Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият VW Touareg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За разлика от първия Тюфлег, този изглежда много прилично
    Вътре все още има спартанските черти на 1-ва серия, но има подобрение
    Дано да е по-пъргав с тези 208 км по-малко, че първият с този V6 само пушеше по улиците
    sigpic

Comment

аз мисля че е страхотен. на мен Туарег винаги ми е бил слабост, но като излезе фейслифта на първият бях много разочарован. с две думи колата е жестока. интериора много се доближава до Audi Q7, освен това и са имплементирали 4.2 TDI мотора и в Туарег. май ще пожъне успехи, за разлика от Тигана
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Страхотен е ... стария също ми харесваше ... дори и с най-малкия мотор , съм го карал с високо вдигната глава . Кеф е ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
          май ще пожъне успехи, за разлика от Тигана
          Колкото и да ми е неприятно да го призная, Тигана е луд пазарен успех. Само в Германия през 2009 г. независимо от кризата са продадени над 62 000 Тигуана (докато Туарезите са 29 000 бройки в ЦЕЛИЯ СВЯТ).

Тигуан е бестселър в сегмента на компактните СУВ-ове вече 2-ра година и измести от първото място бившия лидер БМВ Х3. Ще видим как ще се намеси новото Х1 - мнооо е добро.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Според мен интериора е много слаб на фона на други марки от класа, но спрямо предния е еволюция. Външно си е голф, но просто надут с компресора. Фейслифта повече ми харесваше. Дори с италиански дизайнер, пак нещата са суховати и клиширани. Има едно предимство, все пак е Таурег.
            Arena Coast Customs

Comment

На мен ми се струва , че Х1 ще задмине Тигуана по продажби ... може и да греша ( така мислех и за Q5 но май сгреших ).
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                все пак е Таурег.
                Анджък де, най-некачествения СУВ на всички времена. 4 години поред Златна малинка или лимон в САЩ или как се казваше там наградата за най-калпав продукт.
                Volvo XC90 D5 '06
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                  Колкото и да ми е неприятно да го призная, Тигана е луд пазарен успех. Само в Германия през 2009 г. независимо от кризата са продадени над 62 000 Тигуана (докато Туарезите са 29 000 бройки в ЦЕЛИЯ СВЯТ).

Тигуан е бестселър в сегмента на компактните СУВ-ове вече 2-ра година и измести от първото място бившия лидер БМВ Х3. Ще видим как ще се намеси новото Х1 - мнооо е добро.
                  Много се продава, но от към дизайн не е много успешен, особено интериора. (мое мнение) От Аутобилд си го превъзнасят и до ден днешен. в България предимно съм виждал бабета да го карат, дори веднъж имах кавга с една такава, дето си беше повярвала. Но ми бледнее много Тигуана. Любопитно ми е дали този Туарег има екстрата да паркира сам.
                  In God we trust, all others pay cash.
                  Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                  Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Задните стопове не са ли на ауди Q7 има и други елементи и имам чувството че са съчетали 2-та модела в едно........
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

За първи път нещо на Фолксваген да ми хареса на вид Един приятел си купи Тигуан и не ми хареса.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                        Задните стопове не са ли на ауди Q7 има и други елементи и имам чувството че са съчетали 2-та модела в едно........
                        Мчи те Алди Ку7, Туарег и Кайен са на практика една и съща кола и се правят на една и съща поточна линия в Братислава.

Само дето Кайен като почти гола каросерия го качват на влака и отива в Цуфенхаузен, а там вече истински германци (в заводите на Порше не работят турци, сърби и прочее) му дозатягат гайките, правят истински качествен контрол, монтират се двигателите и въобще се докарва до нивото на Порше. Докато Ку7 и Туарег си се правят 100% от словенци, а двигателите идват от заводите на Алди в Гьор-Унгария.
                        Last edited by pinko; d.m.y г., 20:21.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

убаф е Турега .. стария за мен специално пак е добър .. някак си ме привлича ...
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Абе хубав е! То коя ли нова кола не е, но само ме изнервят тези диодни светлини където взеха да ги слагат на всички...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А новият Nissan Juke е голяма смешка..

http://img.worldcarfans.com/2010/2/large/2421944.jpg
                              156 SW '02

Comment

Стария ми харесва много повече... наистина предницата е на новия голф, интериора с тоя махагон.... ужас... според мен новия Туарег е излагация...!
                                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                                X