If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
По темата защо никой не иска Алфа и защо така и пада цената ,никой не я иска защото по хората ходи мнението че алфа е калпава марка че тя е трашлива ,харчи много,и частите и са по скъпи от на мерцедес ,как може да се продава повече и да и се вдигне цената ? много просто като се промени мнението на хората ето за пример фолксваген тя е най ,защо ? защото има рекламни списания като ауто билд които издигат фв в култ и нали знаете поговорката /една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина / и хората повтарят като папагали тези лъжи
По темата защо никой не иска Алфа и защо така и пада цената ,никой не я иска защото по хората ходи мнението че алфа е калпава марка че тя е трашлива ,харчи много,и частите и са по скъпи от на мерцедес ,как може да се продава повече и да и се вдигне цената ? много просто като се промени мнението на хората ето за пример фолксваген тя е най ,защо ? защото има рекламни списания като ауто билд които издигат фв в култ и нали знаете поговорката /една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина / и хората повтарят като папагали тези лъжи
Колега, имам 3 въпроса към теб:
1. Мислиш ли, че това, което казваш, не го знаем?
2. Мислиш ли, че можеш да промениш масовото мнение?
3. Мислиш ли, че има смисъл да променяш масовото мнение, дори и да можеш? Какво ще постигнеш?
А, ама аз хич не настоявам да се променя мнението на хората и всички нискочели дебелогъзи и анцугоносещи да се качват на Алфи. Аз искам да има само толкова, че да внасят все пак някакви части и да радват окото от време на време.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
А, ама аз хич не настоявам да се променя мнението на хората и всички нискочели дебелогъзи и анцугоносещи да се качват на Алфи. Аз искам да има само толкова, че да внасят все пак някакви части и да радват окото от време на време.
Аз също не искам, ама чакай да видим Пламен какво ще отговори.
Колеги мисля, че ако цената падне на марката, то повече дебили ще си я купуват, ще има следният монолог в главите, за 5к лв кола с толкова екстри, добра година, големи коли, нищо че италианска. Всеки ден се убеждавам, че цените на частите на нашите са нормални като слушам пр със ситроени, голф 4, хюндай купе, и др марки!
Ами замислете се дали е нормално алфа 156 2,0 нова 45 000 лв голф 4 1,6 нов 28 000лв
втора ръка като си взимах моята алфа 156 2,0 5 900лв голф 4 1,6 9 000 лв
а защо така нещо не ми се вярва с годините този голф да става по-здрав ,да върви повече или да му пада разхода с 5 л надолу или пък да придобива повече екстри от алфата логика няма има само търсене от което се определя цената
Ами замислете се дали е нормално алфа 156 2,0 нова 45 000 лв голф 4 1,6 нов 28 000лв
втора ръка като си взимах моята алфа 156 2,0 5 900лв голф 4 1,6 9 000 лв
а защо така нещо не ми се вярва с годините този голф да става по-здрав ,да върви повече или да му пада разхода с 5 л надолу или пък да придобива повече екстри от алфата логика няма има само търсене от което се определя цената
Много ти бъркат в г*за тея Голфове.То бива бива фанатизъм,. Набииии си го в в главата има причина Голфа да е по скъп и да се продава, а Алфа втора ръка да е ефтина и да не се. Има едно нещо наречено ПАЗАР и друго наречено ТЪРСЕНЕ и ПРЕДЛАГАНЕ, Аре сещаи се нататък...
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Колега как цената НЕ е свързана с качеството на една стока?! Точно качеството на една стока и добрата репутация могата да качат цената в пъти (един от многото примери продуктите sony, coca-cola).
Comment