че то на Еко има само 1 дизел...
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Принципно бих препоръчал V-power-ти на шела, но от другите по-добре не зареждайте.Направо си е вредно.Поне за дизела със сигурност.Новите коли се скапват от него.Иначе за цакането в литрите това вече си зависи от коя бензиностанция зареждаш.Трудно за всички да важи.
Това за точките, че ти взимат - кажи им, че не искаш да ползваш зареждане със отстъпка и няма да ти взимат.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениече то на Еко има само 1 дизел...Отиди на друга и виж, до колкото си спомням се казваше Diesel Plus
и е с 10-15 ст по скъп на литър от нормалния
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа като ходиш на някое забутано Еко нормално да има само от обикновенната нафтаОтиди на друга и виж, до колкото си спомням се казваше Diesel Plus
и е с 10-15 ст по скъп на литър от нормалния
И в София и в Долна Джумая
Comment
-
И преди май съм го писал в темата, но сега пак ще се повторя (то така или иначе от 2-ра страница досега все едно и също се пише) Бензина от където и да го спивам не намирам особена разлика. А и нямам навика да сменям бензиностанциите като носни кърпички. Зареждам от тия дето са ми близко и ядове не съм имал. Принципно на ЕКО зареждам заради картата с отстъпка която имам но това го прилагам само за бензина. Дизела го зареждам от ЛукОйл или OMV. С на ЕКО-то дизела така си изпатих веднъж, че близо половин година си седях без кола (за което вина имаха и малоумниците от гаранционния сервиз де). Принципно не се фанатизирам, че да зареждам само от едно единствено място защото видиш ли там бензина/дизела бил по-хубав, а всъщност всички от един варел с лайна гребат, но това с дизела ми държи влага и гледам по възможност да избягвам дизела на ЕКО-то.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИ преди май съм го писал в темата, но сега пак ще се повторя (то така или иначе от 2-ра страница досега все едно и също се пише) Бензина от където и да го спивам не намирам особена разлика. А и нямам навика да сменям бензиностанциите като носни кърпички. Зареждам от тия дето са ми близко и ядове не съм имал. Принципно на ЕКО зареждам заради картата с отстъпка която имам но това го прилагам само за бензина. Дизела го зареждам от ЛукОйл или OMV. С на ЕКО-то дизела така си изпатих веднъж, че близо половин година си седях без кола (за което вина имаха и малоумниците от гаранционния сервиз де). Принципно не се фанатизирам, че да зареждам само от едно единствено място защото видиш ли там бензина/дизела бил по-хубав, а всъщност всички от един варел с лайна гребат, но това с дизела ми държи влага и гледам по възможност да избягвам дизела на ЕКО-то.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеВсичкото нафта на Еко се вика Дизел плюс. Друга нямаИ в София и в Долна Джумая
Както на Шел има обикновенна нафта така има има Шел-В-Пауър дизел...Ти какво си мислиш че някой в София ще Ви дава от скъпата нафта на Еко то ли? Да бе да...да я имате само на най-много 2-3 бензиностанции
Въпреки че и много хора тук ще потвърдят че има 2 вида дизел, аз обаче лично се снимам за невежите156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение...виждам че въобще нищо не знаеш...
...КАто тебе те мързи да видиш...
...се снимам за невежите...
Това че карам бензин, не значи, че не знам какъв дизел се предлага.
Мързелив не съм... Ето в сайта какви дизелови горива предлага веригата http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=409&lan=1
Снимай... много ми е интересно. Тва за невежеството си го запази за себе си!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеВсичкото нафта на Еко се вика Дизел плюс. Друга нямаИ в София и в Долна Джумая
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеИ кво точно се случи с дизела от ЕКО?
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСигурно бензинче са му сипали?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеИма колега и МУ казват sprint diesel, колегата е прав, че се изказваш неподготвенLast edited by Gh0stRider; d.m.y г., 14:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеНапротив, знамТова че карам бензин, не значи, че не знам какъв дизел се предлага.
