Първоначално публикувано от Bonev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Два пъти зареждам на Omv Опълченска бензин 95 наблюденията са ми че е добър.Моля да споделят тези които карат с по високо октаново число от 95 като разход имали ефект да се зарежда ,ако при единия по скъп бензин разхода падне за сметка на цената тогава ще минеш повече километри и колата ще върви по добре.Имали такова нещо или пак ти сипват същия като качество 95 за сметка на джоба.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
за гориво
Одеве заредих догоре газ от Еко, за да пробвам картата за отстъпка (на 30 лв ми дадоха 1.40 отстъпка) - в сравнение с газта на Лукойл, колата на свободна работи много по-тихо и по-спокойно, и определено с газта от Екото е по-мощна, преди всякаш не и достигаше някакси във високите, а сега не дава да стъпиш на педала. Смея да твърдя с доста голяма убеденост че има разлика в Еко-то от газта на Лукойла и ОМВто в положителен аспект.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщениеОдеве заредих догоре газ от Еко, за да пробвам картата за отстъпка (на 30 лв ми дадоха 1.40 отстъпка) - в сравнение с газта на Лукойл, колата на свободна работи много по-тихо и по-спокойно, и определено с газта от Екото е по-мощна, преди всякаш не и достигаше някакси във високите, а сега не дава да стъпиш на педала. Смея да твърдя с доста голяма убеденост че има разлика в Еко-то от газта на Лукойла и ОМВто в положителен аспект.
Газта е наша и всички я взимат от едно и също място!
Лично съм питал, затова разлика едва ли ще усетиш, по скоро втълпяванеА и това че сега в момента върви повече идва от това че ти е пълна бутилката и има налягане
След няколко дни ще се разбере истината
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:34.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Газта, която им доставят на бензиностанциите всеки път е различна... на един и същи обект единия път може да си супер доволен, а на другия да си супер недоволен :PAlfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеВчера заредих за 30 лв. на ЕКО на Константин Величков и на бензиномера стрелката му се вдигна все едно съм сипал за 10 лв на Лукойл. Специално в тая бензиностанция май има измама.Някой да има наблюдения за нея?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеСтрелката не е абсолютно никакъв показател за нищо. Веднъж в Стара Загора заредих цял резервоар и стрелката не се вдигна повече от средата... Изчаках, чаках, върнах се и почнах да се разправям с тия "мошеници", докато в един момент стрелката си се вдигна догоре... ама след 30 мин.
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеМоже да е толкова равна.. и при нас тука имаме ЕКО ама май не е много изравнен терена иии катоели не показва точно.На лукойл с 20 лв. минавам 70 км...
Не твърдя, че всички бензинодтанции ЕКО са измамници, даже напротив! Твърдя, че точно тая на Консантин Величков е пълна помия!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Aбе и аз наскоро имах такова премеждие - сипах 15л. VPR на Shell-а на Цaриградско, където винаги си сипвам и стрелката стигна почти до средата.
Минах 130км. и според индикатора бях направо на изпарения, т.е. за тези 130км., трябва да съм изхарчил над 30л.
Вече си мислех да ходя на сервиз, че нещо й има на колата.
Реших обаче да изчакам и пак сипах на същата бензиностанция два пъти по 10л., като стрелката пак стигна до средата. Сега вече пак имам навъртяни 130км., като обаче този път стрелката е преди последната чертичка, т.е. за тези 130км. съм изхарчил приблизително 15 литра, което си е нормално вече.
Така и не разбрах, индикатора ли се е скапал, по-малко бензин ли са ми наляли или какво...
А за въпроса, дали има смисъл от "високооктанов" бензин - да, има. Има голям смисъл, колата наистина върви повече и харчи по-малко.
Друг е въпросът вече, че нашите "високооктанови" бензини са на нивото на АН-92/95 в нормалните държави, затова съм ги сложил в кавички.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Само моя индикатор май си е наредКъдето и да сипвам, каквото и да правя със 10 литра винаги си минавам поне 110км и не съм забелязал някъде да лъжат...или поне не със много де
Иначе най-добрия бензин който съм сипвал 100% е на Еко 100-октановия! Я някой да каже за ромпетрол верни ли са тия работи, че идва от румъния и е по-хубав от този по другите бензиностанции?
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАбе не знам стрелката ли е, наклона ли е, ама минах 50 км. за 30 лв. Егати и наклона!На лукойл с 20 лв. минавам 70 км...
Не твърдя, че всички бензинодтанции ЕКО са измамници, даже напротив! Твърдя, че точно тая на Консантин Величков е пълна помия!!!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАа тук има и друго нещо! Само бензина и дизела е гръцки
Газта е наша и всички я взимат от едно и също място!
Лично съм питал, затова разлика едва ли ще усетиш, по скоро втълпяванеА и това че сега в момента върви повече идва от това че ти е пълна бутилката и има налягане
След няколко дни ще се разбере истината
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАбе не знам стрелката ли е, наклона ли е, ама минах 50 км. за 30 лв. Егати и наклона!На лукойл с 20 лв. минавам 70 км...
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеКви са тия суми, бе. Аз с 30 лв. минавам 250 км. градско.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеВчера заредих за 30 лв. на ЕКО на Константин Величков и на бензиномера стрелката му се вдигна все едно съм сипал за 10 лв на Лукойл. Специално в тая бензиностанция май има измама.Някой да има наблюдения за нея?
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеТова с Ланчата ли го минаваш???
С една бутилка 30 литра минавам средно 250 км. Понякога повече, понякога по-малко.
Comment
Comment