Такаа... Проблема явно е че няма фреон...Поне това Ванката днес го констатира...машината работи с фреон Р22
...
В крайна сметка днес говорих с фирмата, която ми отговори на пощата(вносителите на Шарп) и те ми предложиха да направят пълна профилактика и почистване и преглеждане на машината и след това на мясно, да ми кажат колко фреон ще трябва и колко ще ми струва пълненето... Отделно, че май трябва да се сменят маркучите и да се погледне захранването, че има някаква "утечка" и климатика бие леко ток...Хазяина каза, че профилактика не му е правена от поне 3години
и да видя какво ще направят господата от въпросната фирма ... Отделно тия от Шарп побързаха да се похвалят, че само техните климатици са такива кучета да работят толкова дълго време добре, без ядове...Нооо това ще бъде сигурно в понеделник като дойдат на профилактиката
Тааа така
А дано скоро и в моята стая да става сауна

В крайна сметка днес говорих с фирмата, която ми отговори на пощата(вносителите на Шарп) и те ми предложиха да направят пълна профилактика и почистване и преглеждане на машината и след това на мясно, да ми кажат колко фреон ще трябва и колко ще ми струва пълненето... Отделно, че май трябва да се сменят маркучите и да се погледне захранването, че има някаква "утечка" и климатика бие леко ток...Хазяина каза, че профилактика не му е правена от поне 3години

Тааа така

Comment