Първоначално публикувано от myato
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъпотия по полицейски.
Collapse
X
-
Тъпотия е слабо казано... значи какво, мога да си бодна 55 вата китайско ксенонче и да правя кьораво всичко около мен, но не мога да си пусна фаровете за мъгла защото прекрасните ни пътища като се понавлажнят малко и дупките и неравностите се скриват?
Е намерете ми логиката в това, пък тогава се радвайте на предложенията на висши рекетьори (пардон катаджии).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Aз съм си сложил едни 20лв при документите на които съм им записал серийния номер, и когато ми се направят на тарикати или започнат да се заяждат, някой ще изгори... Просто трябва да се изгонят такива тарикати от системата, за назидание на всички останали, пък като изгонят 20-30 човека, да видим дали другите ще взимат(искат) рушвети.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТъпотия е слабо казано... значи какво, мога да си бодна 55 вата китайско ксенонче и да правя кьораво всичко около мен, но не мога да си пусна фаровете за мъгла защото прекрасните ни пътища като се понавлажнят малко и дупките и неравностите се скриват?
Е намерете ми логиката в това, пък тогава се радвайте на предложенията на висши рекетьори (пардон катаджии).Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Всичко се постига с постоянство и гражданска активност на големи групи от обществото.В нито една държва по света няма нещо, което да не е извоювано с дълги и последователни борби от народите на тези държави.Не мислете, че някъде, някой прави "подаръци" на хората.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеAз съм си сложил едни 20лв при документите на които съм им записал серийния номер, и когато ми се направят на тарикати или започнат да се заяждат, някой ще изгори..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аааа и аз да разкажа какво ми се случи. На излизане от Търговище,по пътя за Варна.Късно вечерта, мъгла е и се прибираме, съответно ни спират. Всички възможни светлини на джипа са включени. Полицая се представи, бяха му предоставени документите и в един момент зададе култовия въпрос "Знаете ли защо ви спираме?". Беше му отговорено, че не ни е ясно (не че шофиора имаше колан), но това не беше забелязано от служителя. Каза,че сме в нарусшение заради използването на допълнителни светлини. Културно му беше обяснено, че няма нарушение, тъй като е вечер и е доста мъгливо. Е да ама той започна да се заяжда за някаква видимост и метри. По някакво странно съвпадение този който караше се сети,че в багажника има земемерен метър.И след като служителят и колегата му откровенно се заяждаха и си искаха пари, приятеля който караше извади ролетката. Каза,че тръгва напред с нея и когато го загубят от поглед да викнат и да измерят колко метра е видимостта. След дълги дебати и обяснения бяхме пуснати без да даваме пари. Друг е момента, че халогените когато няма мъгла пак са пуснати но....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕ добре де след като знаеш че е само за задните светлини този закон за под 50 м. защо не му каза...
абе като си сигурен в себе си може да го направиш на нищо бе!!! Въобще няма да им отстъпвате!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАааа и аз да разкажа какво ми се случи. На излизане от Търговище,по пътя за Варна.Късно вечерта, мъгла е и се прибираме, съответно ни спират. Всички възможни светлини на джипа са включени. Полицая се представи, бяха му предоставени документите и в един момент зададе култовия въпрос "Знаете ли защо ви спираме?". Беше му отговорено, че не ни е ясно (не че шофиора имаше колан), но това не беше забелязано от служителя. Каза,че сме в нарусшение заради използването на допълнителни светлини. Културно му беше обяснено, че няма нарушение, тъй като е вечер и е доста мъгливо. Е да ама той започна да се заяжда за някаква видимост и метри. По някакво странно съвпадение този който караше се сети,че в багажника има земемерен метър.И след като служителят и колегата му откровенно се заяждаха и си искаха пари, приятеля който караше извади ролетката. Каза,че тръгва напред с нея и когато го загубят от поглед да викнат и да измерят колко метра е видимостта. След дълги дебати и обяснения бяхме пуснати без да даваме пари. Друг е момента, че халогените когато няма мъгла пак са пуснати но...SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЕто този пост е абсолютно показателен за това що за порода е българина. 50% от участниците във форума ако станат катаджии ще са същите , ако не и по -зле!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеАааа и аз да разкажа какво ми се случи. На излизане от Търговище,по пътя за Варна.Късно вечерта, мъгла е и се прибираме, съответно ни спират. Всички възможни светлини на джипа са включени. Полицая се представи, бяха му предоставени документите и в един момент зададе култовия въпрос "Знаете ли защо ви спираме?". Беше му отговорено, че не ни е ясно (не че шофиора имаше колан), но това не беше забелязано от служителя. Каза,че сме в нарусшение заради използването на допълнителни светлини. Културно му беше обяснено, че няма нарушение, тъй като е вечер и е доста мъгливо. Е да ама той започна да се заяжда за някаква видимост и метри. По някакво странно съвпадение този който караше се сети,че в багажника има земемерен метър.И след като служителят и колегата му откровенно се заяждаха и си искаха пари, приятеля който караше извади ролетката. Каза,че тръгва напред с нея и когато го загубят от поглед да викнат и да измерят колко метра е видимостта. След дълги дебати и обяснения бяхме пуснати без да даваме пари. Друг е момента, че халогените когато няма мъгла пак са пуснати но...
Мире , ако ме спрат те викам на помощAlfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеи в един момент зададе култовия въпрос "Знаете ли защо ви спираме?"."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОбожавам да ме питат това, веднъж бях на кеф, и като ме спряха едни, и милиционерчето като ме пита тва, му казах невинно - "Ми предполагам защото карам без задна дясна гума?"......малоумника се стъписа, и наивно отиде да провери......писаха ми тлъст и сложен акт........Веднъж и аз действах така директно. На излизане от Търново, късно вечерта, тъмничко, мъгливо....а аз си карам на халогени, жълти при това. Спира ме жилетката и след като вхърли един бърз поглед на документите последва въпроса "Знаете ли за какво се използват тези светлини?", аз в първия момент шах и мат, не зацепвам за какво иде реч, но бързо се опомних и отогових "При лоша видимост. Например мъгла като тази в момента, но предполагам, че вие ще отречете наличието и или пък ще кажете, че видимоста е достатъчно добра. В случай, че не го направите ще решите, че софийската ми регистрация много ви бърка в очите и ви дразни (което btw се оказа самата истина от последвалия разговор), така че давайте направо да пишем, но не забравяйте, че пишете за включени халогени, а не за нещо друго...тааа, не може да се разпростирате с разни километрични актове за безбожни суми и 2/3 от точките ми". В крайна сметка ми писа фиш за 10 лева, който така и не пристигна. Това беше преди 3 години някъде.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Едно от хубавите неща на 147-ците е, че халогените са в самия фар, а не долу на бронията(там са мигачите)...Нито веднъж не са ме спрели, защото си мислят че карам на късиЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment