If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
От 10г. имам проблем с кръста и аз, а както чета форума доста са хората с нещо подобно. То е ясно фитнес- странично навеждане с 1 дъмпел и... до там, дали от това или друго то се случва явно, и сега такова пазене от вдигане на тежко имам. Натовара ли го веднага усештам дискомфорт, но не чак болки, 2-3 ми се случи да се секна и 1 седмица легло и почивка. Без да мога да се наведа, доста болезнено. Както и да е скенера показа протрузия на 3 и 4 прешлен, поне това си спомням. Не знам, но бягам от лекарите далече, така, че ако има някой който е помогнал найстина бих отишъл при такъв човек (като този от Стара Загора). Ще следя темата.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Кръст и кокали въобще се лекуват главно с диета и облъчване.
Имал съм, а и все още имам големи физически натоварвания. От породата съм, на която мускулите и сухожилията им са по-силни от кокалите. С една дума редовно си ми поскърцва нещо, не само в главата.
Чекръкчиите са добра опция, но по-траен ефект имат диетите.
Почнат ли да ни болят кокалите, рибата,спанака,изварата и ябълките трябва да са ни постоянно в менюто.
Облъчването в червения сектор е също много полезно- жар, нагорещен метал и прочие. Това не е полезно само особено при травми.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
И аз съм в отбора от около 7-8 години,но преди около месец стана трагично на морето,наведох се и дотам,3 седмици ходя наведен напред и наляво.Отидох на лекар най-накрая и понзайте кво,ами можеби имам дискови хернии Вика-давам ти хапчета,ако те отпуска добре,ако не влизаш в болница и операция,като преди това съответните изследвания.Аз естествено съм далеч от мисълта за операция,та шси карам на хапчетата засега....................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
От 10г. имам проблем с кръста и аз, а както чета форума доста са хората с нещо подобно. То е ясно фитнес- странично навеждане с 1 дъмпел и... до там, дали от това или друго то се случва явно, и сега такова пазене от вдигане на тежко имам. Натовара ли го веднага усештам дискомфорт, но не чак болки, 2-3 ми се случи да се секна и 1 седмица легло и почивка. Без да мога да се наведа, доста болезнено. Както и да е скенера показа протрузия на 3 и 4 прешлен, поне това си спомням. Не знам, но бягам от лекарите далече, така, че ако има някой който е помогнал найстина бих отишъл при такъв човек (като този от Стара Загора). Ще следя темата.
И аз имам проблеми от около десетина години и уж се пазя, но вчера влачих един куп дърва и железор на село и едвам се качих после в колата.Сега се сгъвам като дърводелски метър, ма и това ще мине.
Кръст и кокали въобще се лекуват главно с диета и облъчване.
Имал съм, а и все още имам големи физически натоварвания. От породата съм, на която мускулите и сухожилията им са по-силни от кокалите. С една дума редовно си ми поскърцва нещо, не само в главата.
Чекръкчиите са добра опция, но по-траен ефект имат диетите.
Почнат ли да ни болят кокалите, рибата,спанака,изварата и ябълките трябва да са ни постоянно в менюто.
Облъчването в червения сектор е също много полезно- жар, нагорещен метал и прочие. Това не е полезно само особено при травми.
Диетите са полезни повече за общия тонус.За тия болки конкретно, трябва да се тренира автохтонната мускулатура на гръбначния стълб, за да поддържа стабилността му.
И аз съм в отбора от около 7-8 години,но преди около месец стана трагично на морето,наведох се и дотам,3 седмици ходя наведен напред и наляво.Отидох на лекар най-накрая и понзайте кво,ами можеби имам дискови хернии Вика-давам ти хапчета,ако те отпуска добре,ако не влизаш в болница и операция,като преди това съответните изследвания.Аз естествено съм далеч от мисълта за операция,та шси карам на хапчетата засега....................
Аз съм рентгенолог, а дори не съм се и снимал.
Хапчета пия, само ако болката е нетърпима дори в покой.
За операция в тази област могат да ме вкарат само в трайно несъзнателно състояние.
Аз съм рентгенолог, а дори не съм се и снимал.
Хапчета пия, само ако болката е нетърпима дори в покой.
За операция в тази област могат да ме вкарат само в трайно несъзнателно състояние.
Ще питам Митко Ангелов дали не те е снимал поне веднъж.
В същност шефа ме врънка днес да ме сканира, ма аз неща.
Между другото, Митака е отпускар.
Бе я земи се сканирай,кат ти е дюшеш Аз пих хапчета защото никога не ме беше държало толкова-3 седмици с ляв мигач ходя От днес даже съм с колан на работа
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз имах проблеми с кръста много дълго време - досков пролапс на L5 - S1.
Ходих на лекари , нагрявки, облъчвания, при един китаец на акупунктура.... нищо.
Накрая намерих един страхотен физиотерапевт - казва се Михаил Ненов. Велик! За два месеца и забравих тотално. Правилни масажи, кинезиотейп и специфични упражнения за заздравяване на кръста и корема.
Аз имах проблеми с кръста много дълго време - досков пролапс на L5 - S1.
Ходих на лекари , нагрявки, облъчвания, при един китаец на акупунктура.... нищо.
Накрая намерих един страхотен физиотерапевт - казва се Михаил Ненов. Велик! За два месеца и забравих тотално. Правилни масажи, кинезиотейп и специфични упражнения за заздравяване на кръста и корема.
телефона му е 0887 430 690
То май май,целия проблем иде от корема.............
Comment