Известие

Collapse
No announcement yet.

Що е то стоков?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

=
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:12.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
      То и мангал го употребяват всички за ромите ама я кажете колко хора знаят точно какво е???
      Въгленчета, жарче, тва онва....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Речник - Преглед на подробния речник

съществително

....
        бульон
        винторезна дъска
        ===
        глагол
        слагам в тумрук

прилагателно
        [/B][/COLOR]
        за разплод (за добитък)
        Тия най ми харесаха
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Цъ, мангал е нещо като тава с крачета, в която се слагат въглени, жарава.

Оцапахме темата...
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

сряд нощ...

пън
            дънер
            за някои коли важи в пълна сила

Comment

То и "просвет" не е български, а руски термин. Ако искате да въведем стандартизация за именоване
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

само те питам, защо мойта тема, която беше точно на тази тематика я изтри (че мойта май имаше и повече съдържание в първия пост), а пък твойта си я пусна стой та гледай ?

въпросът е реторичен
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  само те питам, защо мойта тема, която беше точно на тази тематика я изтри (че мойта май имаше и повече съдържание в първия пост), а пък твойта си я пусна стой та гледай ?

въпросът е реторичен
                  Мндаа - обсъждане работата на мод - 10 точки

За коя тема, несъмнено гениална, става въпрос, щото не помня сичко дето съм изтрил?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ми беше общо взето 1 към 1 с твойта, и аз не помня точно за коя дума ставаше въпрос, но беше насочено общо взето към повсеместното използване на чуждици, които дори не ги разбират

ма оцеля около 15 минути

както и да е, чакам си сега и следващия бан да стане още по-мирно и спокойно у форумо, че като гледам вече позарприлича по-скоро на музей
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Е не мога да коментирам нещо, което не го помня. Ако й помнеше заглавито моеше и да видим за ко иде реч.

Днес съм на кеф и няма да те банна.
                      Но ти пак моеш да се оплачеш на кака ти, че съм нетолерантен и "безпристрастен"

Last edited by търтей; d.m.y г., 17:19.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Но ти пак моеш да се оплачеш на кака ти, че съм нетолернтен и "безпристрастен"
                        не се оплаквам никога, от никого, за нищо (впрочем, някоя от сестрите ми ли намесваш? защото все си мисля, че не ги познаваш )

а по темата, етимологията на думата "stock" е дълга и широка, stock car е загубила значението си от средата на 19ти век, ама е обширно, нямам желание да пиша подробно

съгласен съм, че използването на ненужни чуждици показва слаб речник
                        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:21.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Все пак стигна ли се до извод що е стоков?
                          Живо се интересувам от темата, пуснал съм си сички абонаменти и събскрибшъни за отговори, мейл, и прочее......жалко че няма съмъсъ известяване.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Все пак стигна ли се до извод що е стоков?
                            Живо се интересувам от темата, пуснал съм си сички абонаменти и събскрибшъни за отговори, мейл, и прочее......жалко че няма съмъсъ известяване.....
                            На български - обикновен

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              На български - обикновен
                              стоков означава "на стоки"

stock-ов означава от стандартните/налични стоки

in stock - запасено
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
                                Малко "OFF" от моя страна,за което моля да ме извините:

Пример с така наречения DOT изписван по гумите.
                                Много хора го употребяват и си мислят,че DOT и цифрите около него е датата на производство на гумата.
                                Всъщност абревиатурата DOT обозначава съвсем друго нещо.
                                Даже и я членуват"ДОТА е 1205",примено!
                                Аз се извинявам, че подхващам OFFа, ама не разбрах кое е проблема тука? Че хората членуват абревиатура на английски, с български определителен член, или че цифрите след DOT, не означават датата на производство?
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X