Само искам да помоля всички да запазят добрия тон, защото имам опит от подобна дискуия. Благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Никой не иска 156, да се смея или да плача?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщениеЗа жалост общото мнение,че Алфа е чуплива кола си е самата истина.А цените на частите са като на средностатистически автомобит.Това като цяло накланя везните в полза на по-здравите немски машини(както и да си кривим душата си е факт).
На щанда на Шкода освен че ни засипаха с информация, почти насила ни накараха на тестдрайв.
И това не е само у нас.
Който може да мисли, да си прави изводите.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеИма смисъл да се променя мисленето на харата но не знам по какъв начин ще стане повечето са като коне с капаци лошото е иче в този форум ги има много
Първоначално публикувано от delian1978 Покажи съобщениеЗа жалост общото мнение,че Алфа е чуплива кола си е самата истина.А цените на частите са като на средностатистически автомобит.Това като цяло накланя везните в полза на по-здравите немски машини(както и да си кривим душата си е факт).Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеИма смисъл да се променя мисленето на харата но не знам по какъв начин ще стане повечето са като коне с капаци лошото е иче в този форум ги има много
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКолега, имам 3 въпроса към теб:
1. Мислиш ли, че това, което казваш, не го знаем?
2. Мислиш ли, че можеш да промениш масовото мнение?
3. Мислиш ли, че има смисъл да променяш масовото мнение, дори и да можеш? Какво ще постигнеш?
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНа Автосалона като отидохме, на щанда на Аутоиталия на всеки въпрос отговорът беше "ми не знаам", "ми ще видим" "ми кви отстъпки да предлагаме..."
На щанда на Шкода освен че ни засипаха с информация, почти насила ни накараха на тестдрайв.
И това не е само у нас.
Който може да мисли, да си прави изводите.
Comment
-
Първоначално публикувано от aav Покажи съобщениенещо лъжеш, у нас нови алфи не се продават
Иначе аз за щанда на ФИАТ говоря.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Бахти темата, още ли продължава.
Има неща, които не могат да се изкажат или напишат, колкото и богат речник да има някой - може само да се усещат.
Така е и при Афите - тъй, че не е възможно да се агитира някой вербално. Това е вътрешно усещане на всеки един човек.
Може наистина да се променят нещата по отношение на качеството,маркетинга и обслужването - но това не са наши проблеми.
Собствениците ги знаят тези неща, но така са преценили, че това може би ще им струва повече пари. Въпрос на политика.Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:14.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Отговори за колегата коки
1-не доста хора от този форум не го знаят ,за тях е важно да мислят като другите и въпреки че имат алфа те продължават да вярват на митовете и легендите които някой им е казал
2-Е тука нещата са по трудни за сам човек като мен за това си мислех че във форума на алфа ще намеря съмишленици обаче
3-Има смисъл от промяна за да прогледнат хората не само за алфа и за стотици такива неща които ние приемаме за нормални а всъщност не са
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНема съмишленици, братче.... всеки си е купил по една супер-Алфа и по един Голф 2 1,6Д за всеки случай
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеАми замислете се дали е нормално алфа 156 2,0 нова 45 000 лв голф 4 1,6 нов 28 000лв
втора ръка като си взимах моята алфа 156 2,0 5 900лв голф 4 1,6 9 000 лв
а защо така нещо не ми се вярва с годините този голф да става по-здрав ,да върви повече или да му пада разхода с 5 л надолу или пък да придобива повече екстри от алфата логика няма има само търсене от което се определя ценатаПървоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеОтговори за колегата коки
1-не доста хора от този форум не го знаят ,за тях е важно да мислят като другите и въпреки че имат алфа те продължават да вярват на митовете и легендите които някой им е казал
2-Е тука нещата са по трудни за сам човек като мен за това си мислех че във форума на алфа ще намеря съмишленици обаче
3-Има смисъл от промяна за да прогледнат хората не само за алфа и за стотици такива неща които ние приемаме за нормални а всъщност не са
Ааа добре си ни дошъл, ===.Ти упорито продължаваш да твърдиш,че тука сме за заблудени.Тука има съмишленици коИто обичат Алфа ама са наясно с качествата и.Свали си Алфа-цайсите и погледни реалностТа.Колкото и да не ти се иска(и не само на теб) Голфа е и ще се продава повече. Така е на пазара.И да ревеш и да не ревеш това е истината..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment