Първоначално публикувано от Walker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с компютъра Vista Internet Security 2010 ??
Collapse
X
-
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеTия процеси дето са показани на линка при мен ги няма в таскменъжера ,но има този av.exe дето го е постнал morfius ???--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Не съм. В момента съм го пуснал на full scan и го чакам да се изджурка ,но съм сигурен че нищо няма да открие както стана и след куик сканирането.
EDIT: Терминатора тъкмо свърши с търсенето и е открил нещо ,но не може да го изтрие.Last edited by mochko1; d.m.y г., 21:50.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Toя терминатор верно е терминатор
След рестарта вируса изчезна.
Колега черпя те една страхотна песен Crazy дано да ти харесаLast edited by mochko1; d.m.y г., 22:44.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеToя терминатор верно е терминатор
След рестарта вируса изчезна.
Колега черпя те една страхотна песен Crazy дано да ти хареса
Радвам се, че проблема е решен!--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПробвай първо със System Restore,но най-вероятно няма да стане.После,както ти е написал колегата morfius.След като го изчистиш,забрани "прекрасната" опция Automatic Updates,колкото и да се пъне,че "трябва" да я включиш.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Изключването на Update-тите е превантивна мярка, за предотвратяване на бъдещите проблеми с пиратските Windows-и. Колегата, който искаше помощ, си призна че не е много на ясно с компютрите, и аз подкрепям идеята да си забрани Automatic Update, за да не се оплаче след няколко дена, че му изкача нов прозорец "Windows is not genuine"
Аз даже препоръчвам на всички които знаят и могат - да си забранят Windows Automatic Update от Services.
Честит празник на всички с български дух и съзнание !Alfa Romeo 146ti - 96' / 2,0 TwinSpark / 165hp w/ Chip Tuning + JR Filters
Comment
-
И после още 55 теми, че е налазен от какво ли не...
Но всеки си има глава на раменете... само дето не знам дали там където е, ако бубяса дали няма да му резнат нета, на общо основание - докато не си оправи машината.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ що давате толкова "прекрасни" съвети без изобщо да сте наясно... какво общо има ъпдейта с това, че е пипнал псевдо-вирус?Първоначално публикувано от Rumpi Покажи съобщениеИзключването на Update-тите е превантивна мярка, за предотвратяване на бъдещите проблеми с пиратските Windows-и. Колегата, който искаше помощ, си призна че не е много на ясно с компютрите, и аз подкрепям идеята да си забрани Automatic Update, за да не се оплаче след няколко дена, че му изкача нов прозорец "Windows is not genuine"
Аз даже препоръчвам на всички които знаят и могат - да си забранят Windows Automatic Update от Services.
Честит празник на всички с български дух и съзнание !
Честит Празник на всички Българи!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Morfius, виждам че си запознат с нещата. Кажи ми за Windows 7 каква антивирусна програма препоръчваш (освен ако не препоръчваш да се инсталира антивирусна програма за 7-цата). Мерси предварителноLast edited by Rumpi; d.m.y г., 11:32.Alfa Romeo 146ti - 96' / 2,0 TwinSpark / 165hp w/ Chip Tuning + JR Filters
Comment
-
За чистене си сложи тази програмка, тя не се зарежда, а е резидентна, тоест ти си я пускаш, когато имаш съмнения. Теглиш, инсталираш и ъпдейтваш, после скан:
http://download.cnet.com/Malwarebyte...-10804572.html
Ако имаш проблем с нежелан софтуер, сложи си "your uninstaller", програмата маха дори силово от регистрите нежелани обекти, дори от всички места, където са се разпространили. Има и опция за чистене на регистри, има я в замунда.
Лично аз съм махал псевдо-вируса, просто си искаше малко повечко игра, но с проба се получава. Ъпдейтите си ми работят на 7-цата, ако ми даде, че не е лицензиран, слагам новия фикс и готово.Last edited by Pastora; d.m.y г., 10:03.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Rumpi Покажи съобщениеИзключването на Update-тите е превантивна мярка, за предотвратяване на бъдещите проблеми с пиратските Windows-и. Колегата, който искаше помощ, си призна че не е много на ясно с компютрите, и аз подкрепям идеята да си забрани Automatic Update, за да не се оплаче след няколко дена, че му изкача нов прозорец "Windows is not genuine"
Честит празник на всички с български дух и съзнание !The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТъй като колегата вече е дал отговора,ще се огранича с това,че въпросните псевдовируси са производство на Microsoft.Предполагам,че това изяснява препоръката ми.Welcome to the real world
Comment
-
detelazurno, ми явно не е отрпищило тази брънка в мозъка ти, с която четеш внимателно и разбираш това което си прочел. Наруших си сам едно от основните правила - да не пиша по форуми - защото започвам да си губя времето с такива "разбирачи" като теб. На въпроса ти: "С какъв акъл го препоръчвам това" - отговорът е: с акъла и компетенцията на специалист, който всеки ден се бори с подобни идиоти, които сами си нахкват вируси, глупави и ненужни програми, и после реват - ама как стана?!? Върви обяснявай на неграмотен user кой update-и да си инсталирал и кои - не. Така че продължавам да си държа на мнението, че всеки който не може да се справи сам с проблемите с ОС, не трябва да си update-ва компютъра.
Колегата Morfius изказа все правилни и полезни съвети, личи си, че е компютърен специалист, затова го попитах за антивирусната програма която препоръчва. Страно ми беше изказването му: "какво общо има ъпдейта с това, че е пипнал псевдо-вирус?" - нима update-ите на ОС ще го предпазят от подобни програми, които клиента винаги сам си инсталира (в повечето случай не знаят какво пише на английски и само натискат NEXT).
Не знам дали все пак да не благодаря на такива потребители, поради който реално имаме работа и получаваме заплатиAlfa Romeo 146ti - 96' / 2,0 TwinSpark / 165hp w/ Chip Tuning + JR Filters
Comment
Comment