и какво като съжалява........това не го прави по-добър..........а и какво правим ние в тоя случай(обществото)не злорадстваме ли за неговите мъки.............майната му,на въжето,,,,,,,,,,,,,,
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смъртна присъда - за или против!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеи какво като съжалява........това не го прави по-добър..........а и какво правим ние в тоя случай(обществото)не злорадстваме ли за неговите мъки.............майната му,на въжето,,,,,,,,,,,,,,Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
[ QUOTE = undy ; 764910 ] с тая разлика , че той не убива защото трябва , а защото иска или има нужда от това .......: рецепта : [ / QUOTE ]
Какво значи-убиваш, защото трябва?Кой казва какво трябва?Според теб, според мен, според ислямистити, според комунистите и т.н...
Не убивай, има божа заповед...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
как кой,закона естествено,а и не само.и точно заради смачканите ни закони сме в това бонище...........защото то ги има,но не се спазват.....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Чуждата агресия е зло, което е насочено не само към жертвата на насилието. Чуждата агресията е зло и по отношение на всички нас, които чуваме за насилието. Защото предизвиква агресията (злото) и у нас самите. Защото като научим за поредното жестоко убийство или изнасилване ни хващат бесовете и в представите си сме готови да разчекнем насилника. Ние обаче живеем в общество и една от задачите ни в хода на житейския ни път е да се социализираме, което включва в себе си и умение да побеждаваме злото (агресията) в нас самите. Въпросът за или против смъртното наказание е изпитание и проверка за това колко сме успели в това отношение. Съжалявам ако ви звучи помпозно или високопарно, ма това ми е мнението. То си е мое лично мнение, не искам да убеждавам никого в него. Питам се, ако осъдят някого на смърт и ми кажат, че аз трябва да бъда палача, дали бих могъл да дръпна спусъка ... А вие?Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениекак кой,закона естествено,а и не само.и точно заради смачканите ни закони сме в това бонище...........защото то ги има,но не се спазват.....
---------- Post added at 03:44 ---------- Previous post was at 03:40 ----------
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеПитам се, ако осъдят някого на смърт и ми кажат, че аз трябва да бъда палача, дали бих могъл да дръпна спусъка ... А вие?Last edited by fred; d.m.y г., 11:43.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе убивай, има божа заповед...
Ми не са ги чели.
Те дори простата La Déclaration des droits de l'Homme et du Citoyen не са чели.
Всъщност няма нищо учудващо. Когато 1948 г. ООН подготвя и приема Всеобща декларация за правата на човека, тя е приета без гласове против. От гласуване се въздържат представителите на 8 държави: Саудитска Арабия, ЮАР и държавите от социалистическия блок.
Сред тях обаче не е България, просто защото става член на ООН едва през 1955 г.
Това какво ви говори?Last edited by търтей; d.m.y г., 12:06.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеКви Божи заповеди бе.
Ми не са ги чели.
Те дори простата La Déclaration des droits de l'Homme et du Citoyen не са чели.
Всъщност няма нищо учудващо. Когато 1948 г. ООН подготвя и приема Всеобща декларация за правата на човека, тя е приета без гласове против. От гласуване се въздържат представителите на 8 държави: Саудитска Арабия, ЮАР и държавите от социалистическия блок.
Сред тях обаче не е България, просто защото става член на ООН едва през 1955 г.
Това какво ви говори?Иначе е е ясно, че особено тогава ще сме били против, ясно, като се има предвид кой е бил на власт
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment