Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият VW Touareg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новият VW Touareg

Volkswagen публикува официална информация за новото поколение на своя SUV модел Touareg.
    Световната премиера пред широка публика ще бъде през март в Женева. Това, което става известно сега е, че новият VW Touareg е с 40 мм по-дълъг (дължина 4758 мм) и с 20 мм по-нисък от своя предшественик.

В същото време втората генерация се е „вталила”, като има с 208 кг. по-ниско собствено тегло от своя предшественик.

Първоначално VW Touareg ще се предлага на пазарите в Европа с три двигателя – два дизелови с обем 3.0 и 4.2 литра и мощност съответно 237 и 335 к.с. и хибридна система, включваща бензинов двигател с механичен компресор и 6 цилиндъра с мощност 329 к.с. и електродвигател с мощност 46 к.с. Така с обща мощност 374 к.с. хибридният Touareg ускорява от място до 100 км/час за 6.5 секунди, една впечатляваща за голям SUV модел динамика.

Само с електродвигателя автомобилът ще може да се движи със скорост до 45 км/час. Още в базисната си версия второто поколение на VW Touareg ще получи новата автоматична трансмисия с осем предавки Aisin. Колата ще бъде с адаптиращо се окачване, система stop-start, система предупреждаваща за непреднамерено напускане на лентата за движение и др.

Системата 4х4 при VW Touareg не се променя принципно и както преди е постоянно действаща и комбинирана с диференциал Torsen. Разликата е, че блокирането на централния и на задния междуколесен диференциал ще бъде възможно само с пакет в който влиза автоматична трансмисия с 6 предавки и различни предавателни числа. В същия пакет ще се предлага и системата за кръгов обзор Area View.

Източник: automedia.bg

Снимки с голяма резолюция:

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:35 ----------

Лично на мен много ми харесва
    156 SW '02

И аз не съм вярвал, че ще го кажа, но на пръв поглед многоо ми харесва...Нито външни, нито вътрешни забележки виждам Голям симпатяга, а по принцип първите ми мнения са винаги много критични Сега остава само цената да не е много по-различна от предходния модел и ще се пласира супер
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Епа, добре е.... на вид, на думи и на снимки
      sigpic

Comment

Централната конзола никак не ме кефи ...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Сигурни ли сте, че не е фейслифт ?
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

интериора и предницата ми харесват много
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Приличен е, не изглежда зле.Интериора с карбон ще ми хареса повече.

П.П. Според мнението на една дама, нестава и за повръщане
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Я , я питай дали става за друго.
                Иначе на снимки те и на хартия изглежда добре.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Най лесно е да коментираш.....
                  Друго е да го сътвориш......
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Край , автомобилните списания и предавания останаха без работа.. Ей ся ще им пратя писмо гласящо GAME OVER...

Я , я питай дали става за друго.
                    Иначе на снимки те и на хартия изглежда добре.
                    За нищо не ставал
                    Last edited by tanatos; d.m.y г., 18:07.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Явно предницата на последния голф продължава да се мултиплицира не само при Поло. Ако е с качеството на първият Туарег само бих казал "не, благодаря"
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Хибридите ще превземат пазара и няма да има дим...
                        какво са там 45км/ч...и без туй се стремим към безопасно движение...и за града е добре дошло, омръзна ми да ги гледам тия горски дето ходят на пазар в мола с V8...

Comment

На мен ми прилича на Голям голф на пръв поглед,стария не го свързам с Голфа.
                          Като цяло сдържан дизайн с акцент към някой детайли,готин е но някак си не си се представям в него ........
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

В крайна сметка всичко опира до ГоУфа...))

Comment

Нямам чувството че това е нещо ново, изглежда му нормална физиономията,стария вдъхва повече респект
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Working...
                              X