Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
    Браво армейци егати смеха.
    Само Левки оле оле оле оле
    Това са двата най-смешни отбора в Булгаристан
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Стига с тея Цески и Лесека.... Само ЛОКО от тука до Мароко.Който не е от ЛОКО да е с едно око
      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Батки, ма вие сте страшни, взимате репутация в тая смотана тема, направо не ми се вярваше..., хвалА ! За дето съм от ЦСКА ..., ми аз да взема да набухам всички левскари по тая причина с по една точка, а ?
        Arena Coast Customs

Comment

• ЦСКА

САМО ЦСКА! То няма, а и е нямало анкета която да показва, че сините са повече... поне в последните няколко години... Скоро в родния ефир имаше преброяване което завърши с категоричен резултат в полза на ЦСКА!!!! Изглежда,че и тук нещата не са по-различни...

Comment

• Абе повече са, бре ... повече са ... всички, които не разбират от футбол грам, са от Левски, и това го казвам съвсем отговорно, без грам ирония.
            А към Пастора ... аз, батко ... тия репутации са ми през т'ва ... още даже не знам к'ва роля играят, ама ... за втори път засичам ги споменавате ... та ... к'во са толко важни тия животни, дагоева
            У Фиатовския форум нема такова
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Само Левски оле, само Левски оле, само Левски обичаме те............
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Само Левски оле, само Левски оле, само Левски обичаме те............
                оле
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• преди малко се връщам от стадиона... 22 000 ревящи гърла поведоха Левски към победата. Шампиона на Швеция бяха тотално надиграни... нямаха нито едно положение!!!

утре чакаме жребия! искам големи имена за да направим гостуване

И преди .... И сега .... ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!!!!!!!!!!!!
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                    преди малко се връщам от стадиона... 22 000 ревящи гърла поведоха Левски към победата. Шампиона на Швеция бяха тотално надиграни... нямаха нито едно положение!!!

утре чакаме жребия! искам големи имена за да направим гостуване

И преди .... И сега .... ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!!!!!!!!!!!!
                    Аз чакам Наполи в една група с Левски
                    Тогава ще е врящ котел.
                    Успех.
                    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

• I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII OBICHAME Teeeeeeeeeeeeeee!!!

Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Един от онези мигове в живота ми,
                        които ми доставят истинско удоволствие.
                        Настроението, емоцията, желанието с което тотално смачкахме шведския шампион....за съжаление май шведите свършиха, иначе щях да се радвам да се паднем пак. Сигурно нямаше фен на стадиона, който да не даде всичко от себе си.
                        Искам още!
                        САМО ЛЕВСКИ!!!
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
                          Аз чакам Наполи в една група с Левски
                          Тогава ще е врящ котел.
                          Успех.
                          еми само, че ще е другата година... сега сме в една урна с тях

искам да ни се паднат:

1. Атлетико Мадрид
                          2. ПСЖ
                          4. Рапид Виена
                          Last edited by pent; d.m.y г., 12:22.
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• ре

Честито на вечния враг, играха много добре срещу АИК и искрено се радвам за класирането им в групите,все пак сме българи,пък си го и заслужиха.

А за ЦСКА за момента дори не знам какво да коментирам
                            Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                            Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                              Честито на вечния враг, играха много добре срещу АИК и искрено се радвам за класирането им в групите,все пак сме българи,пък си го и заслужиха.

А за ЦСКА за момента дори не знам какво да коментирам
                              Тия не заслужават никакви реверанси и честитки, или си забравил как ореваха форумите с "ЦСКА умре" като оня мазен педал Батков прекара Томов с лиценза преди 2 години! Те НИКОГА няма да ти отвърнат по същият начин, а ще ти забият нож в гърба! Имам достатъчно авери говеда, дори и кумът ми е такъв, но ненавиждам ченгеджийският байганьовски стил на действие на тяхното ръководство и им пожелавам да ядат лайна цял живот
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                                Абе повече са, бре ... повече са ... всички, които не разбират от футбол грам, са от Левски, и това го казвам съвсем отговорно, без грам ирония.
                                А към Пастора ... аз, батко ... тия репутации са ми през т'ва ... още даже не знам к'ва роля играят, ама ... за втори път засичам ги споменавате ... та ... к'во са толко важни тия животни, дагоева
                                У Фиатовския форум нема такова
                                Реално не ми дреме и не ме вълнува(видях го случайно 2 седмици след случката), чудя се как може да го роди на някой умната тиква, да дава негативна репутация...при такава тема, смех..., поне да има доблестта да си напише ника, пардон - никовете.
                                И само ЦСКА !!! ОЛЕ !
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X