Интересно, сякаш ми се мярна тема в която имаше доста недоволство от еко, пък тука най доволни от еко.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИнтересно, сякаш ми се мярна тема в която имаше доста недоволство от еко, пък тука най доволни от еко.
Аз например я бях забравил тази тема и като реших да гласувам, се оказа, че вече съм бил гласувал. Не си спомням точно за какво, но съм сигурен, че не е за това за което бих гласувал сега.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВремената и нравите се менят, Митак
Аз например я бях забравил тази тема и като реших да гласувам, се оказа, че вече съм бил гласувал. Не си спомням точно за какво, но съм сигурен, че не е за това за което бих гласувал сега.
Тук са отворили нова бензиностанция на газпром, като ги попитах от къде са им горивата ми отговориха, че газта е от Украйна а другото от Сърбия. Лично аз не съм доволен, продължавам да зареждам от Ромпетрол.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТова, за което си гласувал е в италик шрифт.
Тук са отворили нова бензиностанция на газпром, като ги попитах от къде са им горивата ми отговориха, че газта е от Украйна а другото от Сърбия. Лично аз не съм доволен, продължавам да зареждам от Ромпетрол.
В тази връзка си мисля, че може би е добре това анкетата да се нулира през определено време (примерно на 6 месеца или на 1 година). Така вероятно информацията в нея ще е по-достоверна.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ето ги тук дето говореха по тв-то ама неказаха имената
http://fakti.bg/avto/85047-zashto-za...action_ref_mapAlfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Тъй като мога да дам само един глас - сложих точка на OMV. Иначе бензин зареждам от луковите, а газ от OMV, рядко от първите.
Пробвал съм LPG-то на Petrol, но има някакво тресене на празен ход. Зареждал съм газ също на Shell, Еko, и две малки бензиностанции и винаги е вървяла що годе добре.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Гласувах за ЕКО защото от години зареждам само там и съм най-доволен от към разход. Ако имахме Шел в Т-ще щях да зареждам само там но понеже нямаме ЕКО-то е най-добрия вариант. От газта на ОМV Съм меко казано разочарован. ОГРОМЕН разходsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТова, за което си гласувал е в италик шрифт.
......
На шел мога да спра само да си напомпам тумитеГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Незнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.
Три години зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка. Колата се кара като за последно, а на -20 пали чудесно, без добавки. А познайте търговската верига...
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеНезнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.
Три години зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка. Колата се кара като за последно, а на -20 пали чудесно, без добавки. А познайте търговската верига...sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеНезнам до момента дали е засегнат факта, че от бензиностанция до бензиностанция има огромна разлика, но със сигурност ще е добре да се уточнява кой къде точно зарежда.
Три години зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка. Колата се кара като за последно, а на -20 пали чудесно, без добавки. А познайте търговската верига...
Внушение е че има разлика.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment