Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Адаш, не се изказвай така, щото пак ще има легенди за пернишките ашлаци!
    Споко бре,ние ще го направиме много тайно
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
      Колега,Имолата не е ли 1,4?
      Точно!
      Но това не е проблем.Една греда и мотора в коша!Лошото е, че ако е добра,искат за нея повече, отколкото една 145/6 в много по-добро състояние!Незабравяй и , че в ръцете ми един 1.4 става доста приличен мотор!А мотора го имам!Все пак си мисля, че е време да се кача на нещо по-здраво!Мотори в Гърция има достатъчно, стига да не се закъснее и да идат за скраб.С електрониката ще се справя!
      Така, че Крис, огледай я!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:35.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Абе, Ванка, карах JTDM под опаковката на 159!
          Какво да ти кажа!?
          Сипваш нафта един резервоар и караш.Разликата между магистралното и градското каране е почти никаква.На магистрала с един резервоар минава 1150 км, а нормално 1050.Вътре нещо постоянно те съветва какво да правиш, температурата е постоянна, а не смееш и една цигара да запалиш.Направо отврат!
          Друго си е, като я оставиш и се метнеш на 33-ката.
          Оставил си я , след като сте се върнали от Триполи ти и още трима.
          Те съответно са пили Фемоз Кроус(нормално), Феймоз(8 годишно) и Фемоз(15 годишно).
          Колата изглежда все едно и трите яребици:щерка, майка и баба за срали вътре и сериозно се замисляш да поставиш кошче за боклук .Не, че ще има ефект, но поне съвестта ще ти е чиста!
          Както и да е!Пъхаш енергично ключа, без полова предигра, даваш на контакт и палиш звяра!Той изръмжава доволно, заедно с уредбата, която естествено си забравил, наместваш си задника на изтърбушената седалка и под звуците на Д-54 на Рамщайн потегляш за Родината!Американския , скандално скъп усилвател, барабар със сбиротока от Хед,Сони и руски пищялки, заглушават всички скърцания по купето и таблото и се чувстваш пич и половина!
          Купона тече много весело до един от тунелите на Струмското дефиле, когато мотора почва да киха, пърди и явно не показва никаква отзивчивост!
          Излизаш криво-ляво от тунела и се паркираш на отбивката.
          Първо палиш цигара и казваш, че ще си много разумен, въпреки,че е 02часа през нощта.
          Сменяваш импулсния датчик, като основен заподозран, но нъцки!
          Изпикаваш се философски в драките, после решаваш, че е компа!
          Няма проблеми!
          Сменяваш и компа!
          Осраното положение не се подобрява и минаваш на бобини, главни релета и контактен ключ!
          Вече си омотал цялата кочина в кабели и се чудиш, какво оше ти липсва за основен ремонт!
          Решаваш, че момента е подходяш, да изпиеш една бира,майната им на ченгетата, имаме по-големи проблеми!
          Тогава идва прозрението!
          Ламбдата е!
          Нейната мама!
          Откачам я, ама нъцки!
          Тамън си вадя спалния чувал, щото утрото е по-мъдро от вечерта и се сещам , че утрото е вече дошло!
          Почвам да скубя разни датчици и още с първия(тоя за температура на въздуха) се получи!
          После пак си го свързах и си работеше, ама тогава...
          Те това липсва на по-новите!
          Характер!
          Няма какво да ти импонира!
          Ха наздраве, банда!!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Абе, Ванка, карах JTDM под опаковката на 159!
            Какво да ти кажа!?
            Сипваш нафта един резервоар и караш.Разликата между магистралното и градското каране е почти никаква.На магистрала с един резервоар минава 1150 км, а нормално 1050.Вътре нещо постоянно те съветва какво да правиш, температурата е постоянна, а не смееш и една цигара да запалиш.Направо отврат!
            Оставил си я , след като сте се върнали от Триполи ти и още трима.
            Те съответно са пили Фемоз Кроус(нормално), Феймоз(8 годишно) и Фемоз(15 годишно).
            Колата изглежда все едно и трите яребици:щерка, майка и баба за срали вътре и сериозно се замисляш да поставиш кошче за боклук .Не, че ще има ефект, но поне съвестта ще ти е чиста!
            Както и да е!Пъхаш енергично ключа, без полова предигра, даваш на контакт и палиш звяра!Той изръмжава доволно, заедно с уредбата, която естествено си забравил, наместваш си задника на изтърбушената седалка и под звуците на Д-54 на Рамщайн потегляш за Родината!Американския , скандално скъп усилвател, барабар със сбиротока от Хед,Сони и руски пищялки, заглушават всички скърцания по купето и таблото и се чувстваш пич и половина!
            Купона тече много весело до един от тунелите на Струмското дефиле, когато мотора почва да киха, пърди и явно не показва никаква отзивчивост!
            Излизаш криво-ляво от тунела и се паркираш на отбивката.
            Първо палиш цигара и казваш, че ще си много разумен, въпреки,че е 02часа през нощта.
            Сменяваш импулсния датчик, като основен заподозран, но нъцки!
            Изпикаваш се философски в драките, после решаваш, че е компа!
            Няма проблеми!
            Сменяваш и компа!
            Осраното положение не се подобрява и минаваш на бобини, главни релета и контактен ключ!
            Вече си омотал цялата кочина в кабели и се чудиш, какво оше ти липсва за основен ремонт!
            Решаваш, че момента е подходяш, да изпиеш една бира,майната им на ченгетата, имаме по-големи проблеми!
            Тогава идва прозрението!
            Ламбдата е!
            Нейната мама!
            Откачам я, ама нъцки!
            Тамън си вадя спалния чувал, щото утрото е по-мъдро от вечерта и се сещам , че утрото е вече дошло!
            Почвам да скубя разни датчици и още с първия(тоя за температура на въздуха) се получи!
            После пак си го свързах и си работеше, ама тогава...
            Те това липсва на по-новите!
            Характер!
            Няма какво да ти импонира!
            Ха наздраве, банда!!

