Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда коланите да са задължителни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Къде е рагламентирано? Закон, член, алинея?

В Библията го пише, а не успелите самоубийци често са вкарвани от съда на принудително лечение.
    Last edited by търтей; d.m.y г., 00:46.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      В Библията го пише, а не успелите самоубийци често са вкарвани от съда на принудително лечение.
      Дай да не намесваме Бибилията. ЗДвП е далеч от тази книга.

И само едно нещо - моля цитирайте коректно. В случая с Библията - книга глава:стих

Но думата ви да бъде: да, да; не, не; а каквото е повече от това, то е от лукавия.

Мат. 5:37

ПП Сетих се нещо - как до сега не съм видял един полицай да кара с колан ???
      Last edited by търтей; d.m.y г., 01:12.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        това е за една друга тема - там и видеоматериали се споделят .

Иначе те и мигачи не пускат, и двойната непрекъсната незнаят за какво е... примери безкрай, но най ме е яд когато си карат по пътя и всички участници в движението се вдървяват в тяхно присъствие, а сигналните лампи на патрулката не са включени, т.е. не е активиран спец. режим на движение и тогава за ТЯХ важат всички правила които и за нас!!!
        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 01:18.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Дай да не намесваме Бибилията. ЗДвП е далеч от тази книга.

И само едно нещо - моля цитирайте коректно. В случая с Библията - книга глава:стих

Но думата ви да бъде: да, да; не, не; а каквото е повече от това, то е от лукавия.

Мат. 5:37

Добре де, самоубивай си се тогава - какво ще те сбъркат 50лв. глоба за колан на фона на този съдбовен момент, който евентуално ще ти предстои.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Добре де, самоубивай си се тогава - какво ще те сбъркат 50лв. глоба за колан на фона на този съдбовен момент, който евентуално ще ти предстои.

Скюз ми, ама говориш глупости.

Comment

Скюз ми, ама говориш глупости.
              Отговарям ти подобаващо на твърдението за нарушаване на личната ти свобода.
              sigpic

Comment

Отговарям ти подобаващо на твърдението за нарушаване на личната ти свобода.
                Сравняването на самоубийство и неслагане на коран е абсурдно и нелепо. Излагаш се. Изглеждаш като да си по-интелигентен.

И ако това има някакво значение - аз карам с колан. Въпреки че специално на жипа съм убеден че с и без колан ефектът ще е еднакъв. Законите трябва да се спазват - но от това не следва че не мога да осъзнавам и показва тяхната тъпота (в случая).

Comment

Сравняването на самоубийство и неслагане на коран е абсурдно и нелепо. Излагаш се. Изглеждаш като да си по-интелигентен.

И ако това има някакво значение - аз карам с колан. Въпреки че специално на жипа съм убеден че с и без колан ефектът ще е еднакъв. Законите трябва да се спазват - но от това не следва че не мога да осъзнавам и показва тяхната тъпота (в случая).
                  Сори, ама явно не си разбрал важността на използването на коланите.
                  sigpic

Comment

Сори, ама явно не си разбрал важността на използването на коланите.
                    Ти изобщо четеш ли какво пиша? Имам съмнения сериозни.

Comment

Ти изобщо четеш ли какво пиша? Имам съмнения сериозни.
                      Много внимателно те чета и си водя записки, но и ти виж какво са написали другите колеги.
                      sigpic

Comment

Много внимателно те чета и си водя записки, но и ти виж какво са написали другите колеги.
                        Аз се стресирам като виждам как катажии взимат подкуп. Освен това ми харчат данъците, пък не правят нещо кой знае колко полезно. Дайте да ги забраним, а?

Нали това е логиката що трябва да карам с колан, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?

Еми абсурдно е.

Comment

Аз се стресирам като виждам как катажии взимат подкуп. Освен това ми харчат данъците, пък не правят нещо кой знае колко полезно. Дайте да ги забраним, а?

Нали това е логиката що трябва да карам с колан, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?

Еми абсурдно е.
                          E, добре де, за теб и още няколко да напишат специален закон и да си дойдат нещата на мястото.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                            Държавата си гони интереса. След като годишно си спестява 10,20 или 50 мил. лева от лечение на такива, които не са си сложили колана, нормално е да го направи задължително със закон.
                            Според мен това е единствения логичен отговор до тук, на въпроса "защо ни е нарушено правото на личен избор и трябва да слагаме колан задължително,въпреки че вредим само на себе си при евентуално ПТП"
                            Демек от икономически съображения!
                            ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                            ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                            ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
                              Според мен това е единствения логичен отговор до тук, на въпроса "защо ни е нарушено правото на личен избор и трябва да слагаме колан задължително,въпреки че вредим само на себе си при евентуално ПТП"
                              Демек от икономически съображения!
                              Да питам тогава защо си заключвате домовете като излизате. Много по лесно е да оставате отключено и да не губите време в заключване, ще си спестите същото време както при слагането и махането на колана. Ама не го правите щото ви е страх! А от карането без колан трябва да ви е страх дори повече!!!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Абе дали коланът помага или не е ясно. Това никой не го оспорва.
                                Странно е как така ще съм длъжен да го ползвам. Не приемам закон, който ограничава личната ми свобода, като пак казвам - неслагането на колан по никакъв начин не застрашава околните.
                                Елементарно. Не гледай само в собствената си градинка.
                                Опасен си за мен -> http://www.youtube.com/watch?v=e6Qhmdk4VNs
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X