Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен зов за помощ :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такаа... Проблема явно е че няма фреон...Поне това Ванката днес го констатира...машината работи с фреон Р22 ...

В крайна сметка днес говорих с фирмата, която ми отговори на пощата(вносителите на Шарп) и те ми предложиха да направят пълна профилактика и почистване и преглеждане на машината и след това на мясно, да ми кажат колко фреон ще трябва и колко ще ми струва пълненето... Отделно, че май трябва да се сменят маркучите и да се погледне захранването, че има някаква "утечка" и климатика бие леко ток...Хазяина каза, че профилактика не му е правена от поне 3години и да видя какво ще направят господата от въпросната фирма ... Отделно тия от Шарп побързаха да се похвалят, че само техните климатици са такива кучета да работят толкова дълго време добре, без ядове...Нооо това ще бъде сигурно в понеделник като дойдат на профилактиката

Тааа така А дано скоро и в моята стая да става сауна
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Супер Да се похваля, че вече и аз имам работещ климатик Имаше нужда само от допълване с фреон. Р22 Днес ми го допълниха и вече също е сауна в моята стая Много съм хепи...Работи много тихо и добре, а и вече разбрах всичките му функции от дистанционното Благодаря на всички за помоща с превода и на Ванката, че дойде на място и изобщо на всички

А сега имам още един странен зов за помощ...
      Трябва ми таблица на Word, Exel на която да отпечатам "нещо като етикети" Купих си едни квадратчета лепящи от Офис 1 40 такива квадратчета на един лист А4

4 квадрата на ширина и 10 на височина
      Сега въпроса е как да си направя таблица на Word или Exel в която мога да пиша текст и после този текст да бъде принтиран на етикетчетата

Та размера на квадратчета, доколкото пише на кутията е 40 броя на лист А4 ... 52,5мм х 29,7мм...

Някой да удаери едно рамо, че не мога да ги направя
      by RUBIG service

Comment

Ако са плътно опряни едно в друго квадратчетата е лесно... в Ексел правиш клетки с големината на квадратчетата и си ти... в Уърд е малко по-сложно правенето на таблици но пак е същата идеята.
        А да - махаш рамката на таблицата от печата или я правиш прозрачна ... да няма черти по квадратите.
        Ако не са плътно опряни ги сканирай, наложи ги като фон на Уърд документ и почвай да си играеш със оформления докато не се получи ... другия вариант е да се учиш на Корел дроу или подобни
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ами плътно опряни са...И искам да махна рамката...

Въпроса е че в Exel нещо ме бъркат стойностите...Трябва да променя някак измервателната единица...Че да мога да пусна зададените размери...Уви изобщо не се справям...
          by RUBIG service

Comment

Ми направи го в уърд бе Венци.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Там е в пиксели, ама на инч ли беше на сантим ли... та е малко трик да сметнеш колко точки са ти равни на размера на етикетчето.
              В уърд е на сантиметри (ако си с БГ сетинги де) та може да ти е по-лесно... правиш таблица с определния брой полета, после в пропъртис на таблицата му дай да няма бордър (рамка) и си укажи размерите на дължина и ширина.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Дааммм успях да го направя на word, но има малко доизкусуряване и играене с текста...Просто принтера си остава по 3-5мм. отстрани и каквото и да го правя не иска по-широко А и в самия Word примерно в горния край има 3мм от табличката..Не иска да се разтегне напълно... същото и в десния край...Ако някой случаййййно не му представлява трудност ще съм му благодарен, ако ми прати "перфектен" файл, без моите кусури
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Дааммм успях да го направя на word, но има малко доизкусуряване и играене с текста...Просто принтера си остава по 3-5мм. отстрани и каквото и да го правя не иска по-широко А и в самия Word примерно в горния край има 3мм от табличката..Не иска да се разтегне напълно... същото и в десния край...Ако някой случаййййно не му представлява трудност ще съм му благодарен, ако ми прати "перфектен" файл, без моите кусури
                  Ще ти подаря линийка и молив и можеш и сам да си сметнеш каква таблица да сътвориш.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    На това отстрани и отгоре му се вика margins - пространство в което или не желаеш (документ да си виждал как се оформя и как се слага в папка?) или технически принтера не може да печата.
                    На по-новите лазерни невъзможното пространство е около 5 мм от левия и десния край на листа, а отгоре и отдолу мисля беше 2 или 3.
                    Та отиваш си в опциите на страницата и си правиш всички марджини 0.5 см. ако те овика, че излиза от допустимото за принтера пробваш с бял лист дали наистина ще го отреже някъде.

Comment

Working...
                    X