Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Колеги, поставете се на мястото на търговеца - вие ще размените ли нова, здрава, права кола, за "Алфа 156" ?!
    Друг е въпроса,колко са здрави,прави и нови колите по борсите
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Ама на италианските винаги им е проблем, не само сега
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Ама на италианските винаги им е проблем, не само сега
        Абе зависи на кои италиански
        На мен до сега ми отмъкнаха три италиански , от тия със задното, под носа!
        Така, че си зависи
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Купувам, продавам коли всякакви.....
          ВсиЧко е въпрос на търсене и педлагане като цена.. и най вече търпение.....е някой път духаш супата.....но неможе само (+)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е че аз я продавам на "-5000"

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

един приятел го каза много точно автомобила е скъпо удоволствие , което може да бъде сравнено с яма в която само наливаш и няма да зълниш . Помили си какво ти е дала красавицата и кажи тия 5 бона колко голяма загуба са ти . Всички те разбираме но почти няма автомобил , които да е купен за едни пари и след време да е продаден без никаква загуба
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
              sigpic

Comment

Пич, определи си ЕДНА кола, която да оставиш за резервна, другите ги пускай за продажба и си взимай каквото си решил. Бартерът НЕ Е решение. Жамбазинът не харесвал твоята? - друг ще я хареса, за всеки влак си има пътници. Стига цената ти да е В пазара.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Дочут разговор м.у колеги

Дочут разговор м.у колеги ..

- Е аз искам да взема нещо ама до 6 000 лв.
                  - Вземи си ОПЕЛ хем здрава хем не се чупи...
                  - А ОРЕЛ не искам мерси аз съм си голфаджия (
                  същият кара Пасат на 15 години).
                  - Е че вземи си нещо тогава 2004 година по-ново ?
                  - Е да бе там изскачат над 10 000 лева. Има едни италияанки, не са лоши ама карал съм фиат...
                  - Е па земи си Алфа кво ?
                  - Еееее да бе знаеш ли ги колегите от другият етаж яко зарибени карат Алфи ма имат и една на части, че като им се чупи да си я оправят.....

Не се обадих, защото незнаят, че имам Алфа.
                  Че Алфите не са от най-здравите не са.
                  Но пък разни голфаджии да се напинят, колко са скапани Алфите при положение, че дълго време са карали и Фиат не го разбирам.

Comment

Ами точно защото са карали Фиат. Демек Алфата е половин Фиат.......А не мерси
                    Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
                    Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
                    Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
                    sigpic

Comment

Просто казано - Алфите не са за мурдари.
                      Не е добре човек да се вманиячва, но когато има едно на ум каго неравности по пътя, периодичен и неангажираж преглед на течности и др.дребни подробности, което е присъщо за собстениците на италиански коли, всички тези действия стават нещо обичайно, което не прави впечетление, а на повечето им доставя удоволствие.
                      Абе кратко казано трябва да имаш отношение към колата и да я приемаш като някакъв небиологичен огранизъм.
                      Отделен въпрос е звук на двигател, вървеж и естри в интериора.
                      Всички тези неща не идват така отвътре на всеки един човек.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Естествено, че от второто. Оня "командос от предградията" непрекъснато повтаря за дупките в бюджета и как трябвало да се кърпят
                        Да бе ама командосът все пак е наясно, че ако ги приеме тия екотакси такъв ще му закърпят, че ще се чуди отде му е дошло.
                        Не помня кой изтърси преди време една умна приказка във форума - че българинът може всичко да изтърпи, ама ако му посегнеш на цигарите, алкохола и колата, тогава вече ще скочи.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

От тия такси ще изскочи само един голям
                          Това е работа е умрряла и няма политик, койтода предприеме подобна безмислена мярка в бедна държава, която не произвежда 10-15 вида автомобили.В Румъния има една подобна такса, за която ЕС е наложила глоби /там се цели да се повиши продажбата на Дачия/, не знам и кога ще я отмени поредната съдебна инстанция.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 22:18.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Колега, не се занимавай с глупости ... Карай си алфата с кеф... Алфите на старо са евтини, но малко хора могат да се решат и да се престрашат да изпитват удоволствието да карат алфа.... Някой може да не им са проблем 5000 , но пак гледат да се отърват от кефа щот били ненадеждни и да карат кенефи и каруци(чети - жипуве)... Всеки си има право на мнение - преди време имаше един - сфинкса дето караше нечупливи тойотки , правили сериозни проблеми на 400км.... Сега има и други заможни колеги , които не се решиха да си оставят алфите и не виждам смисъл от присъствието им тук..
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

смей се
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                смей се
                                На кой го пишеш и за какво.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X