If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие дето подкрепяте тая кретения за0.00 промила дали осъзнавате че и в момента в кръвта съдържанието на алкохол надвишава тези 0.00?
И кво правим като ви спрат?
Бонбони, сиропи и един куп лекарства, и да не изброявам още колко невинни нещица повишават съдържанието на алкохол.
To e ясно, че няма да го направят 0.00, а например 0.1... Ама аз все си мисля, че това няма значение; който си кара пил няма да 'брои глътки' за да се включи в лимита.
Питам се друго: що никой не отговаря на търтейот?
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Аз пък съм против. Може да карам с купена книжка, с куха глава, с всякакви психични отклонения, напушен, изнервен, природно тъп, некадърен, преял, БОЛЕН, на лекарства и т.н., ама не мога да изпия една бира. А ре сти га бе....
Aбе аз съм си играл с дрегер и без да съм близвал с дни след като съм изпушил няколко цигри показваше 0,1 . В брейнияк правиха опит и от три кутии бонбони пияна вишна правиш 0,5,също и от три чинии винен кебап или от 9 шампанизирани кремчета (десерт) оп над 0,5 та ако е 0,00 по дрегер на всяко спиране трябва да ходя да давам кръв за да докажа , че е от цигарите това , а не съм пил - а не дай си боже да съм хапнал един винен кебап 0.2 със сигурност
Аз си мисля, че е време да си подават оставките и дружно да запътят към Сибир.
Хм, навлизаме в тематиката на другия раздел... Там мноооо интересни неща пише (ама ти по-добре знаеш, нали си му мод...).
Иначе съм съгласен, лошото е, че народа трябва да осъзнае някои неща и да внимава при следващи избори (в което се съмнявам, щото май на акъл сме си още в пубертета)
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Интересен спор се е заформил, тук някои ми напомнят как Андрей Слабаков яростно защитава тютюнопушенето на обществени места, което от догодина ще е забранено. Аз не пия алкохол, и скромния ми опит с дрегерите от '90 година насам показва че, ако ще вкисната боза, 10 кила ябълки да си изял или веяна скумрия, отчита си 0.00 и тва е. Пушач съм ,но нямам нищо против забраната за тютюнопушенето, както и за 0.00 промила за алкохол. Само не изпадайте сега в обяснения как ще почнете да ходите на кръвни проби, че случая с двете бири ми е от снощи. Докато си чаках на паргинга пред училището на дъщеря ми, пъпчив младеж с голф 3 (не се шегувам - факт) потегли с мръсна гас по влажните павета ,поднесе и право в десятката на току що паркиралия мерцедес. Оказа се , че е само на две бирички, вярно то т'ва може да не е от бирата. К'во е тва 0.5 "спорни" промила - предпоставка за корупция , е т'ва е.
Да оставим настрана всички морални, саирджийски и темподобни размисли и страсти (). Вслушайте се малко в това, което търтейя и Old Fox ви казаха. В човешкият организъм може да се наблюдава алкохона продукция около 0,2 промила. Забележете, че казвам около. Демек може да е малко повече може и да е малко по-малко. Нещата тук са доста по-сложни от простите показания на дрегера със съмнителна калибровка и процент на грешка. Да се смъкне на 0,35 или 0,4 по-бива, но 0,00...трудна работа.
Comment