Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият VW Touareg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отвън е симпатичен,но отвътре не знам,а иначе доста ми мяза на Кайен
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Отвън е симпатичен,но отвътре не знам,а иначе доста ми мяза на Кайен
      Какъв Кайен бе човече, тва си е раздут Голф 6 !?!
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Никога не са ме кефили Туарезите...новият прилича на разкрасена,силно гримирана селянка...стария си е по-скучен и някак по-немски,по си му приляга вида...
        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Мене много ме грабна.Според мен на живо, външния му вид ще е внушителен. Нека видим първите екземпляри на пътя Може би съм пристрастен щото откакто излезе тоя сегмент на Фау ве-СУв съм пристастен към Туарега и винаги ми е харесвал мноого
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първия модел повече ми харесва ..
            sigpic
            BMW e39 525tds PA4492BH
            Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
            Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

Загледах се в снимките. И ми се струва че има повечко фарове за мъгла. Или е нещо друго втората дупка... моля компетентните да се изкажат
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Типичното VW. Има хубави пропорции, радва окото без да блести с нищо. Интериорът, като за марката, си е направо "разчупен"
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

интериора не ви харесва, защото не се заглеждате в детайлите, а го гледате цялостно - при италианците дизайна ми е направило впечатление, че е изключително цялостно ориентиран и понякога детайлите издишат, докато при немците, понякога цялостната форма не е толкова впечатляваща, но пък детайлите и стила са доста добри

на мен ми харесва начина, по който са направени въздуховодите, дръжките на вратите, долната част на централната конзола (около скоростния лост)... като цяло ми харесва колко е изпипан, с изключение на екрана, който изглежда като лепнат в последния момент

не се връзвайте за дървото, ще има поне 10 опции за интериора
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Това за дизайна е вярно, но скуката си е скука, като се пенсионирам ще си взема един
                    Arena Coast Customs

Comment

Като изключим елементите, по които наподобява Q7, ми харесва. В интериора и мен ме дразни дисплея. Стария седеше по-добре. Иначе интериора си е все същия. Просто тук таме са променили някоя друга форма. Най-променена е централната конзола с дисплея и волана който сега е досущ като на BMW
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Волана си е направо взет от Широко
                        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          интериора не ви харесва, защото не се заглеждате в детайлите, а го гледате цялостно - при италианците дизайна ми е направило впечатление, че е изключително цялостно ориентиран и понякога детайлите издишат, докато при немците, понякога цялостната форма не е толкова впечатляваща, но пък детайлите и стила са доста добри

на мен ми харесва начина, по който са направени въздуховодите, дръжките на вратите, долната част на централната конзола (около скоростния лост)... като цяло ми харесва колко е изпипан, с изключение на екрана, който изглежда като лепнат в последния момент

не се връзвайте за дървото, ще има поне 10 опции за интериора
                          Мен пък точно този стил изобщо не ми харесва, даже ме дразни. Клапите за въздуха все едно идват от миналото особено с тия грозни врътки под тях. Дисплеят е като лепнат от друга кола и изобщо не се връзва с останалите детайли. Екстериорът е по-зле от стария Туарег, който също не беше нещо особено, но поне изглеждаше като масивна голяма кола, пък тва прилича на комби. Абе, не знам какъв стил виждате в тоя дизайн, за мен се целят в бабите с него.
                          Между другото, Тигуан ми харесва на външен вид, доста по-симпатичен е.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Мен пък точно този стил изобщо не ми харесва, даже ме дразни. Клапите за въздуха все едно идват от миналото особено с тия грозни врътки под тях. Дисплеят е като лепнат от друга кола и изобщо не се връзва с останалите детайли. Екстериорът е по-зле от стария Туарег, който също не беше нещо особено, но поне изглеждаше като масивна голяма кола, пък тва прилича на комби. Абе, не знам какъв стил виждате в тоя дизайн, за мен се целят в бабите с него.
                            Между другото, Тигуан ми харесва на външен вид, доста по-симпатичен е.
                            тигуан е супер небалансиран, интериора му е ужаст... въобще не мога да разбера как може да ги сравняваш

а иначе по едни снимки не можеш да разбереш колко е масивна една кола, особено в тоя светъл цвят

за екрана съм съгласен но иначе другото бие на ретро-футуризъм и мен това ме кефи
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Общо взето, ако те кефи последния голф, то и тази ще ти хареса, защото разлики почти няма, ДОри прилича на голф + .
                              Arena Coast Customs

Comment

не ме кефи, не е грозен, но като го погледна не казвам УАУ

както и с турега... не е нужно да си влюбен в нещо за да го харесваш и оценяваш
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X