С Компетиционе даже да не може и да се доближи и малко до Ферари! При това положения смятам, че това си е жива корупция, която е свързана с вземането на определената сума пари, при които Топ Гиър се наемат и съгласяват да направят Видео материал смачкваш ФАСОНА на славната марка от миналото наречена с гордост АЛФА РОМЕО!Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеЗдравейте! Виждам големия интерес към постинга ми и от всичко прочетено имам чуство, че стигам до едно не много хубаво заключение. А то е, че Топ Гиър са направили поръчково предаване от страна на нечия конкуренция и аз не знам точно каква е тя и коя е, но определено е направена с цел да се смачка ФАСОНА на 8С Компетиционе даже да не може и да се доближи и малко до Ферари! При това положения смятам, че това си е жива корупция, която е свързана с вземането на определената сума пари, при които Топ Гиър се наемат и съгласяват да направят Видео материал смачкваш ФАСОНА на славната марка от миналото наречена с гордост АЛФА РОМЕО!
По-добре не гледай филма на Jeremy Clarkson - Thriller, че там каквито неща казва за Alfa Romeo 8C Competizione, просто не знам...
Страхувам се да не си посегнеш...
Ето, ГЛЕДАЙ, само внимай да не ти стане нещо.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Какво пък и вие зехте толкова да се вайкате за тази кола , едвали някога ще караме. Според мен колата си е хубава и бих си я взел ако имах парите, то е ясно , че не е най-най колата но си ме радва ,а това което казва Jeremy Clarkson може и да е така може и да не е докато не се кача да я покарам немога да се съглася с него.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Е ние сме на принцип, че не може Алфата да е лоша, особено такъв модел
В интерес на истината по Топ гиъра съм виждал и други видни марки да отнасят критики, така че, какво пък чак толкова.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ ние сме на принцип, че не може Алфата да е лоша, особено такъв модел
В интерес на истината по Топ гиъра съм виждал и други видни марки да отнасят критики, така че, какво пък чак толкова.
Предлагам ключ. Изчерпа се темата.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеGolf R32 1.30.4
Alfa Romeo 8C 1.38.2
Ако 8 секунди на пистата ти се струват не достатъчно доказателство, здраве му кажи!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Абе хора,
Кола на такава цена трябва да е не просто НЕЛОША.
От 3-4 години насам Алфа Ромео са ориентирани към "паркетни бегачки". Т.е. такива, дето на фасон го докарват на спортни коли, ама не са баш.
И тук въпросът не е за няколко десети от секундата разлика в ускорението. Говорим за отстъпление в управляемостта и стабилността на колата - най-големите предимства на Алфа Ромео, неотречени и от най-големите отрицатели на марката. Айде слезте на земята. 159 и Брера бяха лебедовата песен на Алфа Ромео. Новата политика на производителя е отрицание на всичко, заради което марката е печелела фенове. Но пък ще донесе по-големи печалби. Само дето истинските алфисти, т.е. хората, които обичат марката заради качествата и а не обратното, няма д допринесат към тези печалби.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Доколкото разбирам и чувам, MiTo въобще не е с лошо управление и поведение на пътя, даже напротив.
Така че според мен излишно се притесняваш.
Като излезе новата 149 или както ще се казва там, ще видим накъде духа вятъра.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Вярно е че новите 159 и брера са бавни в сравнение с по старите 156 и гтв но 8с е красива спортна кола която може да скрие топката на всяко АУДИ ИЛИ БМВ не е добро колкото ферари но пък е по евтино ,моля ви се стига с този голф в България го изкарахме по здрав от Мерцедес и по бърз от ферари за това държи висока цена заради приказките
Comment
Comment