Първоначално публикувано от k_valkanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда коланите да са задължителни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесега разбирам защо си против пиенето на алкохол
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеза да не стават обърквания ще го караме стъпка по стъпка
дългите изречения и въпроси могат да объркат читателите.
та почваме едно по едно
1. За или против си задължителното ползване на предпазен колан в кола ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеВтори въпрос, преживял ли си поне една случка в живота ти, в която коланът да ти е спасил живота, или замалко да ти го е отнел ?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеимам няколко случки в които за малко да гризна волана щото съм без колан,ама пак си карам без коланsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетрети въпрос, диня виждал ли си как се цепи при 1000 кадъра в секунда като се удари с пръчка (примерно) ?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениене
общо взето се разпръсква в околността
следващ въпрос, желаеш ли да намалиш риска това да се случи с твоята глава ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеако ми е писано
между другото по тая твойта логика ако хвърчащото ти тяло се вреже в някой пешеходец знаачи ли , че той трябва да се почуства малко по-добре, че му е било писано някой цървул да не се закопче и да утрепе не само себе си ами и някой неволен свидетел нищонеподозиращ човечецsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеi rest my case .....
между другото по тая твойта логика ако хвърчащото ти тяло се вреже в някой пешеходец знаачи ли , че той трябва да се почуства малко по-добре, че му е било писано някой цървул да не се закопче и да утрепе не само себе си ами и някой неволен свидетел нищонеподозиращ човечец
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеза да не стават обърквания ще го караме стъпка по стъпка
дългите изречения и въпроси могат да объркат читателите.
та почваме едно по едно
1. За или против си задължителното ползване на предпазен колан в кола ?TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеКакво значение има мнението на колегата,в закона си пише как трябва да е ,и на мен много неща не ми харесват, но не ми се живее в джунглата при маймуните.Което за мене е най-абсурдното, точно за това правило да го мислим ОК ли е или не е ОК, при положение, че не сме единствената държава в която е така и е никоя друга не водят дискусии дали да го махнат от закона. Ама нали сме свободолюбиви... ограничавали ни личната свобода
Пък явно има и някои религиозни или поне доста суеверни, които са на мнение, че закопчаването на колана е намеса в божиите дела... щото то като ти е писано
А не е хубаво с тия закони да вървим срещу провидението
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment