Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Е как колко... чип + филтър
    кат махниш катализатораааа... стават башш 200
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
      кат махниш катализатораааа... стават башш 200
      Да ама не То ако ставаше така, всички щехме да караме над 200 коня, но истината е друга...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Е как колко... чип + филтър
        Ааа, не забравяй и уепенките!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• По темата защо никой не иска Алфа и защо така и пада цената ,никой не я иска защото по хората ходи мнението че алфа е калпава марка че тя е трашлива ,харчи много,и частите и са по скъпи от на мерцедес ,как може да се продава повече и да и се вдигне цената ? много просто като се промени мнението на хората ето за пример фолксваген тя е най ,защо ? защото има рекламни списания като ауто билд които издигат фв в култ и нали знаете поговорката /една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина / и хората повтарят като папагали тези лъжи

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            По темата защо никой не иска Алфа и защо така и пада цената ,никой не я иска защото по хората ходи мнението че алфа е калпава марка че тя е трашлива ,харчи много,и частите и са по скъпи от на мерцедес ,как може да се продава повече и да и се вдигне цената ? много просто като се промени мнението на хората ето за пример фолксваген тя е най ,защо ? защото има рекламни списания като ауто билд които издигат фв в култ и нали знаете поговорката /една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина / и хората повтарят като папагали тези лъжи
            Колега, имам 3 въпроса към теб:

1. Мислиш ли, че това, което казваш, не го знаем?

2. Мислиш ли, че можеш да промениш масовото мнение?

3. Мислиш ли, че има смисъл да променяш масовото мнение, дори и да можеш? Какво ще постигнеш?
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• А, ама аз хич не настоявам да се променя мнението на хората и всички нискочели дебелогъзи и анцугоносещи да се качват на Алфи. Аз искам да има само толкова, че да внасят все пак някакви части и да радват окото от време на време.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                А, ама аз хич не настоявам да се променя мнението на хората и всички нискочели дебелогъзи и анцугоносещи да се качват на Алфи. Аз искам да има само толкова, че да внасят все пак някакви части и да радват окото от време на време.
                Аз също не искам, ама чакай да видим Пламен какво ще отговори.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Колеги мисля, че ако цената падне на марката, то повече дебили ще си я купуват, ще има следният монолог в главите, за 5к лв кола с толкова екстри, добра година, големи коли, нищо че италианска. Всеки ден се убеждавам, че цените на частите на нашите са нормални като слушам пр със ситроени, голф 4, хюндай купе, и др марки!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Ами замислете се дали е нормално алфа 156 2,0 нова 45 000 лв голф 4 1,6 нов 28 000лв
                    втора ръка като си взимах моята алфа 156 2,0 5 900лв голф 4 1,6 9 000 лв
                    а защо така нещо не ми се вярва с годините този голф да става по-здрав ,да върви повече или да му пада разхода с 5 л надолу или пък да придобива повече екстри от алфата логика няма има само търсене от което се определя цената

Comment

търсене от което се определя цената
                      Еми добър ден.
                      Цената НЕ е свързана с качеството на една стока.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Усещам, как след още две страници ще откриете топлата вода..... а на десета страница и дезодоранта
                        sigpic

Comment

...логика няма има само търсене от което се определя цената
                          Колега, не ми отговори на въпросите:

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          Колега, имам 3 въпроса към теб:

1. Мислиш ли, че това, което казваш, не го знаем?

2. Мислиш ли, че можеш да промениш масовото мнение?

3. Мислиш ли, че има смисъл да променяш масовото мнение, дори и да можеш? Какво ще постигнеш?
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ами замислете се дали е нормално алфа 156 2,0 нова 45 000 лв голф 4 1,6 нов 28 000лв
                            втора ръка като си взимах моята алфа 156 2,0 5 900лв голф 4 1,6 9 000 лв
                            а защо така нещо не ми се вярва с годините този голф да става по-здрав ,да върви повече или да му пада разхода с 5 л надолу или пък да придобива повече екстри от алфата логика няма има само търсене от което се определя цената

Много ти бъркат в г*за тея Голфове.То бива бива фанатизъм,. Набииии си го в в главата има причина Голфа да е по скъп и да се продава, а Алфа втора ръка да е ефтина и да не се. Има едно нещо наречено ПАЗАР и друго наречено ТЪРСЕНЕ и ПРЕДЛАГАНЕ, Аре сещаи се нататък...
                            Last edited by tanatos; d.m.y г., 12:07.
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi
                            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Колега как цената НЕ е свързана с качеството на една стока?! Точно качеството на една стока и добрата репутация могата да качат цената в пъти (един от многото примери продуктите sony, coca-cola).
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Има смисъл да се променя мисленето на харата но не знам по какъв начин ще стане повечето са като коне с капаци лошото е иче в този форум ги има много

Comment

Working...
                                X