Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честито на БЕРОЕ Браво!!!!!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      И твойто смешно отборче ако влезе в евротурнирите какво ще стане, смех като миналата година. Един X срещу дублиращия отбор на средняшки английски отбор. НАЙ-СЛАБОТО представяне от всички отбори в зона УЕФА. Мухахахахаха, нема такива смешници. Ако не помниш да ти припомня, полследната ви "евро" кампания. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...ngs/index.html
      Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      Честито на БЕРОЕ Браво!!!!!
      Айде, честито и на вас, колеги, време ви е малко да си починете от сините излагации в ЕКТ
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Айде, честито и на вас, колеги, време ви е малко да си починете от сините излагации в ЕКТ
        ти май скоро не си виждал програмата до края, а искаш ли да познаеш последните 5 мача с кои отбори са )))

Comment

• Няма начин Левски да не се класират за УЕФА . Имат далеч по-лесна програма от ЦСКА и Локо София .
          Браво на Берое иначе . ЦСКА пак се излагат като кифладжий ...
          Шампионата като гледам е Литекс , ЦСКА , Левски , а Берое - с купата .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Не отписвайте Локото толкова бързо.
            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
              ти май скоро не си виждал програмата до края, а искаш ли да познаеш последните 5 мача с кои отбори са )))
              Трудните ни мачове са на Армията (Литекс, Локо Сф и Черно Море, а ние си ги бием вкъщи), единствено мача с Офчата глава на Овча купел е по-труден. Вие гостувате на Черноморец, Берое, Черно море, борещият се против изпадане Монтана (който е много стойностен тим като домакин), борещият се срещу изпадане Локо Мз (нищо, че е говежди отбор) и сте домакини на вървящият във възходяща линия Локо Пд и Пирин, които могат да ви минат в класирането и изобщо ще бъдете 6-7ми, помни ми думата. Агент Тара няма пари да купува мачове
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Брей. Тринайсе страници и никого не съм наказал. Шок и ужасТ. Приятно съм изненадан.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Брей. Тринайсе страници и никого не съм наказал. Шок и ужасТ. Приятно съм изненадан.
                  ете тва е щото сме готини пичове всички тука
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Вчера гледах как дават измислени дузпи на Левски .
                    Сега гледам ЦСКА , които се спъват в топката цял мач . Направо съм разочарован от тия нещастници . Пълен резил ! Нито ЦСКА нито Левски заслужават Евро турнири .
                    Пълни некадърници !!!
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Литекс е шампион тази година
                      да им е жив и здрав Гришата
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• ех пари , пари............
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• От мен глас за ЦСКА
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата
                          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Няма какво да кажа повече....

П.С Ние че няма да се класираме за ЕКТ няма, но поне Славия или Миньоро изпреварят евробоец-48... по добре ше се представят от тях като ги гледам...
                            Last edited by TheBlueOne; d.m.y г., 01:32.
                            Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                            Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

• Хахаха, приказката за българският казан в ада е много вярна, сами се дърпаме вътре и няма нужда да ни пазят Разликата между ЦСКА и ЛеФски е, че сините толкова си могат, както се вижда през цялото първенство досега, а при червените се чудят как да донесат вода от 9 кладенеца, та отстъпването на титлата на ловешкия помак ГГ да изглежда по-естествено. Затова и си тръгна Андоне, щото видя че ръководството на отбора прави всичко възможно ЦСКА да НЕ е шампион тази година. Защо ли? Възможните причини са 2: шантаж от страна на БФС по линия на лиценза (както се случи и миналата година), или пък Черепа още е фактически собственик на ЦСКА чрез подставени лица (Митал, Лупи, Праховеца, Гърнето). При всички положения обаче, пропускането на ЕКТ не е на дневен ред за тях, тази година е ред на Левски, както миналата беше на Локо Сф.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• http://football.sportal.bg/news.php?id=230749

Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов напусна поста си в клуба. Ето мотивите на Караиванов, които той излага с писмо до медиите
                                Днес прекратих договора си като спортно-технически директор на ЦСКА. Основната причина е, че аз исках да работя във футболен клуб, а се оказа, че съм постъпил в лудница. Два месеца някакви хора обикалят около мен в транс и повтарят „ЦСКА, пари, ЦСКА, пари"... Един румънец, наричаха го Йоан Андоне, вече се уреди и го изписаха. При напускането му го видях за първи път щастлив, а очите му искряха. И него го заблудили, че това е ЦСКА...

Comment

Working...
                                X