Известие

Collapse
No announcement yet.

Пробата зад волана - 0,00 процента

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Ама И журналята не остъпват по нищо на говедото-милицай - 0,00 процента е маааааааааалко по-различно от 0,00 промила - около 10 пъти..... МОЛУМНИЦИ!!!
    0,00 квато и мерна единица да е все е 0,00
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да де, ама ако трябва да "мръдне" дрегера до 0,1 процент е бая повече, отколкото до 0,1 промил
      sigpic

Comment

Вие дето подкрепяте тая кретения за0.00 промила дали осъзнавате че и в момента в кръвта съдържанието на алкохол надвишава тези 0.00?
        И кво правим като ви спрат?
        Бонбони, сиропи и един куп лекарства, и да не изброявам още колко невинни нещица повишават съдържанието на алкохол.
        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 13:53.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

To e ясно, че няма да го направят 0.00, а например 0.1... Ама аз все си мисля, че това няма значение; който си кара пил няма да 'брои глътки' за да се включи в лимита.
          Питам се друго: що никой не отговаря на търтейот?
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Че той кво е питал
            sigpic

Comment

И аз съм ЗА...И без това алкохол не пия, пък когато съм с кола въобще и не си помислям
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 13:39.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                И аз съм ЗА...И без това алкохол не пия, пък когато съм с кола въобще и не си помислям
                Oще един, Браво. Утре те спират - не си пил - показание 0.05 - Фиш. Дали ще си ЗА тогава?
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Да, проблемът ни е, че у нас всички закони са относителни и подхода към всеки е различен
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Че той кво е питал
                    Абе имах предвид, че никой не коментира примерно това:
                    Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    ......От не пил до 0,00 разликата е драстична.
                    .....
                    Иначе според мен цялата работа е пореден PR.... за това са мноооого добри 'новите управляващи'!
                    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      Иначе според мен цялата работа е пореден PR.... за това са мноооого добри 'новите управляващи'!
                      Аз си мисля, че е време да си подават оставките и дружно да запътят към Сибир.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз пък съм против. Може да карам с купена книжка, с куха глава, с всякакви психични отклонения, напушен, изнервен, природно тъп, некадърен, преял, БОЛЕН, на лекарства и т.н., ама не мога да изпия една бира. А ре сти га бе....
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Aбе аз съм си играл с дрегер и без да съм близвал с дни след като съм изпушил няколко цигри показваше 0,1 . В брейнияк правиха опит и от три кутии бонбони пияна вишна правиш 0,5,също и от три чинии винен кебап или от 9 шампанизирани кремчета (десерт) оп над 0,5 та ако е 0,00 по дрегер на всяко спиране трябва да ходя да давам кръв за да докажа , че е от цигарите това , а не съм пил - а не дай си боже да съм хапнал един винен кебап 0.2 със сигурност
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Аз си мисля, че е време да си подават оставките и дружно да запътят към Сибир.
                            Хм, навлизаме в тематиката на другия раздел... Там мноооо интересни неща пише (ама ти по-добре знаеш, нали си му мод...).
                            Иначе съм съгласен, лошото е, че народа трябва да осъзнае някои неща и да внимава при следващи избори (в което се съмнявам, щото май на акъл сме си още в пубертета)
                            x145 1.6 boxer

Comment

Интересен спор се е заформил, тук някои ми напомнят как Андрей Слабаков яростно защитава тютюнопушенето на обществени места, което от догодина ще е забранено. Аз не пия алкохол, и скромния ми опит с дрегерите от '90 година насам показва че, ако ще вкисната боза, 10 кила ябълки да си изял или веяна скумрия, отчита си 0.00 и тва е. Пушач съм ,но нямам нищо против забраната за тютюнопушенето, както и за 0.00 промила за алкохол. Само не изпадайте сега в обяснения как ще почнете да ходите на кръвни проби, че случая с двете бири ми е от снощи. Докато си чаках на паргинга пред училището на дъщеря ми, пъпчив младеж с голф 3 (не се шегувам - факт) потегли с мръсна гас по влажните павета ,поднесе и право в десятката на току що паркиралия мерцедес. Оказа се , че е само на две бирички, вярно то т'ва може да не е от бирата. К'во е тва 0.5 "спорни" промила - предпоставка за корупция , е т'ва е.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 15:18.

Comment

Да оставим настрана всички морални, саирджийски и темподобни размисли и страсти (). Вслушайте се малко в това, което търтейя и Old Fox ви казаха. В човешкият организъм може да се наблюдава алкохона продукция около 0,2 промила. Забележете, че казвам около. Демек може да е малко повече може и да е малко по-малко. Нещата тук са доста по-сложни от простите показания на дрегера със съмнителна калибровка и процент на грешка. Да се смъкне на 0,35 или 0,4 по-бива, но 0,00...трудна работа.
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X