Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А някой да е гледал дали найстина в резервоара влиза това количество дето е на колонката......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

95 от Ромпетрол и 100 от Еко. Шел и ОМВ стават за бързо хранене
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Бензин от Шела, незнам поради каква причина но с него жипката върви най-добре.Нафтичка наливам от Лукойла по същата причина.С камионите и бусовете е същата история, нафтичка от Лук-а
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

От къде?

Спрях от Лукойл,щото напоследък в два поредно сменени филтри намирам графит и някакви намагнетизирани боклуци! Почнах от ЕКО! Ама навсякъде са безконтролни ментета!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            А някой да е гледал дали найстина в резервоара влиза това количество дето е на колонката......
            Не съм си правил труда, защото знам, че ще се ядосам. Във всеки случай съм сигурен, че от джоба ми излиза повече отколкото влиза в резервоара.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
              Напротив, знам Това че карам бензин, не значи, че не знам какъв дизел се предлага.

Мързелив не съм... Ето в сайта какви дизелови горива предлага веригата http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=409&lan=1

Снимай... много ми е интересно. Тва за невежеството си го запази за себе си!
              Колега има два вида дизел на ЕКО, euro diesel и diesel plus!!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                95 от Ромпетрол и 100 от Еко. Шел и ОМВ стават за бързо хранене
                За горивата съм съгласен, виж за манджата - Шел не става, а и ОМВ са я подкарали през просото ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  За горивата съм съгласен, виж за манджата - Шел не става, а и ОМВ са я подкарали през просото ...
                  Има едни сандвичи с пилешка пържола в Шел, много крехко бяло месо. Това беше преди, сега май ги развалиха Както и да е.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За една година съм зареждал от няколко места в Шумен , но най-добре е нафтата на Лукойл . Колата не пуши и ми дава най-малък разход !
                    ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Брат ми е работил на омв и каза , че всеки месец и дват замерват и запечатват, влючително и газта.Това което пише на колонката е в резервоара.Големите вериги нямат сметка , но при по-малките не знае как е положението.
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Зареждам на всяка по-голяма - ЕКО, ШЕЛ, от време на време ОМВ, Петрол - разлика няма никаква, 6ез значение каква е колата.
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                        Ex Fiat 126p
                        Ex Fiat Вravo 1.6
                        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Шел 100 октана или понякога Еко, но определено с Шела върви повече и дава по-малък разход. То и цената му е по-дебела
                          Arena Coast Customs

Comment

Аз зареждам от Шел випаур и съм доволен.Няколко пъти слагам и от Петрол Екстра форс 96 също е хубав.
                            алфа 156 1.8тс16v

Comment

От еко-то на "Пражка пролет" 100 спеейд винаги в комбинация с октан бустер от лукойла.Оборотите не играят и колата върви та се къса.На сезон по 3 чифта гуми трябва да сменям,че се късат .

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                                Шел 100 октана или понякога Еко, но определено с Шела върви повече и дава по-малък разход. То и цената му е по-дебела
                                И аз зареждам само в Shell, V-Power Racing, цената му наистина е доста сериозна. Средно с около 20ст. е по-скъп от другите 100 октанови бензини.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X