Известие

Collapse
No announcement yet.

май изтропа???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• май изтропа???

Колеги днес ходих на Витоша, и понеже падна един снежец изневиделица и всички кретени бяха закъсали иначе аз си се катерех без проблеми до момента в който всички обръщаха.... трябваше да спра защото ми бяха запречили пътя и така реших че ще се кача и първа газзззз 6000к 7000к няколко пъти и после втора и колата загасна...пробва мда запали йог.. дадоха ми ток понеже акумулатора ми е слабичък и запали пущината и се чува чаткане, като подавам газ чаткането се усилва.... чесно наистина ми писна този път ще си го отнесът всичките алфи в семейството ми. май ще сменям марката писна ми да ги правя скапаните кофтори..... дай те все пак някаква диагноза иначе колата върви но тропа, да не е превъртяла водната помпа и тя да издава такъф звук, до сега не ми се беше случвало такова нещо

ПП имаше един колега с една червена 155 да исъхне дано не спря да попита какво става колега и продължи, по принцип винаги спирам да питам дали има нужда от помощ.. не гледам дори марката и помагам с квото мога, и ще го правя евала на момчетата които ми помогнаха, но на колегата с 155 много не колегиално дано да не му се преебава колата.....
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
    Колеги днес ходих на Витоша, и понеже падна един снежец изневиделица и всички кретени бяха закъсали иначе аз си се катерех без проблеми до момента в който всички обръщаха.... трябваше да спра защото ми бяха запречили пътя и така реших че ще се кача и първа газзззз 6000к 7000к няколко пъти и после втора и колата загасна...пробва мда запали йог.. дадоха ми ток понеже акумулатора ми е слабичък и запали пущината и се чува чаткане, като подавам газ чаткането се усилва.... чесно наистина ми писна този път ще си го отнесът всичките алфи в семейството ми. май ще сменям марката писна ми да ги правя скапаните кофтори..... дай те все пак някаква диагноза иначе колата върви но тропа, да не е превъртяла водната помпа и тя да издава такъф звук, до сега не ми се беше случвало такова нещо

ПП имаше един колега с една червена 155 да исъхне дано не спря да попита какво става колега и продължи, по принцип винаги спирам да питам дали има нужда от помощ.. не гледам дори марката и помагам с квото мога, и ще го правя евала на момчетата които ми помогнаха, но на колегата с 155 много не колегиално дано да не му се преебава колата.....
    Лагери ей така на халостни.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз да питам за статистиката с какво масло беше колата и на какви километри?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Selenia Racinng , по километраж 170 000 и вече с дупка в блока . Честита коледа и на мен
        Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 03:41.

Comment

Selenia Racinng , по километраж 170 000 и вече с дупка в блока . Честита коледа и на мен
          Това за коя от двете алфи става въпрос за боксера или за Твин спарка?
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
            Това за коя от двете алфи става въпрос за боксера или за Твин спарка?

Боксера колега

Comment

Много жалко колега за боксера.Случват се и такива работи (да се върнеш в 1 клас) но горе главата.
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Абе брат тоя дето не спря беше със синя 146 с ниско окачване и детелинки.Колата забременя за коледа и снощи роди та я бутахме в 2,3 през ноща от пътя за златните до овча купел .... късмет...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                  Абе брат тоя дето не спря беше със синя 146 с ниско окачване и детелинки.Колата забременя за коледа и снощи роди та я бутахме в 2,3 през ноща от пътя за златните до овча купел .... късмет...
                  Кога ще почнеш да четеш?

---------- Post added at 06:26 ---------- Previous post was at 06:26 ----------

Ето какво е написал колегата!
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Според мен не е проблема от марката и не забравяй,че има още 4 скорости... Как очакваш да ти реагира колата като си я изръбил на 1ва с 7к оборота А относно колегата с алфата...може да е бързал за някъде или да не е имал възможност да спре,защо е нужно да кълнеш като стара баба...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                      ...А относно колегата с алфата...може да е бързал за някъде или да не е имал възможност да спре,защо е нужно да кълнеш като стара баба...

Да все пак не трябва да се кълне
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                        Според мен не е проблема от марката и не забравяй,че има още 4 скорости... Как очакваш да ти реагира колата като си я изръбил на 1ва с 7к оборота А относно колегата с алфата...може да е бързал за някъде или да не е имал възможност да спре,защо е нужно да кълнеш като стара баба...
                        Колегата толкова леко я караше над 2500 оборота не и вдигаше, един път я изръчка и тя му сра в устата...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Щом е боксер,вероятно е превъртял биелен лагер на 4-та шийка.Не са проблем оборотите.Една с корбуратори 33-ка редовно си подминаваше и 8000,въпроса е да се сменя редовно маслото и студена да се оставя да поработи преди да се кара.
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

колега и на мен се слущи преди месец 155 2.0 16V Twinspark, Нов двигател + ревизия и излиза че си купил друга
                            sigpic
                            Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                            FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

На 99% биелен лагер = една торба пари!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                              X