Нищо не става. Аз имам от сините с 5 стотинки и един път като зареждах тръгна да ми обяснава, за тези новите, червените, но нямах време да изслушам всичко. Но съвсем ясно ми каза, че зареждаш или с едната или с другата. Ти си преценяваш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпки на ЕКО
Collapse
X
-
Ся ходих в близкото ЕКО, трябвало управителя да бъдел там, ала - бала....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Благодарности на Кукер-а за картата, че тука са много залюхани хайвани, на две Екота различни неща ми кажаха, един даже вика трябва управителя да ти запише данните, и след месец да ти я пратят......ужасно......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз съм останал с впечатление, че управата на ЕКО-тата не се грижи много много пресоналът им да е информира, с условията и на новите промоции и като цяло за съществуването им. Който иска карта му предлагам да отиде на ЕКО-то на бул. България. Там поне са сложили един голям плакат въху колонката с цените "спечели 5 лева". Та предполагам ще са поне една идея по-наясно с нещата.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз съм останал с впечатление, че управата на ЕКО-тата не се грижи много много пресоналът им да е информира, с условията и на новите промоции и като цяло за съществуването им. Който иска карта му предлагам да отиде на ЕКО-то на бул. България. Там поне са сложили един голям плакат въху колонката с цените "спечели 5 лева". Та предполагам ще са поне една идея по-наясно с нещата.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНе са наясно, но поне дават карти
Разбрах че след края на промоцията картите може да станат като старите /сините/ с отстъпка.Това ми го каза касиерката на бензиностанцията. http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=661&lan=1sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Последно тая червената носи ли 5 стинки отстъпка, независимо че е само за СФ, или просто е временна до изчерпването на уж тия 25 бона дето ще раздадат по 5 лв...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Тия карти са за промоцията, сега се използват така, на всеки 50 точки-5лв..След промоцията, най-вероятно, картите ще си останат валидни но ще се ползват като старите, -2-5ст. отстъпка при зареждане.Това ми го обясни касиерката, а какво ще стане....... не се знае.sigpic
Comment
-
Добре де....всичко много хубаво, но малко мъглява работа с тая промоция. В условията се казва "Промоцията стартира на 1 март и продължава до изчерпването на наградния фонд, който ще бъде в размер над 25 000 лева". Първо по всичко изглежда, че и те не знаят колко е размера на фонда и второ не е зле да може да се следи размера на този фонд (за което обаче първо трябва да се уточни първото условие). Ми ако аз днес съм натрупал последните си точки, които са ми оставали до 50, и на следващия ден поискам да си ги осребря, но ми кажат "съжалявам, но приключи промоцията" Какво правим? Излзиа, че вместо да си заредя със старата карта за по 5 стотинки, които ми ги дават на момента, аз съм се набутал за тези 50 литра и не мога да се възползвам от съответните точки. Тъпо за клиентите, печалбарско за тях.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Слушайте сега аз работа във веригата червените карти за отстъпка които 5 лева дават при 50 литра гориво са лимитни Еко са отпуснали 25 000 хилки и картите са до временни до изчерпване на бонуса иначе за момента излиза 10 стотинки по евтино с нея и при 50 събрани точки при следващо зареждане ти се прави отстъка 5 лева от сумата която си заредил . Иначе сините карти с 5 стотинки си ги пазете .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСлушайте сега аз работа във веригата червените карти за отстъпка които 5 лева дават при 50 литра гориво са лимитни Еко са отпуснали 25 000 хилки и картите са до временни до изчерпване на бонуса иначе за момента излиза 10 стотинки по евтино с нея и при 50 събрани точки при следващо зареждане ти се прави отстъка 5 лева от сумата която си заредил . Иначе сините карти с 5 стотинки си ги пазете .
п.п. Днес като исках от вашата бензиностанция карта за Ферариста, оня чичка с мустаците, се държа все едно ви обирам.И не ми даде карта.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение.....за момента излиза 10 стотинки по евтино с нея и при 50 събрани точки при следващо зареждане ти се прави отстъка 5 лева от сумата която си заредил....The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТова нещо не го разрбах. Демек при зареждане ти дават 10 стотинки отсъпка и същевременно литрите които си заредил ти се броят за точки, а в момента в който събереш 50 точки може да ги размениш за 5 лева, така ли? А ако не е много нахално ти дали можеш да осигуриш една карта, за да не се налага да се лутам и да ми казват, че го нямало управителя?Чети какво съм написал аз, SandoOne така си пише, нищо не му се разбира.
Иначе е добро момче.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеЕее, пет пъти го обясних.Чети какво съм написал аз, SandoOne така си пише, нищо не му се разбира.
Иначе е добро момче.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment