Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
    те са свикнали да са безнаказани още от създаване то им,нали са създадени от партията и покровител им е бил Милко Балев,даже почнаха да говорат за резняци а те самите хранат апостола с разни органи,така е.Искустжена история,никакво бъдеще (ЦДНА - НИЩО ОБЩО С АС 23) Целуни Синия К.. Армеецо.
    Имайте милост и не изпростявайте.

Иначе сложете 2000 пияни фена без охрана(с 20 човека с някакви жилетки, представяйки се за охранители) и гледайте сеир ( може да вземете и 2000 пияни инженера и т.н.- ефекта на безнаказаността).
    Arena Coast Customs

Comment

• ха сега да ви видя феновете на Левски и ЦСКА!Днес "добре" са се представили!Червените от дузпичка ли са изравнили?Не съм гледал мача.Браво на Локо Сф!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
        ха сега да ви видя феновете на Левски и ЦСКА!Днес "добре" са се представили!Червените от дузпичка ли са изравнили?Не съм гледал мача.Браво на Локо Сф!
        Не, ама вашите всъщност не вкараха топката зад голлинията
        Така е за едни БФС е майка, за други мащеха и затова станахме повече от левскарите, щото на тях им се помага, а на ЦСКА се пречи. Надявам се искрено хората, които стоят зад простотиите от последните 20 години да умрат в лайна и всичките им близки да ги последват по същият мизерен начин
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Не, ама вашите всъщност не вкараха топката зад голлинията
          Така е за едни БФС е майка, за други мащеха и затова станахме повече от левскарите, щото на тях им се помага, а на ЦСКА се пречи. Надявам се искрено хората, които стоят зад простотиите от последните 20 години да умрат в лайна и всичките им близки да ги последват по същият мизерен начин
          Подкрепям . Няма нормален футбол в България .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• А забелязахте ли цветответе на графиката как са обърнати Голям смях
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• защо още трябва да се бройме погледнете във facebook и няма какво повече на спориме знаесе кой е отбора на народа а не на партията това клипче олицетворява цялата ви история http://vbox7.com/play:ed99be36&al=1&vid=3753880
              Last edited by giogiaro_89; d.m.y г., 17:05.

Comment

• Погледнете преброяването по ПроБг и няма какво да говорим.........
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Утре ще видим кой - кого !
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                    Погледнете преброяването по ПроБг и няма какво да говорим.........
                    е за какво ще говориме всеки може да пусне (примерно 100 смса),но като има регистрация е друго и да не можеш да гласуваш по (100 пъти ) нали.

Comment

• Ко да кажа ... аз довечера съм в сектор А ...
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Аз съм във В !
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• преброявантето на про бг е пълен ташак....

ако искате правдоподобно преброяване вижте групите във ФБ...
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                            преброявантето на про бг е пълен ташак....

ако искате правдоподобно преброяване вижте групите във ФБ...
                            Е защо , аз там не съм се вписал никъде
                            Иначе ... не лош мач , добре играха . И съдията ще спи спокойно
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Е защо , аз там не съм се вписал никъде
                              Иначе ... не лош мач , добре играха . И съдията ще спи спокойно
                              ми това е твой проблем, там са се вписали младите и интелигентни хора които ползват интернет
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• ре

Е то се видя..сектор Б свещи трябва да палят че се разминаха поне с тройка
                                Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                                Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Working...
                                X