Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда коланите да са задължителни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
    Курсиста да не кара без ръце?Що да е мога,каската ще ми пази главата от наранявания?
    сега разбирам защо си против пиенето на алкохол
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      сега разбирам защо си против пиенето на алкохол
      и би ли ми обяснил?

Comment

• за да не стават обърквания ще го караме стъпка по стъпка

дългите изречения и въпроси могат да объркат читателите.

та почваме едно по едно

1. За или против си задължителното ползване на предпазен колан в кола ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

за да не стават обърквания ще го караме стъпка по стъпка

та почваме едно по едно

Против.

Comment

• Втори въпрос, преживял ли си поне една случка в живота ти, в която коланът да ти е спасил живота, или замалко да ти го е отнел ?
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Втори въпрос, преживял ли си поне една случка в живота ти, в която коланът да ти е спасил живота, или замалко да ти го е отнел ?
              имам няколко случки в които за малко да гризна волана щото съм без колан,ама пак си карам без колан

Comment

имам няколко случки в които за малко да гризна волана щото съм без колан,ама пак си карам без колан
                трети въпрос, диня виждал ли си как се цепи при 1000 кадъра в секунда като се удари с пръчка (примерно) ?
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

трети въпрос, диня виждал ли си как се цепи при 1000 кадъра в секунда като се удари с пръчка (примерно) ?
                  не

Comment

не
                    ами намери си, горе долу това се случва като изхвърчиш от седалката и примерно фракнеш през прозореца или пъа главата ти попадне между предната греда и арматурното табло

общо взето се разпръсква в околността

следващ въпрос, желаеш ли да намалиш риска това да се случи с твоята глава ?
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• ако ми е писано да удавя,няма да се обеся.....също тка ако ми е писано да свърша в автомобилна катастрофа,ни колан,ни нищо ще ме спаси...

Comment

ако ми е писано
                        i rest my case .....

между другото по тая твойта логика ако хвърчащото ти тяло се вреже в някой пешеходец знаачи ли , че той трябва да се почуства малко по-добре, че му е било писано някой цървул да не се закопче и да утрепе не само себе си ами и някой неволен свидетел нищонеподозиращ човечец
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

i rest my case .....

между другото по тая твойта логика ако хвърчащото ти тяло се вреже в някой пешеходец знаачи ли , че той трябва да се почуства малко по-добре, че му е било писано някой цървул да не се закопче и да утрепе не само себе си ами и някой неволен свидетел нищонеподозиращ човечец
                          ако му е писано да бъде убит от летящ цървул без колан,доли ще съм аз или някой друг няма значеие.
                          Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 17:19. Основание: .

Comment

• един мой обичан способ на изказване:

форумът на врачките, гадателките и поповете е натам ------->
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

за да не стават обърквания ще го караме стъпка по стъпка

та почваме едно по едно

Какво значение има мнението на колегата,в закона си пише как трябва да е ,и на мен много неща не ми харесват, но не ми се живее в джунглата при маймуните.
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                                Какво значение има мнението на колегата,в закона си пише как трябва да е ,и на мен много неща не ми харесват, но не ми се живее в джунглата при маймуните.
                                Е точно това била темата всъщност, до колкото разбрах аз поне: Дали тия дето са написали закона са били прави да го включат това правило вътре, или не са били прави Което за мене е най-абсурдното, точно за това правило да го мислим ОК ли е или не е ОК, при положение, че не сме единствената държава в която е така и е никоя друга не водят дискусии дали да го махнат от закона. Ама нали сме свободолюбиви... ограничавали ни личната свобода Пък явно има и някои религиозни или поне доста суеверни, които са на мнение, че закопчаването на колана е намеса в божиите дела... щото то като ти е писано А не е хубаво с тия закони да вървим срещу провидението
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X