ЗА ТРИЕНЕ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некоректен наш колега! Проблем!!! Дайте съвет, излъгаха ме! !!!
Collapse
X
-
Аз затова когато давам кола на лизинг не давам големия талон докато не ми я изплати напълно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
И аз имах проблеми с тоя индивид, има една тема където може да видиш, кой колко е коректен http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12780 В твоя случай, имаш ли някакви негови данни ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениедал съм му само малкия талон и не сме я прехвърляли!!!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениедал съм му само малкия талон и не сме я прехвърляли!!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениене вярвах че може да се окаже такъв кретен и то за 300лв! А му направих и услуга ато хем му дадох колата за 600 лв а и на лизинг!!!
Едиственото което знам за него е, че с руски поризход, живял в Пловдив, но след като продал неква ретро кола си купил апартамент в Банкя!
Друго не знам! Теб с какво те е завлякъл!?
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
имам и ключ, да!ама исках да ме посъветвате първо преди да говоря с куките или каквото и да било друго!
Баси и ключ си имал......ми кво чакаш.....ся кажи че знаеш къде живее и прочее и ще се срина окончателно......
Ако знаеш къде ти е колата, или къде може да я намериш, дори с куките не е нужно да говориш......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе беше купил един варненски спринт, не знам какъв имот може да си купи с него. Мен ме завляка с малко, пратих му части по Еконт, два месеца не си ги взе и накрая отидоха за брак.
Ако му имаш адреса в Пловдив, няма какво да се чудиш.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениене вярвах че може да се окаже такъв кретен и то за 300лв! А му направих и услуга ато хем му дадох колата за 600 лв а и на лизинг!!!
Едиственото което знам за него е, че с руски поризход, живял в Пловдив, но след като продал неква ретро кола си купил апартамент в Банкя!
Друго не знам! Теб с какво те е завлякъл!?
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
имам и ключ, да!ама исках да ме посъветвате първо преди да говоря с куките или каквото и да било друго!
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Само че не знам какъв е момента и какво става ако оня хайван земе че му плати или се оправят след това, да не вземе да стане друг пролбем......щото трябва да каже някак си че е намерена колата, и куките какво правят тогава....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment