Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Сподели за случката на Лукойл!
    Имам приятел който е работил на Еко, сега работи на Лукойл. В разговор с него ми е споменавал, че от Лукойл-а в Русе нафтата е замръзнала мин. зима, на ОМВ е замръзнала нафтата в подземните им резервоари (нямам думи за тях), само на Еко е била ок.
    По негови думи и препоръки ми каза да зареждам в Еко само, а й сега с 10ст отсръпка на литър е перфектно
    Иначе мн гориво се продава на Лукойл-а, това е и причината да излязат тези промоционални карти на Еко сега...за мен класацията е такава:
    1. Еко
    2. Лукойл
    3. Ромпетрол
    4. шел и омв
    случката я писах в друга тема, но накратко :
    в туба от 10 литра успяха да ми налеят 12 и нещо
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Интересно мнение има приятелят ти В Офроуд форума има много теми за горивата. Има и така за това кои горива замръзват при най-ниски температури и човекът си беше поиграл доста . Без добавки, с добавки, с..... още хиляда глупости. Най-добрата нафта беше на Омв Алпин дизела. Не ми се търси темата, но определено е добре да се погледне.
      А от кога е този тест колега.............
      Защото, то от зареждане до зареждане може да има разлика.......... камоли тест от преди няколко години......
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

• http://www.offroad-bulgaria.com/show...=46576&page=33
        Ако ви се чете има около 33 страници. Не са мързеливи колегите - за разлика от нас
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Така мн се радвам за тея тестове, но първо нямаше тестове нито с ЕКО, нито Лукойл. И като първо място по тестовете е Ромпетрол!!
          Пъртидата е била такава, но дали вс следваща е със същото качество, дерзайте!!!
          Човека ми е приятел и си говорихме на маса като такива, пича сега работи на Лукойл, каза ми че правели по 15к лв за смяна оборот на Лукойл, въпреки това ми каза по-добре зареждай на ЕКО.
          Добавката на кастрол действа, убедил съм се сам.
          Две алфи с пълен резервоар мин.зима на - 20 и няколко градуса, бяха спрени една до друга, като нафтата и филтри от едно място се закупуват, на моя авер му замръзна, на мен не, единствената разлика е че аз слагам добавка!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Днес бях принуден да заредя на Лукойл бензин 98 октана...УЖАС! Никога повече 98! Хем не върви добре колата с него, хем разхода се вдигна!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Абе и аз забелязах, че понякога като сипя 98 от ЛУК или ОМВ 100 като , че ли вдига разхода. Обиккновенно карам с 95 на ЕКО за 164 - ката и с 95 Плюс или 100 на ЕКО за GTV-то.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Напоследък газта е отвратителна навсякъде, затова карам на бензин.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Вчера трябваше да зараждам бензиновата и реших да пробвам какво е състоянието на бензина на EKO (на бул. България) и по специално Kinitron 100. В резервоара последно бях сипвал ОМV Carrera 95. Та 20 километра минах с въпросния kinitron 100 (с който едно време карах и бях много доволен) и никаква разлика не се усети нещо във вървеж. Големи измамници са на тази бензиностанция. Човек се надявя, че като се ориентира към някоя верига бензиностанции, няма да има проблем с техните обекти, тъй като се предполага, че качеството на горивата е еднакво. Да ама не! Заради политиката на гърците от EKO , всички обекти у нас са франчайз и всеки си прави каквото му скимне.
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Вчера трябваше да зараждам бензиновата и реших да пробвам какво е състоянието на бензина на EKO (на бул. България) и по специално Kinitron 100. В резервоара последно бях сипвал ОМV Carrera 95. Та 20 километра минах с въпросния kinitron 100 (с който едно време карах и бях много доволен) и никаква разлика не се усети нещо във вървеж. Големи измамници са на тази бензиностанция. Човек се надявя, че като се ориентира към някоя верига бензиностанции, няма да има проблем с техните обекти, тъй като се предполага, че качеството на горивата е еднакво. Да ама не! Заради политиката на гърците от EKO , всички обекти у нас са франчайз и всеки си прави каквото му скимне.

И аз имам същите наблюдения... зареждам на различни ЕКО- бензиностанции, и се натъквам на различни отношения - а вече долових и разлики в качеството на бензина 95 (обикновенният)
                    трол след трол след трол

Comment

• Шел,сипвам 95 ви пауър или обикновен 95,противно на всичко написало и казано за техният бензин за всичките години аз съм на различно мение,никога не слушам хората винаги с еубеждавам сам едно нещо дали е така,доволен съм от ШЕЛ,бензина на бензиностанций на ПЕТРОЛ и на на ЛУКОЙЛ е трагичен не мога да отлепя просто няма мощност тромава е и харчи.

Comment

• Шел абсурд...
                        Омв - доволен за сега
                        за Лукойл чувам много добри приказки но не съм ги пробвал, че в нашето градско село си немаме

Comment

• Бензин - Лукойл,че дават отстъпки,особено в почивни дни.
                          Нафта - Еко.Лукойлската не харесва на кораба,нищо че е с отстъпка.Това е единственото гориво,с което съм видял жтд-то ми да пуши.
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Аз Лук-а ги уволних първо заради скапаното гориво и второ, защото ме е яд на тях за цените на горивото. Не стига, че е скапано, а на всочкото отгоре и скъпо! Зареждам на Еко и съм доволен. А и отстъпка си ползвам!
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Май вс гориво в Бг е боза...писнало ми е от тях...карам си дизела и ми е кеф, на бензиностанция няма да стъпя докато имам избор...
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Да разчопкам тази тема... До преди 2 месеца зареждах само в лукойл(червено знаме, София) газ. С 26л. минавах 200 км., от 2 месеца зареждам в ЕКО(бул. Шипченски Проход, София) и с 26 л. минавам 210++ км. Разлика във вървежа няма, но разликата в харча не е малка.
                                Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Working...
                                X