Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При възможност сипвам бензин само от големите бензиностанции на Еко, или от Петрол, но без забутаните ... В повечето случаи съм много доволен и от бензина и от газта им (с на гаджето колата). Иначе тук в Пловдив намерих една бензиностанция с доста прилични горива, която определено ме радва...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

100 октанов от Шел или ОМВ,рядко от ЕКО.Шел-а обикновено е този на Младост 2,а ОМВ е на изхода от Хасково и честно казано рядко намирам разлика...бях чул,че на ЕКО 100 октановия е някакъв връх,но и там рзлика не съм усетил.
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

май най-уважавана излиза че е веригата на ЕКО бензиностанциите

Comment

Аз все пълня догоре тъпият резервоар, и все лукойл. и да си кажа откакто последните пъти заредих от Еко, съм решил повече никакъв Лукойл.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе и аз ще взема да го пробвам това Еко, та да видим
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

И аз смятам да капна един резервоар от ЕКОЧе много добри отзиви чета тук за тази верига

Comment

Е няма да усетите кой знае каква разлика, аз вече пресушавам втори резервоар от там и насйтина по-малко ми гори колата при равни и други условия, и по-добре си работи колата. Лично мисля че дори по-добре си върви!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Е няма да усетите кой знае каква разлика, аз вече пресушавам втори резервоар от там и насйтина по-малко ми гори колата при равни и други условия, и по-добре си работи колата. Лично мисля че дори по-добре си върви!
                  Че това малко ли е?

Comment

Отвратен съм от Шел,преди една седмица реших да зареда от прехваления V-Power Disel имах пътуване от Пловдив до София на цена 2.12 лв. Това с цената го преглътнах но това с разхода не можах 8.2/100 л. при положение,че същия маршрут съм го минавал безброй пъти и разхода ми е бил 5.0 - 5.5/100 л.
                    На Шел за първи и последен път !!!
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Някак си се чувствам много спокоен, когато резервоара е пълен с Shell V-Power Racing.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Аз винаги зареждам от едни и същи бензиностанции...И то на Шел,ЕКо, ОМВ.... Таа едно време карах само с Шел 100октана, ама май нещо се прецака и минах на Еко100...След това на пропан -бутан...Там разлика няма и е все тая къде ще се слага....

Нооо скоро(нали направих един куп гонки последните месеци) след като издухах 1 резервоар Еко бензин 95 и 100октана микс....Реших да сложа от "великия Шел Рейсинг 100 октана" на скромната цена от 2.37лв. литъра....Тааа това което постигнах беше 13литра за 80км. и това са оптимистичните прогрнози...Още на 70тия километър заредих....

Таа след това пак си сложих Еко 100 и с 25кила си минах 200км.(във вариант песимист-смятам че можех още да мина,но не обичам да карам до края...)

Иии в крайна сметка от днес съм на пропан бутан и спирам с бензина...

Тааа моето лично мнение е че всичко е боза....Ако ще карам на бензин ще си е винаги чист 95 пък добавките сам ще си ги слагам...
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Азсипвам само от ОМВ и то винаги обикновенна нафта. Добавка предпочитам сам да си сипя.Два пъти съм сипвал на ЛУК ОЙЛ и имам чувството , че по-бързо свършва.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Само на Еко - не съм доволен от останалите - дори и от ОМВ
                            sigpic
                            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              OMВ на бул. България (до джъбо) или екото на бул. БГ (до Текстилния техникум)
                              Аз също зареждам предимно на тези бензиностанции. На ОМВ 100, а на Екото 95 Plus или 100 Plus.

Comment

Само да ви обърна внимание, че Опет се префасонираха на Еко. Незнам по каква линия (франчайзери или Еко ги купиха), но може да ги махнете от класацията

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                                X