Известие

Collapse
No announcement yet.

Nokia 1100 Made in Germany

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам един такъв(по-точно знам един дето мога да взема за 20лв),та ... чакам оферти, искам алфа 156(може и 159, все тая) спорт вагонетка 2.0ТС или 2,4жтд
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Еми действай докато не е отминала манията и някой не им е казал че не падат пари от небето
      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

То затова ли онзи ден един идва и вика искам 10 телефона Нокия 1100....Ама нямам...Моята приятелка пък има два....трябва да видя какво пише...интересно.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

А всъщност хардуера може да се пресъздаде 1:1 , фърмуера пък съвсем не е проблем.
          И всичко това почти без пари... И изобщо щом един телефон може нещо защо и друг да не може.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Намерих рх18 унгария, дали може да влезе в употреба.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Момента е следния: произведени са 250 милиона,но Нокия имат и завод в Бохум,Германия,в който са произведени 100 000 само.....та те са Интересни и то само версиите Rh 15 Rh16 и Rh17.Те в момента се търгуват за по 30 000 лева,а наскоро засякох една продадена за 25000 евра в и бей (даже статия има за т'ва).Rh 18 се търгува за 4000.Така,че няма майтап,лошото е ,че изчезнаха като на стара баба цикъла....А който е запазил такъв-удря бинго с натрупване
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                Момента е следния: произведени са 250 милиона,но Нокия имат и завод в Бохум,Германия,в който са произведени 100 000 само.....та те са Интересни и то само версиите Rh 15 Rh16 и Rh17.Те в момента се търгуват за по 30 000 лева,а наскоро засякох една продадена за 25000 евра в и бей (даже статия има за т'ва).Rh 18 се търгува за 4000.Така,че няма майтап,лошото е ,че изчезнаха като на стара баба цикъла....А който е запазил такъв-удря бинго с натрупване
                Да ти я дам за 2000 пък ти се оправяй за другите 2, става ли?

Comment

Ако говориш сериозно ,бързо мога да проверя и да ти кажа как може да стане,но това е инфо от преди 2-3 часа.Един авер има 2 и едната му е рх18,та ония му дава 4 к аз нея.Та така...
                  Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Питай, телефона е у един приятел, спукано е стъклото върху дисплея, но дисплея е в ред, човека не зне за какво става дума и в момента не го използва за нищо. Ако искаш да го снимам?

Comment

Аз също имам RH -18 , но май не се търси това...

Comment

Няма значение ,че е спукан,до колкото знам вътре има чип дето ползват,иначе и 18 търсят но значително по -евтино.Ще питам да видя,но до вчера беше в сила офертата

Comment

Колега, аз имам 10-15 парчета RH18 - давам ти ги всичките за такава цена!
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

рх-36 произведен в Мексико, търся му 10-15 лева
                            Last edited by Kris; d.m.y г., 15:45.
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Определено търсят от RH-15 до RH-17.
                              Ние с 18-ките горим

Comment

Абе не горим, но и не печелим. Вече намерих още една рх18 . Имам още трима човека за проверка дано успя да намеря нещо по-ценно.

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                                Колега, аз имам 10-15 парчета RH18 - давам ти ги всичките за такава цена!
                                Колега подбиваш цената, така търговия не става . [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Comment

Working...
                                X