Известие

Collapse
No announcement yet.

Смъртна присъда - за или против!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
    В щатите имат още един много хубав закон според който ако някой ви скокне на улицата там където или когато не трябва и вие го блъснете, не само, че няма да ви съдят ами вие можете да осъдите човека ако оживее защото е създал предпоставка за ПТП! Ако и тук беше така на дали хората щяха свободно да си тичат през улиците и да си прекосяват на червено без да им пука за водачите.
    Ето тук е ключа за бараката!
    Ако законите са ясни и не само наказват , но и защитават, съм напълно ЗА смъртното наказание.

Тъпи били , такива били Американците ама закона ги защитава в такива случай, а ако на мен ми изкочи някакъв пиан циганин на междуселски път и го лепна...

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
      Ето тук е ключа за бараката!
      Ако законите са ясни и не само наказват , но и защитават, съм напълно ЗА смъртното наказание.

Тъпи били , такива били Американците ама закона ги защитава в такива случай, а ако на мен ми изкочи някакъв пиан циганин на междуселски път и го лепна...
      Ми да, понеже те са тъпи, а ние сме много умни, та затова сме на тоя хал.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
        П
        Значи аз не само, че подкрепям смъртната присъда ами бих я лепнал и на тия дето я премахнаха. Отделно, не съм само за смъртна присъда, ами за смъртна присъда извършена по възможно най-болезнения и мъчителен начин и то с публично удостояние.
        Ти имаш двама съседи, живееш по средата, аз съм от ляво, Дясню е другия и живее от дясно......ние с тебе се караме постоянно щото моето куче редовно ти припикава моравата, а твоята жена редовно ми краде вестника.......имаме кавги известни на целия квартал......на Дясню от дясно не му дреме, щото е гол като охлюв, няма морава, и не е абониран за нищо......една вечер ние с теб се скарваме по юнашки, щото кучето ми е имало и разстройство, и освен пико, ти е стоварило и друго на моравата.......сглобяваме си един скандал, и след 1-2 часа жена ти те намира заклан до чимширените храстчета с вилицата за обрязване на храстите......всички са ни видели и чули да се караме, нужни са още 1-2 косвени доказателства, и малко физическо усилие в полицията за да може всеки съдия с почти чиста съвест да даде благословия за да ми пуснат електричество по тялото......след като аз съм пукнал, Дясню след една пиянска вечер изповядва в кръчмата на чашка как той всъщност те е боднал с ножичката, а аз и хабер съм си нямал......само че моята половинка и челяд това не ги топли особенно, щото все пак аз не съм Христос, и дори и на ми се разреши да възкръсна, няма как да стане.......
        Затва съм твърд противник на това наказание......
        ПиЕс - ся моля всички дето искат да ме опонират с думи - Ама ся това са редки случай, ама няма как да стане, ама трябва доказателства.......щото просто снасям един случай дето съчинявам на момента, житейските ситуации са къде къде по разнообразни и абсурдни.....

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
        Тъпи били , такива били Американците ама закона ги защитава в такива случай,
        И кво като ги защитава, престъпноста е на изключително ниво, затворите в изобилие, да видиш полицейско преследване по тивито е нещо напълно обичайно......къв е извода.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Имам в предвид нормалните хора.
          А извода е, че явно е доста голям контингента...
          Едва ли една операция "наглите" ще излови всичко

Comment

• Нрочно не отварях темата да я чета, ама днес какво ми прищрака.... Не съм прочел всички изказвания. Може би само първите 4-5. BoxerPower не се обиждай, но ти на колко си? И пак не се обиждай ама тая тема в началото смърди на "вижте ме". Нещо много показност - "аз съм психопат", "жаден съм за кръв", "да видите колко съм болен", изкормвания, нехуманни показни убийства... И аз харесвам филми на ужасите ама... 'Земи си почини малко.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Против както Доко каза , ако се използва американската съдебна система и да кажем не да се отървава с 10 год. затвор ами с 200 , а тогава да ходи да обжалва и каквото иска и да я приполови пак ще има да лежи 100 год. А и наща система е прекалено корумпирана , ако се разреши този проблем би бил голям +.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                Бобби кажи кво те интересува имам преки наблюдения...
                )Не....... но ако не си нещо недоразбрал кажи!
                ..има разлика със следственото!..и не ти пожелавам вътре годинки за да разбереш разликите...пази се!
                п.с. много сте нахъсани младите и агресията идва предимно от по младото поколение, независимо дали е справедлива или не!
                непоправимо е мъртвият, а живият винаги може да се оправи...е има изключения!
                а що се отнася до религията...тя винаги е играла важна роля във всяко едно общество...независимо каква е!
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 18:32.
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Подкрепям колегата Sen 7, пълно е с откачалки за които е удоволствие да тормозят, измъчват и убиват, грешка, това не са хора, та тия какво да ги правиш. Изкарват ги луди и си гледат кефа. Тия хора не се превъзпитават, там превенцията е той да изчезне, съгласен съм да няма смъртно наказание за тях при условие, че ги качат на една ракета и ги изтрелят на луната или кадето им хареса.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Тъй тъй
                    Следващият месия, който дойде вместо пожарникаря, може да носи на ръкава индийския символ на слънцето, да има къси мустачки и да крещи alle juden fur seife.

Почвата е готова.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Я прочетете "Mein Kampf". Има хляб в тая книга.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Нрочно не отварях темата да я чета, ама днес какво ми прищрака.... Не съм прочел всички изказвания. Може би само първите 4-5. BoxerPower не се обиждай, но ти на колко си? И пак не се обиждай ама тая тема в началото смърди на "вижте ме". Нещо много показност - "аз съм психопат", "жаден съм за кръв", "да видите колко съм болен", изкормвания, нехуманни показни убийства... И аз харесвам филми на ужасите ама... 'Земи си почини малко.
                        Не се обиждам - набори сме. Не се обиждам - не търся показност и не гледам филми на ужасите, но с удоволствие бих гледал как изтръгват сърцето на изверг, който преди няколко дена е изнасилил и заклал малко момиче. Аз си почивам постоянно.

П.П. Вземи прочети повече изказвания... може това да ти помогне за по-добра преценка преди да кажеш нещо следващия път.

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        ПиЕс - ся моля всички дето искат да ме опонират с думи - Ама ся това са редки случай, ама няма как да стане, ама трябва доказателства.......щото просто снасям един случай дето съчинявам на момента, житейските ситуации са къде къде по разнообразни и абсурдни.....
                        Един колега по-рано беше написал да не се вкарвате във филми където смъртната присъда се изпълнява на следващия ден... колеги помислете и върху този въпрос.
                        BMW E39 528i

Comment

• Тоя колега бех паЙ аз.Бе интересно е да гледаш отстрани.Тъпото е, че не можем да се обясним и да се разберем като хората и за това всеки тегли в другата посока.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Агресия, мноооого агресия сте натрупали. Така или иначе няма как да върнат смъртната присъда, просто идете на ски , за риба или се напийте и успокойте топката. Ще ви мине, а ако ли не, значи сте преминали in The Dark Side и няма да искате смъртна присъда .
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 21:28.

Comment

• 11 годишно момиче, българче, изнасилено (многократно), хвърлено в кладенец и убито в Гърция... е как да не събудя тая тема...

Какво мислите заслужава извършителя... цветя и бонбони?
                              BMW E39 528i

Comment

• Доживотна изолация.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X