Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мда , и аз го четох
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Брей. Тринайсе страници и никого не съм наказал. Шок и ужасТ. Приятно съм изненадан.
      А бе тая смотана тема още ли я дъвчите.Няма да свърши скоро,знаем си ги феновете на двата отбора,дета си комуникират на Ние и Вие!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Колкото и да съм ЦСКА-ар ... не мога да отрека, че е до болка прав човека ...
        Но пък съм адски приятно изненадан, като знам, че Левскарите са 2 пъти повече от нас, а във форума в същност се оказваме повече
        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• ето още едно предизвикателство можеме и за това да се джавкаме http://www.sportal.bg/game_cska_levski.php

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
            Колкото и да съм ЦСКА-ар ... не мога да отрека, че е до болка прав човека ...
            Но пък съм адски приятно изненадан, като знам, че Левскарите са 2 пъти повече от нас, а във форума в същност се оказваме повече
            Тва беше преди 20 години, сега ние сме с едно 20% процента повече от тях, което се доказва от една камара социологически изследвания и анкети. Тази тук също е представителна, защото не може да се гласува повече от веднъж - нещо, което разни пубер-хакерчета правят нон стоп в повечето интернет анкети. Цялата провинция е червена, с изключение на места като Кюстендил и Варна, а в София съотношението вече е почти изравнено.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Тва беше преди 20 години, сега ние сме с едно 20% процента повече от тях, което се доказва от една камара социологически изследвания и анкети. Тази тук също е представителна, защото не може да се гласува повече от веднъж - нещо, което разни пубер-хакерчета правят нон стоп в повечето интернет анкети. Цялата провинция е червена, с изключение на места като Кюстендил и Варна, а в София съотношението вече е почти изравнено.
              Ма ти сериозно ли?
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Ма ти сериозно ли?
                Оооо, да Ходя активно по мачове в София и провинцията от 22 години и имам някои наблюдения по въпроса
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Оооо, да Ходя активно по мачове в София и провинцията от 22 години и имам някои наблюдения по въпроса
                  Наблюденията от мачове отдавна не са валидни за нищо... особено ако помниш ония години в които стадионите се пръскаха от публика дори в мачовете на родното ни първенство.
                  Отвратителните гледки по стадионите в последните години, подхранваната хулиганщина и липсата на маркетинг в отборите ни като цяло води до там, че нефанатизираните отдавна стадион не помирисват.
                  Та ако водите в нещо то е във фанатиците... ония в Мездра.
                  Да ви е честито водачеството...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Водим във всичко и въобще не преувеличавам. Ти също го знаеш. Вашите са много повече фанатици - справка синият сектор А, сравнен с червения такъв
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Водим във всичко и въобще не преувеличавам.
                      Интересно ми е кой повече е помогнал за титлите ви БКП или футболистите ви?
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение

Милко Балев
                        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• дам, забележете след 89та, като им врътнаха подкпрепата колко пъти са шампиони? ... а така, добре ли е? А ние колко пъти сме шампиони? става ли вече ясно или трябва да повтарям?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%...83%D0%BF%D0%B0
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                            Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                            дам, забележете след 89та, като им врътнаха подкпрепата колко пъти са шампиони? ... а така, добре ли е? А ние колко пъти сме шампиони? става ли вече ясно или трябва да повтарям?

Дойдохме си на думата най-после... "Септемврийско знаме" ...
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Водим във всичко и въобще не преувеличавам. Ти също го знаеш. Вашите са много повече фанатици - справка синият сектор А, сравнен с червения такъв
                              Колега, заблудили са те и теб София Запад... никакви фанатици не са, обикновени лумпени, те даже две други групи от агитката прогониха.
                              А водачеството ви във всичко е поредния мит, много ги бива вашите шамани в това... а ти явно им вярваш
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                                дам, забележете след 89та, като им врътнаха подкпрепата колко пъти са шампиони? ... а така, добре ли е? А ние колко пъти сме шампиони? става ли вече ясно или трябва да повтарям?

Да бе, и трите полуфинала за евротурнирите ги уреди милко балев да знаеш. Ма кво да се праи - връзки... Доколкото си спомням той беше вкарал и петте гола на лефски `89г. http://
                                2014: Deutschland &#252;ber alles

Comment

Working...
                                X