Известие

Collapse
No announcement yet.

Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!

ЗА ТРИЕНЕ
    Last edited by ghoul18; d.m.y г., 17:43.

Аз затова когато давам кола на лизинг не давам големия талон докато не ми я изплати напълно .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колата продадена ли е?
      Ако все още е на твое име я обяви за открадната
      Ще ти я доведат съсе него
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

.

Comment

И аз имах проблеми с тоя индивид, има една тема където може да видиш, кой колко е коректен http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12780 В твоя случай, имаш ли някакви негови данни ?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщение
            дал съм му само малкия талон и не сме я прехвърляли!!!
            Че тя колата си е твоя още бре, що се кахъриш......ся ако кажеш че имаш и резервен ключ за нея направи ще ме сринеш......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

дал съм му само малкия талон и не сме я прехвърляли!!!
              Колега, пазиш ли си втория ключ.След като и той и ти нямате договор а е само на "дума", отиди си вземи колата, няма какво да му мислиш. Нищо сложно, бил си коректен с него, понякога думата е повече от договр.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v

Comment

.

Comment

не вярвах че може да се окаже такъв кретен и то за 300лв! А му направих и услуга ато хем му дадох колата за 600 лв а и на лизинг!!!
                  Едиственото което знам за него е, че с руски поризход, живял в Пловдив, но след като продал неква ретро кола си купил апартамент в Банкя!
                  Друго не знам! Теб с какво те е завлякъл!?

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

имам и ключ, да! ама исках да ме посъветвате първо преди да говоря с куките или каквото и да било друго!
                  Предполагам знаеш къде живее или стои колата ти....твоята....щото е още твоя....
                  Баси и ключ си имал......ми кво чакаш.....ся кажи че знаеш къде живее и прочее и ще се срина окончателно......
                  Ако знаеш къде ти е колата, или къде може да я намериш, дори с куките не е нужно да говориш.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Абе беше купил един варненски спринт, не знам какъв имот може да си купи с него. Мен ме завляка с малко, пратих му части по Еконт, два месеца не си ги взе и накрая отидоха за брак.

Ако му имаш адреса в Пловдив, няма какво да се чудиш.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

.

Comment

не вярвах че може да се окаже такъв кретен и то за 300лв! А му направих и услуга ато хем му дадох колата за 600 лв а и на лизинг!!!
                        Едиственото което знам за него е, че с руски поризход, живял в Пловдив, но след като продал неква ретро кола си купил апартамент в Банкя!
                        Друго не знам! Теб с какво те е завлякъл!?

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

имам и ключ, да! ама исках да ме посъветвате първо преди да говоря с куките или каквото и да било друго!
                        с куките давай, да ти е мирна главата, той ще ти се обади рано или късно и се разберете, че си искаш 300та лева и ще свалиш жалбата без повече притеснения, бъди любезен и учтив - така нещата стават най-лесно и безкръвно
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Някакви негови данни все пак??????

Comment

Тва си е равносилно на кражба, обявявай я за открадната
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Само че не знам какъв е момента и какво става ако оня хайван земе че му плати или се оправят след това, да не вземе да стане друг пролбем......щото трябва да каже някак си че е намерена колата, и куките какво правят тогава.....

Comment

Working...
                              X