Известие

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпки на ЕКО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам 2 карти за ЕКО от Фиат-форум-а, ако някой иска да пише.
    (Дадени)
    Last edited by trace; d.m.y г., 21:29.
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
    Ex Fiat 126p
    Ex Fiat Вravo 1.6
    Alfa Romeo 147 1.6

Comment

А някакви карти с отстъпка на ОМВ няма ли?
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

OMV има други примоции-сакове, плажни кърпи,чадъри и други.
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Колеги и аз като си правих гражданската от SDI ми дадоха карта за отстъпка в ЕКО за 2 ст. на литър,след още няколко седмици се объркаха явно и ми пратиха и втора карта.Ако някой иска мога да му я подаря втората,върху нея ми пише името,но не мисля,че ще е проблем това.
          Alfa 145 1.4 ts

Comment

Вчера отивам на ЕКО Кресна да зареждам, подавам си картата, и понеже беше счупета надлъжно (от стържене на сняг ), касиерката ми казва - отиди, там откъдето зареждаш да ти дадат нова. Обяснявам и, че е от авто-форум, а тя ми казва - не, не, от бензиностанцията, откъдето зареждаш. В крайна сметка ми дадоха нова карта с отстъпка 5ст. - и старата ми от известно време е била с толкова. Та, който иска карта да ходи директно в най-близката ЕКО.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

5-те стотинки са горе долу от февруари месец. Иначе сега някакви нови карти може да се извадят, които са на принципа на смарт картите на Шел, но по мои груби сметки карта за 5 стотинки ти носи доста по-големи облекчения отколкото тия смарт карти.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                5-те стотинки са горе долу от февруари месец. Иначе сега някакви нови карти може да се извадят, които са на принципа на смарт картите на Шел, но по мои груби сметки карта за 5 стотинки ти носи доста по-големи облекчения отколкото тия смарт карти.
                Това са новите карти, на всеки 50 точки отстъпка 5 лева.Литър-точка.
                Attached Files
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Как се сдобива човек с такава карта?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Като отидеш да зареждаш на касата можеш да си я посикаш.

Comment

Аз имам от тия зелените "Феърплей" с футболната топка от преди бая време. Беше за 2 ст. на литър мисля, сега за 5 ст. ли е станала?

Ааа, имам и някаква бяла Еко Express, ама тя май е за някакви други Еко-та и тя вече нямам идея каква отстъпка дава.
                      Last edited by DerMeister; d.m.y г., 18:30.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Това на всяко ЕКО ли може да се извади?
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не ги знам тези зелените. Аз имам от тези на фиат форума и те също бяха с по 2 стотинки, а сега са с 5. Питай за твоята.

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Това са новите карти, на всеки 50 точки отстъпка 5 лева.Литър-точка.
                          Значи има повече сметка от тези за 5 стотинки. При тези от 5 стотинки за 50 литра имаш отстъпка 2,5, а при тези получваш 5 лева. А колко време са валидни? Предполагам за 1 година?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Как се сдобива човек с такава карта?
                            Аз я взех от Еко-то до Лисан.

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Като отидеш да зареждаш на касата можеш да си я посикаш.
                            Точно така, просто ти я подават.
                            sigpic

Comment

Аз имам карта, която ми дава 5 ст отстъпка. Червените карти са промоцианални за София, в всяка бензиностанция Еко ги дават!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ако се сетя утре, ще питам какво става ако имаш и двата вида карти.Много ми е интересно.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X