Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересно, сякаш ми се мярна тема в която имаше доста недоволство от еко, пък тука най доволни от еко.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Интересно, сякаш ми се мярна тема в която имаше доста недоволство от еко, пък тука най доволни от еко.
      Времената и нравите се менят, Митак
      Аз например я бях забравил тази тема и като реших да гласувам, се оказа, че вече съм бил гласувал. Не си спомням точно за какво, но съм сигурен, че не е за това за което бих гласувал сега.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Или за ОМБ или Ромпетрол.За ЕКО,ШЕЛ и Лукойл със сигурност не.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Времената и нравите се менят, Митак
          Аз например я бях забравил тази тема и като реших да гласувам, се оказа, че вече съм бил гласувал. Не си спомням точно за какво, но съм сигурен, че не е за това за което бих гласувал сега.
          Това, за което си гласувал е в италик шрифт.
          Тук са отворили нова бензиностанция на газпром, като ги попитах от къде са им горивата ми отговориха, че газта е от Украйна а другото от Сърбия. Лично аз не съм доволен, продължавам да зареждам от Ромпетрол.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Тук са отворили нова бензиностанция на газпром, като ги попитах от къде са им горивата ми отговориха, че газта е от Украйна а другото от Сърбия. Лично аз не съм доволен, продължавам да зареждам от Ромпетрол.
            Благодаря за уточнението. Не бях обърнал внимание на това и сега виждам, че то се припокрива със спомените ми, но не и с настоящите ми впечатления.
            В тази връзка си мисля, че може би е добре това анкетата да се нулира през определено време (примерно на 6 месеца или на 1 година). Така вероятно информацията в нея ще е по-достоверна.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето ги тук дето говореха по тв-то ама неказаха имената

http://fakti.bg/avto/85047-zashto-za...action_ref_map
              Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
              0w40 Shell Helix Ultra

Comment

• Тъй като мога да дам само един глас - сложих точка на OMV. Иначе бензин зареждам от луковите, а газ от OMV, рядко от първите.

Пробвал съм LPG-то на Petrol, но има някакво тресене на празен ход. Зареждал съм газ също на Shell, Еko, и две малки бензиностанции и винаги е вървяла що годе добре.
                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Гласувах за ЕКО защото от години зареждам само там и съм най-доволен от към разход. Ако имахме Шел в Т-ще щях да зареждам само там но понеже нямаме ЕКО-то е най-добрия вариант. От газта на ОМV Съм меко казано разочарован. ОГРОМЕН разход
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    ......
                    ЪПСУРД е да съм гласувал и то за шел а те са ми в италик.
                    На шел мога да спра само да си напомпам тумите
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

• Незнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.

Три години зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка. Колата се кара като за последно, а на -20 пали чудесно, без добавки. А познайте търговската верига...

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                        Незнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.

Три години зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка. Колата се кара като за последно, а на -20 пали чудесно, без добавки. А познайте търговската верига...
                        нафта от туба на 2 лв.
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• 4 месеца зареждам САМО на Лукойл от скъпата нафта, тази седмица нарочно заредих 2 пъти на Еко на околомръсното и колата видимо се спъна като вървеж.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз тествам от известно време газпром. Газ, бензин и дизел. Доста добре и отстъпка 7 ст. плюс кафе
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                              Незнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.

Да вметна че няма никакво значение от коя колонка зареждате .горивото идва от една и съща цистерна за всички колонки.
                              Внушение е че има разлика.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

• Точно така. Идеята беше че при зареждане от няколко различни места в малки количества, неможе да даде конкретна оценка за конкретна бензиностанция/марка.
                                Last edited by DMS; d.m.y г., 13:34.

Comment

Working...
                                X