Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тъпотия по полицейски.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де, има хиляди безполезни теми, как мое да няма една закачена за такива приятни минцифайски изцепки......възмутително......Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Нищо, нека се пише, после ще направим конкурс за най - сочна изцепка, и ще присъдим награда - "Златен ауспух" за печелившата кука....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Лятото на излизане от к. к-с Дружба във ВАрна на КПП-то следната ситуация.
Шофиьора кара гол до кръста и само заради ККП-то си преметна колана,
защото бързахме и не искаше да го спират заради колана(той попринцип не употребява колан).Полицайте са двама, единия дава знак да преминем а другия точно
в последния момент маха с ръка за да спрем. Това става точно когато бяхме преминали.
Спираме посредата на пътя, пускат се авариините и чакаме.Идва служителя и се провежда следния разговор.
Ш(шофьора): Добър ден
П(полицая): Ще видим колко ще е добър
Ш:Няма ли да се представите? Защо ме спирате, след като ми дадохте знак да премина? (каазва го възможно най културно)
П:Ами не ме кефиш, караш гол, целия си татуиран, и джипа ти е с тъмни стъкла? Представя се.(на приятеля му кипна)
Ш: Да ти приличан на такси,че да ми махаш? Мой проблем си е как изглждам а за стъклата имам разрешително.
П: Мога да те спирам както си поискам?
Ш: И наглото поведение ли ти влиза в задълженията?
П: Документите на колата и изтегли от пътя.
Ш: Заповядайте
П: Какви са ТЕЯ стикери по предното стъкло (стикерите са на община варна, пропуски позволяващи движение по забранени зони)
Ш: Прочети си ги (вече е изнервен), неграмотен ли си? В школата не ви ли учиха да четете и пишете?
П: Ей ся ще видиш на какво ни учиха.. Излез от колата. И документите на спътника
Ш: Май си пропуснал уроците по общуване а?
П: Като имаш пропуск за голям баровец ли се мислиш?
Ш: Не съм длъжен да ти обеснявам за пропуските, чети си там.
Започва пълна проверка на документите, след като всичко от към документи се оказва изрядно, е извикана патрулна кола и идват още 3-ма. Решават да се направи пълна проверка на колата.
Вече ни е кипнало и шофьора е бесен.
Ш: Изряден съм, дайте ми основатлна причина за ситуацията?
П: Казах ти не ме кефиш, не съм длъжен да давам обяснения
Ш: (до този момент търпеше) Ей сега ти се е*а мамата. Дай си номера на значката, имената и тези на началника ти.
П: Внимавай как ми говориш (но понеже имаше свидетели си даде имената и номера)
Обади се на адвоката си да се посъветва с него, адвоката му след 15 минути пристигна.Междувременно се обади на някой в полицията,
които също пристигна.Говориха си нещо 4-мата, и след няколко минути си тръгнахме.После разбрахме,че полицая има наказание заради злоупотреба със
служебно положение и това не му е за пръв път.И практически на кпп-то си търпял наказанието. После шофьора ми каза,че никога не
би постъпил така ако просто полицая се беше държал човешки.Не може защото някой не те "кефи", да се държиш така с него.
Има много малко такива служители но са факт.Когато попаднете на такъв не се оставяйте да се дъжат нагло с вас.
Това,че носят пагони не им дава право непредизвикано се държат нагло и надменно. В никакъв случай не смятам,че всичк
полицай са такива, има и съвестни, има и такива искащи пари, но наглеците между тях много дразнят..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Хихи много яко се е получило
Принципно, ако тия думи на твоя приятел ги изрече някой средностатистически българин без познати в полицията, адвокат итн 99,9% ситуацията нямаше да се развие по този начин
Аз общо взето винаги се държа учтиво и спокойно с полицаите, дори и когато виждам че нещата отиват на зле, не се правя на отворен. Отговарям им едно такова лежерно, без грам емоция, а те очакват едва ли не нарочно да се изнервиш и да си изпуснеш нервите и да те цакат....
Много пъти ми се е разминавало само като им кажа, че днес те ще ме "таксуват", ама утре като дойдат с болното им дете или роднина при мен аз ще ги "таксувам" подобаващоLast edited by digitalundgrd; d.m.y г., 14:45.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеХихи много яко се е получило
Принципно, ако тия думи на твоя приятел ги изрече някой средностатистически българин без познати в полицията, адвокат итн 99,9% ситуацията нямаше да се развие по този начин.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment