If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП Сетих се нещо - как до сега не съм видял един полицай да кара с колан ???
това е за една друга тема - там и видеоматериали се споделят .
Иначе те и мигачи не пускат, и двойната непрекъсната незнаят за какво е... примери безкрай, но най ме е яд когато си карат по пътя и всички участници в движението се вдървяват в тяхно присъствие, а сигналните лампи на патрулката не са включени, т.е. не е активиран спец. режим на движение и тогава за ТЯХ важат всички правила които и за нас!!!
Отговарям ти подобаващо на твърдението за нарушаване на личната ти свобода.
Сравняването на самоубийство и неслагане на коран е абсурдно и нелепо. Излагаш се. Изглеждаш като да си по-интелигентен.
И ако това има някакво значение - аз карам с колан. Въпреки че специално на жипа съм убеден че с и без колан ефектът ще е еднакъв. Законите трябва да се спазват - но от това не следва че не мога да осъзнавам и показва тяхната тъпота (в случая).
Сравняването на самоубийство и неслагане на коран е абсурдно и нелепо. Излагаш се. Изглеждаш като да си по-интелигентен.
И ако това има някакво значение - аз карам с колан. Въпреки че специално на жипа съм убеден че с и без колан ефектът ще е еднакъв. Законите трябва да се спазват - но от това не следва че не мога да осъзнавам и показва тяхната тъпота (в случая).
Сори, ама явно не си разбрал важността на използването на коланите.
Много внимателно те чета и си водя записки, но и ти виж какво са написали другите колеги.
Аз се стресирам като виждам как катажии взимат подкуп. Освен това ми харчат данъците, пък не правят нещо кой знае колко полезно. Дайте да ги забраним, а?
Нали това е логиката що трябва да карам с колан, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?
Аз се стресирам като виждам как катажии взимат подкуп. Освен това ми харчат данъците, пък не правят нещо кой знае колко полезно. Дайте да ги забраним, а?
Нали това е логиката що трябва да карам с колан, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?
Еми абсурдно е.
E, добре де, за теб и още няколко да напишат специален закон и да си дойдат нещата на мястото.
Държавата си гони интереса. След като годишно си спестява 10,20 или 50 мил. лева от лечение на такива, които не са си сложили колана, нормално е да го направи задължително със закон.
Според мен това е единствения логичен отговор до тук, на въпроса "защо ни е нарушено правото на личен избор и трябва да слагаме колан задължително,въпреки че вредим само на себе си при евентуално ПТП"
Демек от икономически съображения!
Според мен това е единствения логичен отговор до тук, на въпроса "защо ни е нарушено правото на личен избор и трябва да слагаме колан задължително,въпреки че вредим само на себе си при евентуално ПТП"
Демек от икономически съображения!
Да питам тогава защо си заключвате домовете като излизате. Много по лесно е да оставате отключено и да не губите време в заключване, ще си спестите същото време както при слагането и махането на колана. Ама не го правите щото ви е страх! А от карането без колан трябва да ви е страх дори повече!!!
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Абе дали коланът помага или не е ясно. Това никой не го оспорва.
Странно е как така ще съм длъжен да го ползвам. Не приемам закон, който ограничава личната ми свобода, като пак казвам - неслагането на колан по никакъв начин не застрашава околните.
Comment