Първоначално публикувано от napoli
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ЦСКА
САМО ЦСКА! То няма, а и е нямало анкета която да показва, че сините са повече... поне в последните няколко години...Скоро в родния ефир имаше преброяване което завърши с категоричен резултат в полза на ЦСКА!!!! Изглежда,че и тук нещата не са по-различни...
Comment
-
Абе повече са, бре ... повече са ... всички, които не разбират от футбол грам, са от Левски, и това го казвам съвсем отговорно, без грам ирония.
А към Пастора ... аз, батко ... тия репутации са ми през т'ва ... още даже не знам к'ва роля играят, ама ... за втори път засичам ги споменавате ... та ... к'во са толко важни тия животни, дагоева
У Фиатовския форум нема такова„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСамо Левски оле, само Левски оле, само Левски обичаме те............оле
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
преди малко се връщам от стадиона... 22 000 ревящи гърла поведоха Левски към победата. Шампиона на Швеция бяха тотално надиграни... нямаха нито едно положение!!!
утре чакаме жребия! искам големи имена за да направим гостуване
И преди .... И сега .... ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!!!!!!!!!!!!Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениепреди малко се връщам от стадиона... 22 000 ревящи гърла поведоха Левски към победата. Шампиона на Швеция бяха тотално надиграни... нямаха нито едно положение!!!
утре чакаме жребия! искам големи имена за да направим гостуване
И преди .... И сега .... ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!!!!!!!!!!!!
Тогава ще е врящ котел.
Успех.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee
I samo LEVSKIIIIIIIIIIIII OBICHAME Teeeeeeeeeeeeeee!!!
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Един от онези мигове в живота ми,
които ми доставят истинско удоволствие.
Настроението, емоцията, желанието с което тотално смачкахме шведския шампион....за съжаление май шведите свършиха, иначе щях да се радвам да се паднем пак. Сигурно нямаше фен на стадиона, който да не даде всичко от себе си.
Искам още!
САМО ЛЕВСКИ!!!sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщениеАз чакам Наполи в една група с Левски
Тогава ще е врящ котел.
Успех.
искам да ни се паднат:
1. Атлетико Мадрид
2. ПСЖ
4. Рапид ВиенаLast edited by pent; d.m.y г., 12:22.Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
ре
Честито на вечния враг, играха много добре срещу АИК и искрено се радвам за класирането им в групите,все пак сме българи,пък си го и заслужиха.
А за ЦСКА за момента дори не знам какво да коментирамAlfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеЧестито на вечния враг, играха много добре срещу АИК и искрено се радвам за класирането им в групите,все пак сме българи,пък си го и заслужиха.
А за ЦСКА за момента дори не знам какво да коментирамGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАбе повече са, бре ... повече са ... всички, които не разбират от футбол грам, са от Левски, и това го казвам съвсем отговорно, без грам ирония.
А към Пастора ... аз, батко ... тия репутации са ми през т'ва ... още даже не знам к'ва роля играят, ама ... за втори път засичам ги споменавате ... та ... к'во са толко важни тия животни, дагоева
У Фиатовския форум нема такова
И само ЦСКА !!! ОЛЕ !Arena Coast Customs
Comment
Comment