Мързелив не съм... Ето в сайта какви дизелови горива предлага веригата http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=409&lan=1
Снимай... много ми е интересно. Тва за невежеството си го запази за себе си!със снимки от 2005 на бензиностанциите
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеИма колега и МУ казват sprint diesel, колегата е прав, че се изказваш неподготвенПървоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеЗа sprint diesel колега, моля заредете на ОМВно не съм сигурен утре като ходя до Стара Загора ще снимам за да видиш откритието което още в София явно го нямате
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеEGR клапана се прецака. Винаги има вероятност да не е заради дизела, но колата тогава едва беше направила 40 хиляди и винаги е сервизирана в официалния сервиз, тъй като гаранцията го изисква. Та нещата клонят към дизела още повече защото стана точно 10-тина километра след като излезнах от бензиностанцията. После отделно тия олигофрени в сервиза колко се мотаха... За нещастие се случи точно в неделя и макар, че асистънса покрива репатриране на автомобила до сервиза в неделя сервиза не работи, а репатрирането трябвало да стане на един път директно до сервиза. ОК, изтеглихме я с едно приятелче до нас. Идва работната седмица, колата се озовава в сервиза и тия ми викат "еми ей тука е проблема, ама двигателя е много нов и нямаме тая част". В крайна сметка решиха проблема с тупаник по клапана та да бил отпецнал. Е да де ама тоя тупаник колко мислиш, че държи? Аз ще ти кажа - 300 метра след сервиза! Айде пак обратно. Тоя път ще го чистят. Оставям колата, същия ден следобедно време ми пращат смс, на грешния телефон въпреки, че изрично ги бях предупредил на кой телефон да се обадят или пишат, че колата е готова. Отивам, взимам я и колата си върви, по таблото няма индикации за грешки. Естествено по законите на Мърфи всичко се повтори сутринта на следващия ден точно когато трябваше да пътувам. Проблема се състоеше в това, че на място си работи като пушка, но при опит да тръгнеш се дави. Ако я форсираш малко и тръгваш от високи обороти върви. Усеща се, че малко и тежи като се ускорява, но поне върви. Викам си "ще тръгвам на късмет". Така или иначе нямам друг избор. Отивах към Атина и билет да си намеря сутринта за следобяд беше малко тегава история + това имах разни уговорки с разни хора. А пътуването отлагане не търпи. След едни 850 км благополучно се паркирам в Атина и там на втория ден звъня в сервиза обяснявам какво що и си записвам час и ден да им я карам. Там установяват същото обаче там не само, че им се стори нов двигателя ами и частите за дизел като цяло са кът. Та щяли да поръчват от Германия. Еми...каквото такова. Трябва да се оправи. Оставям колата, а те ме връщат в праисторията. Дават ми един оборотен Опел Корса от 87-ма! След не знам си колко време ми се обаждат, че била готова. Връщам им антиката и си прибирам каквото си е мое. Всичко точно. Колата върви ама по някое време пак ми светна индикацията на таблото. Само дето тоя път свети, не свети колата върви. Обаждам се на следващия ден и се оказва, че цялото това чакане било за да поръчат не клапана ами някакъв кит за почистване. Е ок, явно са го изчистили щом върви ама защо пак светя като коледна елха? Имаше моменти, в които изгасва и не се появява дълго време ама в крайна сметка пак светва. Пак я карам и пак историята с поръчването. Тоя път ми връчват едно Пунто. Дундурках го и него бая време докато не ми се обадиха, че оправили проблема с коледната елха ама с поръчките малко била тегава работата и още чакали. В крайна сметка си взех колата вървяща и без повече изненадващи лампики. До момента ядове не съм имал. А за дългоочаквания клапан им се обадих вчера за поредн път тъй като ако чакам те да ми звъннат.... Та, пристигнал е. Сега трябва да намеря време да им я закарам. Историята звучи сбита все едно е отнело максимум месец, месец и половина, но всъщност проблема се появи миналата година в началото на лятото!
Бензинче в Гърция ми сипват независимо, че като спра и изрично им казвам, че ще наливам дизел. Знам, че е непривично за тях частна кола да се движи с дизел, но па да са чак толко изкуфели, че да не може да запомни 5 секунди от както съм му казал докато хване пистолета
Наистна може и да не е от нафтата, а просто да си е дефектирал нещо клапана, но те от сервиза едвали ще ти кажат цялата истина.................
Пожелавам ти по-скорощно решаване на проблема със сервиза.......... Все пак е нова кола и е желателно проблеми почти да няма........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment