If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тогава ако желаеш, прочети книгата "Радиестезично познание за човека"
на Людмила Пучко. Най-добре започни от първата и книга "Биолокация и приложна радиестезия" след това "Многомерна медицина". Ако ги изчетеш, вече нищо няма да ти изглежда такова, каквото е.
Ако ми попаднат,ще ги прегледам.В същност радиестезията съществува отдавна и основно е развивана в Русия.Затова си попаднал на руски автор.В нея,както и в другите направления на медицината съществуват различни школи.Принципно съм запознат с някои от тях.А в медицината,нищо не е такова,каквото изглежда.
Ако ми попаднат,ще ги прегледам.В същност радиестезията съществува отдавна и основно е развивана в Русия.Затова си попаднал на руски автор.В нея,както и в другите направления на медицината съществуват различни школи.Принципно съм запознат с някои от тях.А в медицината,нищо не е такова,каквото изглежда.
И рядко лекува хронични болести
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
ЕЙ тва в твоя човек! Тоз дядка работи в моя блок и е факир,вярвай ми, от цяла България идват хората!
Тва с рентгена и лекарите са пълни глупости! и аз се бях сецнал нещо от фитнес,отидох на лекар, инжекции,лекарства, мазила,нерви и непоносима болка,след 300лв назад напсувах всичките лекари!Вече почти не можех да седя на краката си и отидох при тоя...след 10 мин си тръгнах като прероден, нямах никви болки и ми струваше само 20лв.
Лекарите
Как мога да намеря тоз човек, някакъв адрес ще споделите ли?? Благодаря
Как мога да намеря тоз човек, някакъв адрес ще споделите ли?? Благодаря
Абе имаше една женичка в дианабад в едно мазе имаше магазин за зеленчуци, направо като стане нещо никви лекари никви чудесии, направо при нея 5-10 мин и си с чисто нов кръст ... напипваше нещо , мачкаше малко и готово..... само дето мяй я няма вече там... еххх сега страдам с тия лекари и техните тъпи инжекции .. те тия докато почнат да действат и без тях на човек му минава
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Номера е да е...еш майката на болката и да си действаш все едно я няма. Понякога и мен ме боли кръста, ама няма да седна да умирам. Правя се, че нищо ми няма и това е. Е..а майка му, някаква скапана болка ще ми управлява живота, знаеш ли кога ще стане това- точно никога. Ако ще да пукна.
Колеги има прост и гарантиран начин за решаване на проблема с кръста.
Преди време след една травма се сдобих с двойна дискова херния. L4-L5; L5-S1.
В продължение на 10 години обиколих всички медицински светила в страната. Бяха ми приложени всякакви терапии - безрезултано. Започнах да получавам сетивна пареза на левия крак.
Тотално забравих за неща, като каране на ски, ходех като сакат човек.
Накрая срещнах един обикновен човечец, който ми показа решението:
Нарича се "петимата тибетци" (ще намерите много информация по въпроса)
Това е един комплекс от 5 елементарни упражнения, които правя сутрин след ставане. Правят се за 10 минути.
Освен че забравих за проблема с хернията, тези упражнения ми дават един добър жизнен тонус.
И въпреки, че вече си се движа съвсем нормално, вдигам тежести, карам ски..........продължавам да ги правя. Вече 15 години.
Това е. Проста работа. Всяко нещо си има цена.
В случая - цената е 10 минути на ден и малко воля.
Всеки избира.......да си реши сам проблема и да живее нормално, или да чака някой да му даде златното хапче.
Имам опит с кръста,макар че съм на 19 години. Проблема дойде от познатите ни на всички - клек и мъртва тяга. Лечението ми го препоръча мой приятел,който мога спокойно да кажа,че има куп опит с травми (силов трибоец). Неговата препоръка бе,да си купя Диклофенак Дуо. 1 седмица консумация,започва се с две хапчета и после на всеки 24 часа по едно. Наистина помага, към края на 1-вия,началото на втория ден, дразнещото усещане изчезва и повече не съм имал проблеми. Това помага при началег стадий на болка,при силна болка е препоръчително посещение при професионалист.
Колеги има прост и гарантиран начин за решаване на проблема с кръста.
Преди време след една травма се сдобих с двойна дискова херния. L4-L5; L5-S1.
В продължение на 10 години обиколих всички медицински светила в страната. Бяха ми приложени всякакви терапии - безрезултано. Започнах да получавам сетивна пареза на левия крак.
Тотално забравих за неща, като каране на ски, ходех като сакат човек.
Накрая срещнах един обикновен човечец, който ми показа решението:
Нарича се "петимата тибетци" (ще намерите много информация по въпроса)
Това е един комплекс от 5 елементарни упражнения, които правя сутрин след ставане. Правят се за 10 минути.
Освен че забравих за проблема с хернията, тези упражнения ми дават един добър жизнен тонус.
И въпреки, че вече си се движа съвсем нормално, вдигам тежести, карам ски..........продължавам да ги правя. Вече 15 години.
Това е. Проста работа. Всяко нещо си има цена.
