Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подписка до Парламента срещу Указание 24-00-7/25.02.2010 на НАП
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТая статия по-объркана от писанията на НАП бре...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
С прости думи каква е тъпотата в допълнението - всеки слабоумен нападжия по свое усмотрение ще реши дали си ДУК или СОЛ, а също и двете. А да събере доказателства, че си и двете - вервай ми, ще си намериТа, прилагат си първото указание, но с малко по-различна тактика
Те и счетоводилите го интерпретират по различни начини, та както казах и преди - написано е малоумно и няма нищо точно и ясно в него.Last edited by wwweb; d.m.y г., 19:39.
Comment
-
Абе честно казано и аз това разбрах с това могат да бъдат "изплатени и неизплатени" , "не е задължително да се дължи по .." и всичко останало. Ама сериозно не можех да повярвам, че може да има такава простотия черно на бяло!!!
Честно казано обаче явно е имало ефект след говоренето по медиите, защото много хора си мислят, че вече всичко е по старо му и няма да дойдат на протеста...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Е аз нали за това питам... защото така както го поднесоха по националните медии - излизаше, че е коригирано.
А хората масово вярват на тия медии...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕ аз нали за това питам... защото така както го поднесоха по националните медии - излизаше, че е коригирано.
А хората масово вярват на тия медии...
Comment
Comment