Известие

Collapse
No announcement yet.

Подписка до Парламента срещу Указание 24-00-7/25.02.2010 на НАП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Тая статия по-объркана от писанията на НАП бре...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Тая статия по-объркана от писанията на НАП бре...
      Хахахаха
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

С прости думи каква е тъпотата в допълнението - всеки слабоумен нападжия по свое усмотрение ще реши дали си ДУК или СОЛ, а също и двете. А да събере доказателства, че си и двете - вервай ми, ще си намери Та, прилагат си първото указание, но с малко по-различна тактика

Те и счетоводилите го интерпретират по различни начини, та както казах и преди - написано е малоумно и няма нищо точно и ясно в него.
        Last edited by wwweb; d.m.y г., 19:39.

Comment

Абе честно казано и аз това разбрах с това могат да бъдат "изплатени и неизплатени" , "не е задължително да се дължи по .." и всичко останало. Ама сериозно не можех да повярвам, че може да има такава простотия черно на бяло!!!

Честно казано обаче явно е имало ефект след говоренето по медиите, защото много хора си мислят, че вече всичко е по старо му и няма да дойдат на протеста...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Е аз нали за това питам... защото така както го поднесоха по националните медии - излизаше, че е коригирано.
            А хората масово вярват на тия медии...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Е аз нали за това питам... защото така както го поднесоха по националните медии - излизаше, че е коригирано.
              А хората масово вярват на тия медии...
              За една част от хората е коигирано, но не за всеки, защото собствениците на нови фирми (регистрирани в ТР) са прецакани. Те задължително се осигуряват като ДУК, защото имат публикуван Договор за управление..., но пък винаги могат да докажат че извършваш и личен труд и да те задължат да се осигуряваш като самооосиг. се лице.... И общо взето пак нищо не се променя....

Comment

Working...
              X