If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам един такъв(по-точно знам един дето мога да взема за 20лв),та ... чакам оферти, искам алфа 156(може и 159, все тая) спорт вагонетка 2.0ТС или 2,4жтд
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
То затова ли онзи ден един идва и вика искам 10 телефона Нокия 1100....Ама нямам...Моята приятелка пък има два....трябва да видя какво пише...интересно.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
А всъщност хардуера може да се пресъздаде 1:1 , фърмуера пък съвсем не е проблем.
И всичко това почти без пари... И изобщо щом един телефон може нещо защо и друг да не може.
Момента е следния: произведени са 250 милиона,но Нокия имат и завод в Бохум,Германия,в който са произведени 100 000 само.....та те са Интересни и то само версиите Rh 15 Rh16 и Rh17.Те в момента се търгуват за по 30 000 лева,а наскоро засякох една продадена за 25000 евра в и бей (даже статия има за т'ва).Rh 18 се търгува за 4000.Така,че няма майтап,лошото е ,че изчезнаха като на стара баба цикъла....А който е запазил такъв-удря бинго с натрупване
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Момента е следния: произведени са 250 милиона,но Нокия имат и завод в Бохум,Германия,в който са произведени 100 000 само.....та те са Интересни и то само версиите Rh 15 Rh16 и Rh17.Те в момента се търгуват за по 30 000 лева,а наскоро засякох една продадена за 25000 евра в и бей (даже статия има за т'ва).Rh 18 се търгува за 4000.Така,че няма майтап,лошото е ,че изчезнаха като на стара баба цикъла....А който е запазил такъв-удря бинго с натрупване
Да ти я дам за 2000 пък ти се оправяй за другите 2, става ли?
Ако говориш сериозно ,бързо мога да проверя и да ти кажа как може да стане,но това е инфо от преди 2-3 часа.Един авер има 2 и едната му е рх18,та ония му дава 4 к аз нея.Та така...
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Питай, телефона е у един приятел, спукано е стъклото върху дисплея, но дисплея е в ред, човека не зне за какво става дума и в момента не го използва за нищо. Ако искаш да го снимам?
Няма значение ,че е спукан,до колкото знам вътре има чип дето ползват,иначе и 18 търсят но значително по -евтино.Ще питам да видя,но до вчера беше в сила офертата
Comment