Яко! ... ъъъ ... Я су!

Comment

• Я су!
              Я мас педия!
              На мин ксехасуме , ке та кориция!
              Я мас , кориция!

Comment

• ---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:42.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Уйт! Тия езици ги не зная.
                  Идаята беше да потърсим 145, 146 някоя. мАторетката почти същата, а и не мисля да има Алфа без характер.
                  Верно всяка с нейното си ама ... има си.
                  Като говорим за ЖТД и характер - една съседка изби рибата. При -18 на боксера му замръзна анусът и ме спеши. Печката палеше без замисляне, от раз. Сега като се стопли взе да пали от 2 път. Уж ходила на диагностика и всичко наред .. пък ... .
                  Иначе на мен пък ми липсва леко опулената физиономия на SUD. Сегашната нещо хитро ме гледа като отивам към нея.Старите боксерови глави по ме кефеха - имаше бърз достъп до разпр.валове, и т.н.т . Ама това е полужението - "Всичко тече, всичко се променя".
                  По горе, казахме наздраве и на момичетата!

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Старите боксерови глави по ме кефеха - имаше бърз достъп до разпр.валове, и т.н.т . Ама това е полужението - "Всичко тече, всичко се променя".
                    И на мен повече ми харесват.
                    Ремъците могат да се зацепват на отворени капаци, което е много добре за специални случаи(например при турбиниране). Също лесно се следят износвания, хлабини и т.н.
                    Точно с такива мисля да "обзаведа" някоя 145-ца, но ще разказвам като му дойде времето.
                    Главите ще са баш алфасюдски.
                    П.П: "Новите" глави с хидравлични повдигачи също имат своите предимства и те не са малко! Всичко зависи от това кое за какво ще се използва и в тази връзка разбирам много добре защо 145/6 1.6 боксер е най-разумния избор за ежедневна боксерна Алфа.
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

Я су!
                      Я мас педия!
                      На мин ксехасуме , ке та кориция!
                      Я мас , кориция!
                      Ясу вре!Ден на'ртис като гиа гиортес на думе ке на пюме кати?
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• абе да караш 33 е по гот от 145/146. няма какво да се лъжем . иначе като почнеш да човъркаш 146-цата виждаш как е мислено по детайлите има повечко екстри по-удобен е някак си интериора , обаче 33-ката..........
                        точка

Comment

Абе, Ванка, карах JTDM под опаковката на 159!
                          Какво да ти кажа!?
                          Ако не струваше все още толкова много парички съм сигурен, че друго щеше да пишеш за 159 Другият вариант е да си мазохист и да ти е гот все да ремонтираш нещо. Имам един авер дето крепи на тоя принцип 3 курника Ситроен АХ, Ситроен БХ, Опел Кадет и само ги ремонтира, кърпи и от време на време кара, като са в ред де
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                          X