Известие

Collapse
No announcement yet.

Смъртна присъда - за или против!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
    ....И накрая - защо занимавате съзнанието си с напълно излишни за момента и не зависещи от нас въпроси ?

Нямам по-вече какво да кажа по темата.
    Защото щеше да има 5 или 10 теми във форума и ВИЕ нямаше да заемате тази длъжност!
    Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Нет человека - нет проблема
    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение

Колега Славчо нали знаеш на кого е крилатата враза която цитира Търтея, според мен това си е ирония , а не в защита на тезата за смърно наказание .

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
        И накрая - защо занимавате съзнанието си с напълно излишни за момента и не зависещи от нас въпроси ?
        Целия ти коментар е много хубав и добре написан колега. Само ще обърна внимание на последния ти въпрос.

Не мисля, че този конкретен въпрос,както и много други, не са зависещ от нас. Всички въпроси са зависещи от нас обикновените хора!

Помислете какво би станало ако цялото общество занимава съзнанието си с определен въпрос, дали този въпрос в крайна сметка няма да се превърне във факт. Т.е. ако всеки един гражданин на България искаше да има смъртна присъда (за пример), дали тя в момента нямаше да е факт?

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        А бе някой бил ли е в панделата....та толкова знаете
        Не знам дали успя да прочетеш историята ми от преди много години, разказваща за личната ми среща с човек който е бил в панделата.... да ти кажа колега добре помня, че човека не беше сред най-религиозните и прегръщащи библията!
        Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 20:39.
        BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Колега Славчо нали знаеш на кого е крилатата враза която цитира Търтея, според мен това си е ирония , а не в защита на тезата за смърно наказание .
          Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика.
          Alfa156 Against All

Comment

Така трябва да бъде. Както казва П.Бочаров "нащо общество е болно". Той краде, убива, изнасилва и въпреки това е управдан на някакво ниво съдебна власт. Тези хора са ненужни никому. Те са плевели, те са изроди - биологични единици с различни представи за редно и нередно. Те ли имат право на съществуване или техните жертви?
            Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Леле. Като чета темата си викам добре, че избрахме гойко, а не болен ....
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А аз започвам да си мисля, че вече сте на ракийка със салатка.
                Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  А бе някой бил ли е в панделата....та толкова знаете
                  Търтея е прав и на големите престъпници се захващатб с вероучение вътре
                  Ми бил съм в казармата, то голяма разлика няма.
                  Колкото за вероучението-то и бай Болен Лидеров е защитник на православието, но не значи че е светец
                  И на Луната не сме били, но знаем че е кръгла и няма кислород, поне в количество достатъчно да ухнем
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:06.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Ми бил съм в казармата, то голяма разлика няма.
                    Колкото за вероучението-то и бай Болен Лидеров е защитник на православието, но не значи че е светец
                    И на Луната не сме били, но знаем че е кръгла и няма кислород, поне в количество достатъчно да ухнем
                    Ся това, че някой се бие по гърдите да защитава една религия, а самият той е кретен, не значи че има нещо грешно в религията.
                    Тия дето питат къде е Господ докато ... е мога да отговоря, но не мисля, че ще разберат отговора.
                    А на Луната уж сме били - поне такава е официалната версия.

Comment

Като чета темата се убеждавам,че сме тотално сбъркани!Аз съм си нормален мъж за тоя час!Дегустирам си виното,което няма отношение към въпроса!
                      Бил съм на практика в Централния затвор,както и след 20 години съм осъждан за глупост и съм се сблъскал със сбърканата ни съдебна система.
                      Аз съм върло против смъртното наказание и ЗА с двете ръце за закони,които позволяват,както е в САЩ,да застреляш всеки,който ти тараши дома и имота.Всъщност закона беше приет и действаше 6 месеца.После се уплашиха и го отмениха.
                      Тука е ключето!
                      Иначе в края на по-миналия век сме имали един швед или норвежец за министър председател с невъзможно име,който се е преборил с разбойничеството,като е бесил разбойниците на площада.
                      Аз съм за пушката в къщата и против смъртното наказание.След него няма поправка на съдебна грешка!
                      Наздраве!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ся това, че някой се бие по гърдите да защитава една религия, а самият той е кретен, не значи че има нещо грешно в религията.
                        Тия дето питат къде е Господ докато ... е мога да отговоря, но не мисля, че ще разберат отговора.
                        А на Луната уж сме били - поне такава е официалната версия.
                        Мда, донякъде съм съгласен,религията е едно, институционализинането и е нещо друго, но това е друга дълга тема.
                        Склонен съм да поддържам мнението,че обяснението за Господ е фарисейщина, и в Библията пише да не се стремим да разберем, онова, което е неразбираемо за нас, хората.
                        На Луната са били само американците и то има, няма 10 тина души, а на българския кораб не се е отворила вратата след двудневни опити, така поне се твърди във вица Ако приемем обратното всички сме били навсякъде
                        Last edited by fred; d.m.y г., 22:29.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          и ЗА с двете ръце за закони,които позволяват,както е в САЩ,да застреляш всеки,който ти тараши дома и имота.
                          Това е най-любимият ми американски закон!
                          BMW E39 528i

Comment

Много ми е чудно, колко излиза прехраната на такива доживотни затворници. Нали пак от нашия джоб идват парите! Зак'во да ги храним, режи му тиквата и това е! Да е мислил навреме...
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              Туй що е "изверг" с 2 ръце ЗА! Такъв не заслужава поука!
                              Посочи ми 3 такива.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                                Посочи ми 3 такива.
                                Може ли аз?

Comment

Working...
                                X