В случая - цената е 10 минути на ден и малко воля.
Всеки избира.......да си реши сам проблема и да живее нормално, или да чака някой да му даде златното хапче.
Напълно ти вярвам, защото еворопейската медицина върви по един път, а азиатската е доста по различна и помага в подобни случаи.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Напълно ти вярвам, защото еворопейската медицина върви по един път, а азиатската е доста по различна и помага в подобни случаи.
Обяснението на механизма по който действа тази методика е съвсем просто и земно.
А именно:
Човешкото тяло се е формирало в продължение на милиони години. От някакви си 50 - 100 години (което е един миг отнесен към милионите години) насам, човек много рязко е променил начина си на живот.
В смисъл - обездвижил се е.
И физиката не може така бързо да се адаптира към новия начин на живот.
Това е основната причина поради която днес толкова много хора страдат от проблеми с кръста. И не само с кръста.
Тук не става въпрос затова, човек да ходи 2 пъти седмично на фитнес или в планината през почивните дни.
Става въпрос затова всеки ден, след събуждане от сън, да предприемем нещо така елемементарно, което има за цел да подготви физиката и психиката за това, което ни очаква през деня.
Иначе за далекоизточната древна медицина мога да кажа едно:
Днешната конвенционална медицина сравнена с нея е като дете от детската градина, сравнено с възрастен човек.
Имам опит с кръста,макар че съм на 19 години. Проблема дойде от познатите ни на всички - клек и мъртва тяга. Лечението ми го препоръча мой приятел,който мога спокойно да кажа,че има куп опит с травми (силов трибоец). Неговата препоръка бе,да си купя Диклофенак Дуо. 1 седмица консумация,започва се с две хапчета и после на всеки 24 часа по едно. Наистина помага, към края на 1-вия,началото на втория ден, дразнещото усещане изчезва и повече не съм имал проблеми. Това помага при началег стадий на болка,при силна болка е препоръчително посещение при професионалист.
Обяснението на механизма по който действа тази методика е съвсем просто и земно.
А именно:
Човешкото тяло се е формирало в продължение на милиони години. От някакви си 50 - 100 години (което е един миг отнесен към милионите години) насам, човек много рязко е променил начина си на живот.
В смисъл - обездвижил се е.
И физиката не може така бързо да се адаптира към новия начин на живот.
Това е основната причина поради която днес толкова много хора страдат от проблеми с кръста. И не само с кръста.
Тук не става въпрос затова, човек да ходи 2 пъти седмично на фитнес или в планината през почивните дни.
Става въпрос затова всеки ден, след събуждане от сън, да предприемем нещо така елемементарно, което има за цел да подготви физиката и психиката за това, което ни очаква през деня.
Иначе за далекоизточната древна медицина мога да кажа едно:
Днешната конвенционална медицина сравнена с нея е като дете от детската градина, сравнено с възрастен човек.
Защо си мислите, че съвременната медицина не е наясно с нещата, за които говорите.Даже и механизмът мога да ви обясня.
Медицината в момента е до голяма степен продукт и на очакванията на пациентите.
Едно от средствата, които съвременната медицина прилага при дискови хернии в тежък стадий, това е оперативното лечение.
Това понякога дава резултат, но понякога нещата стават по-зле. Това го знам от много източници, включително и от професор Карагьозов, който беше един от най-добрите български невролози през 80 - те години.
Това дали оперативното лечение е успешно или не, се оказва на чак толкова важно.
А важното е това, че според далекоизточната древна медицина кръстът не е просто съвкупност от стави и сухожилия.
Кръстът е важен енергиен възел в човешкото тяло.
Пипне ли веднъж скалпелът там, вече никой не знае какви последици може да има.........
Едно от средствата, които съвременната медицина прилага при дискови хернии в тежък стадий, това е оперативното лечение.
Това понякога дава резултат, но понякога нещата стават по-зле. Това го знам от много източници, включително и от професор Карагьозов, който беше един от най-добрите български невролози през 80 - те години.
Това дали оперативното лечение е успешно или не, се оказва на чак толкова важно.
А важното е това, че според далекоизточната древна медицина кръстът не е просто съвкупност от стави и сухожилия.
Кръстът е важен енергиен възел в човешкото тяло.
Пипне ли веднъж скалпелът там, вече никой не знае какви последици може да има.........
Последиците в 99% са леле ма мале.
С изключение на случаите със сериозна травма, разубеждавам пациентите от оперативна интервенция.
Последиците в 99% са леле ма мале.
С изключение на случаите със сериозна травма, разубеждавам пациентите от оперативна интервенция.
Много добре си спомням и днес думите на професора, след като ме прегледа.
Зададе ми въпрос:
- Момче, можеш ли да търпиш?
Аз го попитах - Какво да търпя?
- Болката, отговори той. - Ако не можеш да търпиш, ще трябва да те оперирам.
Ами операцията не решава ли проблема? , попитах аз.
- Операцията е нещо, което се прилага когато всички други възможности са изчерпани...........бе неговият отговор.
Това ми бе достатъчно за да разбера, че трябва да се търси друг начин.
Comment