=
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що е то стоков?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеТо и мангал го употребяват всички за ромите ама я кажете колко хора знаят точно какво е???"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеРечник - Преглед на подробния речник
съществително
....
бульон
винторезна дъска
===
глагол
слагам в тумрук
прилагателно
[/B][/COLOR]
за разплод (за добитък)Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВъгленчета, жарче, тва онва....
Оцапахме темата...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВъгленчета, жарче, тва онва....
пън
дънер за някои коли важи в пълна сила
Comment
-
То и "просвет" не е български, а руски термин. Ако искате да въведем стандартизация за именованеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесамо те питам, защо мойта тема, която беше точно на тази тематика я изтри (че мойта май имаше и повече съдържание в първия пост), а пък твойта си я пусна стой та гледай ?
въпросът е реторичен
За коя тема, несъмнено гениална, става въпрос, щото не помня сичко дето съм изтрил?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ми беше общо взето 1 към 1 с твойта, и аз не помня точно за коя дума ставаше въпрос, но беше насочено общо взето към повсеместното използване на чуждици, които дори не ги разбират
ма оцеля около 15 минути
както и да е, чакам си сега и следващия бан да стане още по-мирно и спокойно у форумо, че като гледам вече позарприлича по-скоро на музейsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Е не мога да коментирам нещо, което не го помня. Ако й помнеше заглавито моеше и да видим за ко иде реч.
Днес съм на кеф и няма да те банна.
Но ти пак моеш да се оплачеш на кака ти, че съм нетолерантен и "безпристрастен"
Last edited by търтей; d.m.y г., 17:19.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНо ти пак моеш да се оплачеш на кака ти, че съм нетолернтен и "безпристрастен")
а по темата, етимологията на думата "stock" е дълга и широка, stock car е загубила значението си от средата на 19ти век, ама е обширно, нямам желание да пиша подробно
съгласен съм, че използването на ненужни чуждици показва слаб речникLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:21.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Все пак стигна ли се до извод що е стоков?
Живо се интересувам от темата, пуснал съм си сички абонаменти и събскрибшъни за отговори, мейл, и прочее......жалко че няма съмъсъ известяване....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВсе пак стигна ли се до извод що е стоков?
Живо се интересувам от темата, пуснал съм си сички абонаменти и събскрибшъни за отговори, мейл, и прочее......жалко че няма съмъсъ известяване.....
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНа български - обикновен
stock-ов означава от стандартните/налични стоки
in stock - запасеноsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщениеМалко "OFF" от моя страна,за което моля да ме извините:
Пример с така наречения DOT изписван по гумите.
Много хора го употребяват и си мислят,че DOT и цифрите около него е датата на производство на гумата.
Всъщност абревиатурата DOT обозначава съвсем друго нещо.
Даже и я членуват"ДОТА е 1205",примено!Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment